Wishlist

Viime vuonna tähän aikaan listailin materiahaaveita tulevalle vuodelle kollaasin muodossa. Tai noh, oikeastaan tuo taisi kulkea nimellä keväisiä haaveita – ja kevät on hyvin pitkälti mielessä tälläkin kertaa lumipeitteestä huolimatta :) Kurkistin vanhaan postaukseen ja ilokseni voisin raksia listalta Mulberryn Alexan, nudet ballerinat sekä Lexingtonin iäisyyden haaveissani olleet vaaleansinivalkoraidalliset lakanat. Minkälaisia haavehankintoja sitten löytyy ensi vuotta varten?


Viitta – MSGM, aurinkolasit – Ray-Ban, raitaneule – Filippa K,
valkoinen t-paita – COS, leoballerinat – Pretty Ballerinas, lompakko – Mulberry, trenssi – MICHAEL Michael Kors

Rehellisesti sanottuna en ehkä tarvitsisi lisää takkeja kaappiini, mutta kun… Olen tainnut katsoa liikaa Gossip Girlia, sillä olen alkanut himoitsemaan itselleni viittatakkia. En ole ikinä omistanut mitään viittamallista päällystakkia, joten en tiedä niiden käytännöllisyydestä, mutta esimerkiksi jossain vaaleassa värissä tällainen olisi aivan ihana. Musta trenssitakki beigen sellaisen rinnalle taas on roikkunut hankintalistalla iäisyyden, ehkäpä tänä keväänä oikea yksilö hyvällä hinta-laatusuhteella tulisi vihdoin vastaan. Zaran trenssini on kestänyt jo useamman vuoden loistokunnossa, joten sieltä lähtisin etsimään tälläkin kertaa.

Kevättä kohden saa myös alkaa taas haaveilla aurinkolaseista. Viime kesänä ihastelin näitä Tortoise-sävyisiä Ray-Banin Wayfarereita, jotka ajattelin ehkä tänä vuonna etsiä käsiini. Mielessäni siintävät jo ballerinakelit, joten asustepuolelta ottaisin myös mieluusti nämä Pretty Ballerinaksen simppeleitä asuja piristävät kissan tassujen kuvioimat baltsut. Näiden perään haaveilinkin jo viime keväänä, mutta en kuitenkaan raaskinut hankkia, vaikka merkistä olenkin kuullut paljon hyvää. Uusi iso lompakko on myös ollut mielessä jo pitkään, mutta tämä ei kuitenkaan ole ollut ihan ykkösprioriteetti listallani.

Pari simppeliä vaatekappaletta olisivat myös tervetulleita, kuten moneen menoon sopiva raitaneule sekä niinkin perusvaate kuin valkoinen t-paita. Jälkimmäisen löytäminen vaan on helpommin sanottu kuin tehty! Olen kyllästynyt heti nukkaisiin ja nuhjuisiin teeppareihin, joten mistä löytää hieman laadukkaampi, mutta hinnaltaan kuitenkin järkevä hyvin istuva t-paita? Pyöreä kaula-aukko ja rintatasku plussaa, tuliko liikaa kriteerejä? ;)

Minkälaisia haaveita teiltä löytyy juuri nyt? :) Saa nähdä, mitkä näistä löytävät tulevan vuoden aikana tiensä luokseni. Lisäksi pieni vaatekaapin läpikänyti olisi täällä päässä tarpeen ja sitä myötä myös blogikirppis, kunhan vain löytyisi aikaa ja intoa tähän inhaan projektiin.

Last year I made a list in January about some of the material cravings that I have on my mind. I looked at it again and I was glad to realise that I did manage to buy a few things from that list during the past year. So what am I dreaming for year 2014

I might have been watching a little too much Gossip Girl lately since I’ve found myself dreaming about a cape coat. To be honest, I have a quite a wide range of coats already, but I can’t help myself. I would also love to have black trench coat – I already have one in beige and it’s definitely a classic for spring.

When it comes to accessories there are a few things on my mind at the moment. I’ve been craving for these Ray-Ban Wayfarers in Tortoise ever since I saw a woman wearing these in Spain last summer. Putting on some leo ballerina flats would be such a great way to add a little something into simple outfits, so I’m dreaming about a pair of those. I’ve also been meaning to buy a new big wallet for a while now, but it hasn’t really been the number one on my list. About some basic clothing then, I would love to have some nautical stripes for the spring. A white t-shirt is probably the most basic piece of clothing ever, but I can’t believe how hard it is to find the perfect one! Good quality for a reasonable price and maybe a small pocket on chest – is it too much to ask? ;)

Mainoslinkkejä / Commercial links

41 thoughts on “Wishlist

 1. Aika kivoja haaveita. :-) Itselläni tarvetta olisi trenssi, uusi toalettelaukku sekä jokin kiva matkustuslaukku. Pitää katsoa, mitä vastaan tulee. :-) Muuten laukkuhaaveista Alexa ja Lily tuli täytettyä jo… ;-)
  Itse olen tykännyt kovasti Gantin ja Hilfigerin perusteeppareista. Ovat hinnakkaita, mutta pysyvät hyvinä ja napakoina. O-kaula-aukko on, mutta rintataskua ei varmaankaan… ;-)
  Ihanaa viikkoa muru!

 2. Hei, COS myy mielestäni hyvin käyttöä kestäviä t-paitoja hintaan 29 e :) Rintatasku ja pyöreä kaula-aukko löytyy! Kiitos muuten Lilyn nahkaa koskevaan tyhjentävään vastaukseen taannoin!

 3. Itselläni on hakusessa klassinen beige trenssi. Se olisi ajaton ostos ja hyvän laatuisena se kestäisi kauan. :) Oma listasikin näyttää todella kivalta, minulla on jo nuo tortoise-sävyiset Ray-Banin Wayfarerit ja en vaihtaisi niitä enää mistään hinnasta toisiin.

 4. Kiitos Jonna kauniista ja mielenkiintoisesta blogista! Löysin sen muutama viikko takaperin ja eräänä iltana luin läpi koko blogiarkistosi. Vaikutat ihanan pirteältä ja olet aina niin raikkaan näköinen.

  Minulla on tuo Filippa K:n raitaneule ja voin suositella sitä lämpimästi! Neule on suosikkimateriaaliani eli 100 % merinovillaa, minkä vuoksi se ei nyppyynny ja pysyy ryhdikkään näköisenä vaikka materiaali onkin ohutta. Neuleen helma on aika lyhyt ainakin minun vartalolleni, joten valitsin suuremman koon kuin tavallisesti.

  Mistä minä haaveilen? No, ainakin tarvitsisin laadukkaan vaaleansinisen kauluspaidan. Mielellään oxford-puuvillaa. Onko sinulla vinkkejä kauluspaidan metsästykseen? Kriteerit ovat laatu, ei liian korkea hinta ja mielellään logottomuus.

  Hauskaa viikkoa sinulle!

 5. Oivoi, voisin kyllä kelpuuttaa nämä kaikki myös oman kaappiiini 8) Mulla löytyy tällä hetkellä Burberryn klassinen tikkitakki ja jotkut kestävät perusballeriinat näin alkuun, niiden ainaisten hm:N yhden kesän 9,95€ baltsujen sijaan… :D Tällä hetkellä vaan ku tänne espanjaan muutettiin, niin en varmankaan nyt keväällä pysty oikein satsaamaan, ykkösprioriteetti on nyt kuitenkin että meillä riittää rahat ruokaan täällä :D
  Mutte ehkä sitten kesällä voisi jo jotain hankkia.. :)

 6. Oi tuollainen trenssi olisi ihana, itse ottaisin kyllä mielummin beigen, kun niin moni suomalainen pukeutuu mustaan niin olisi kiva olla sellainen vähän pirteämpi :D Ballerinoja kannattaa tsekkaa esim Spirit Storesta, itse ostin sieltä aivan ihanat nudet baltsut 20 eurolla :)
  PS. Olen juuri perustanut uuden blogin ja olisi ihana jos joku viitsisi käydä kurkkaamassa ja ehkä jopa jättämässä kommenttia :)
  Stella xx

 7. Moikka Jonna!:) mulla olisi taas sulle yksi hieman kinkkinen kysymys. Nimittiän mulla olisi tarvetta hieman isommalle laukulle ja olenkin pohtinut Longchampin Foxfardia, mutta kun asun Helsingistä sen verran kaukana niin minulla ei ole mahdollisuutta päästä sitä itse hakemaan liikkeestä. Muistan sinun maininneesi että soitit liikkeeseen varmistaaksesi saatavuuden, niin mitä meinaat mahtavaisitko he lähettää myös postitse laukkuja?:)

 8. Toivelistasi saa minutkin haaveilemaan keväästä ja ballerinasäästä! Oletko kokeillut James Persen t-paitoja? Ovat todella laadukkaita ja mallistosta löytyy vaikka minkämallisia t-paitoja. Itse tykkään merkin avarakauluaisista t-paidoista, jotka ovat Isabel Marantin kehuttuja t-paitojakin rennomman mallisia ja mukavammista materiaaleista.

 9. Hei sellaiselle isolle toilettilaukulle olisi muuten tarvetta täälläkin matkustelua ajatellen! Aina vaan unohtuu ostaa :) Ihanaa, että sait täytettyä laukkuhaaveesi!

  Kiitos vinkistä, täytyykin ryhtyä nyt täydellisen teepparin metsästykseen :) Mukavaa viikkoa sinullekin!

 10. Heippa Anne! Minulta itse asiassa löytyy pari COSin teepparia, mutta täytyy sanoa että itse en ole ollut ihan niin tyytyväinen laatuun.. Ehkä omani ovat vain huonosta erästä? ;) Ja ei kestä kiittää, ihana vaan jos onnistuin olemaan avuksi!

 11. Trenssi on tosiaan takeista ehkä se ajattomin, joten sille olisi varmasti käyttöä moneksi moneksi vuodeksi :) Oijoi, minun on kyllä pakko tänä keväänä metsästää itselleni nuo Reiskat! Tortoise-sävy näyttää ihanan pehmeältä kasvoja vasten ja olisi muutenkin hieman persoonallisemmat kuin perusmustat :)

 12. Mä niiiiin suosittelen noita Pretty Ballerinasin tossuja! :Omat leotossut on Tarzan-nimiset ja niissä on täydellinen leokuosi ;-) Taitavat joka vuosi vähän uudistaa tuota printtiä, mutta aina se vaan näyttää hyvältä. Omat tilasin Brandokselta koska sinne saa aina satunnaisesti niitä alekoodeja joten hinta ei kirpaise niin pahasti.

  Omalla toivelistalla toistaiseksi MBMJ:n Mouse balleriinat <3

  -smallthingselina

 13. Kiitos itsellesi vallan ihanista sanoistasi, todella mukava kuulla että olet löytänyt tänne :) Hih, aikamoinen urakka selata kahden vuoden arkistot!

  Voi että, olen ihastellut tuota Filippan neuletta joka vuosi. Kiva kuulla positiivista palautetta laadun suhteen! Tuota pitäisi melkein käydä sovittamassa, ostin kerran Hulluilta päiviltä vastaavan näköisen tummansinisenä, mutta se lähti kuitenkin palautukseen kun kaula-aukko tuntui vähän ahdistavalta.

  Kauluspaidasta sitten, jos satut joskus pääsemään Euroopan outletkyliin (esim. Pariisin La Vallee Village, Hollannissa Roermond tai Briteissä Bicester Village), niin itse hamstraan sieltä aina jämäkästä puuvillasta tehtyjä RL:n kauluspaitoja edullisesti (n. 40e). Niissä tietysti on tuo pikkuinen ratsastajalogo rinnassa, mutta ovat kestäneet ahkeraakin käyttöä mainiosti, joten siksi omia suosikkejani. Muuten kannattaa kurkata ihan ketjuliikkeistäkin, joiden laatu voi toisinaan yllättää. Itse tykkään esim. H&M:n kauluspaidoista – omissani on elastaania, mutta nyt näytti olevan myös 100% puuvillaisia valikoimissa. Kappahlin Hamtpon Republic-mallistosta taas bongasin myös nätin puuvillakauluspaidan pienellä logolla, http://www.kappahl.fi/article/paita_572651.

  Toivottavasti löytyy, mukavaa viikkoa sinullekin! :)

 14. Musta trenssi on minullakin hakusessa! Samoin myös ihan perus simppelit vaatteet, T-paitoja yms. Ja mulla puolestaan on toivelistalla Ray-Banin Aviatorit, (Folding) Wayfarerit omistan jo :) Muistaakseni aurinkolasieni sävy on vaalea havana, joka muistuttaa todella paljon tuota tortoise sävyä. Ja olen tykännyt niistä paljon!

 15. Laadukkaisiin baltsuihin panostaminen kyllä kannattaa, minä olen tavallisesti tuhonnut aina yhdet per kesä, mutta viimevuotiset hankinnat ovat kestäneet kesästä toiseen :) Puhumattakaan siitä, että niiden mukavuus on omaa luokkaansa!

  Oi että, minä taas voisin maksaa siitä että näkisi ripauksen etelän aurinkoa nyt pimeyden keskellä! Tsemppiä sinne Espanjaan, nauttikaa olan takaa! :)

 16. Totta tuokin – minulta ei oikeastaan löydy mustaa takkia, joten sellainen olisi vaihtelun vuoksi kiva :) Ihana kuitenkin, että joku ajattelee haluavansa pukeutua johonkin muuhun kuin siihen ainaiseen suomalaisten suosimaan mustaan, hih! Täytyypä käydä kurkkimassa blogiasi, kiva kun olet perustanut omasi :)

 17. Heippa! :) Minulla itse asiassa kävi tuuri, sillä laukkua oli silloin juuri naapuriliikkeessä yksi kappale saatavilla, mutta suosittelisin tosiaankin soittamaan ja kysymään laukun tilannetta. Postituksesta en valitettavasti osaa sanoa, kun ei ole tullut omalla kohdalla kyseeseen, mutta kannattaa soittaa ja kysyä. Ei sitä tiedä vaikka postittaisivatkin, kuulemma mm. LV myös postittaa tuotteita, joten kannattaa ehdottomasti rimpauttaa ja kysäistä :) Toivottavasti saat laukun pian käsiisi!

 18. Kevät ja ballerinat tuntuvat kyllä vielä kaukaiselta ajatukselta ainakin täällä paukkupakkasessa ;) Kiitos paljon vinkistä Sanna! JP oli minulle tuntematon, mutta googlailun perusteella ihan teeppareiden ykkönen, joten täytyy pitää tämä mielessä. Terkkuja sinne!

 19. Voivoi, tulit heti näistä mieleeni, kun silloin ihastelin tossuja myös Instassasi :) Niiin ihanat ja olisivat täydellinen lisä simppeleihin asuihin! Brandoksella ei nyt näyttänyt olevan leokuosisia, mutta täytyy odotella Zalandolle alekoodia, taikka sitten keväämmällä piipahtaa heidän popup-liikkeessään :) Mouset ovat kyllä söötit, verkkokalvolleni on jäänyt ne eräät mielettömän päheät kultaiset hiirulaiset!

 20. Kivoja juttuja olet löytänyt! Näitä haaveilulistoja on hauska katsella, kun sieltä löytää aina omaan kaappkinsa jotain..no, ihan ensin pitäisi kirjata ne jututjoita no ON ja sitten miettiä täydennyksia.
  Miten muuten onkin niiin vaikeaa löhtää kunnollista valkoista teepparia! Filipan olen katsellut, mutta viiskymppiä on aika suolainen hinta…
  Haaveissa kevääksi kunnon aurinkolasit, mielellään reiskat. Lisäksi ruskearannekkeine n kello, boyfriend-farkut ja marc jacobsin laukku.. siinähän niitä :)

 21. Samankaltaisia hankintoja siellä päässäkin siis mielessä :) Aviatorit ovat aivan mahtavat, niin kevyet nenän varrella ja sopivat lähes kenen tahansa nassuun! Tuohon havana-sävyyn olenkin myös törmännyt laseja tässä selaillessani :)

 22. Heippa Jonna, anonyymi vakkarilukija täällä hei :) En varmaan ole aiemmin kommentoinutkaan! Sain ihanasta Lilou's crush -blogistin vinkkaamana varmaankin noin vuosi sitten kipinän hankkia 2 kpl T by Alexander Wangin perusteeppareita, ja ovat kumpainenkin vielä ihan huippukunnossa vaikka käyttöä on takana ja roimasti. Hieman Cosin paitoja kalliimpia, mutta eivät ole kyllä menneet käytössä miksikään. Lämpimät suositteluni siis :) Ja kiitos kivasta blogista, tätä on aina ilo selailla! t: Mia

 23. Täällä ois kans tarvetta muutamalle perus teepparille, Cos:lla pitäisi käydä sovittelemassa :)
  Voivoi minun haavelista vaan kasvaa, burberryn ballerinat, aviatorit ja vuittonin huivi olisivat tervetulleita kaappiini.. :)

 24. Hih! :) Ja joo, ne kultaiset Mouset! Löytyisköhän niitä tänä vuonna jostain, viime kesänä näin yhdellä tytöllä sellaiset mutten tohtinut kysyä mistä oli ne löytänyt.

  Ja muistuihan sille listalle sitten muutama muukin, New Balancen citylenkkarit on pakko saada!

 25. Sullahan on kämpässäsi seinällä sellainen iso massiivinen valkoinen peili? Todella ihana! Kysyisin, että mistä se on vai onko joku mummon vanha?

 26. Sulla on ihana blogi ja mahtava tyyli! :) Täältä saa aina hirveesti ideoita. Semmosta kysyisin, kun oon kans “vähän” merkkilaukkujen perään, et oisko sulla ideoita, kun haluisin jonkun isomman laukun arkeen, joka ois semmonen semi simppeli ja klassinen? :) Ihanaa kevättä, jatka samaan malliin! :)

 27. Hih, toisaalta nämä ovat kyllä vaarallisiakin, kun tosiaan sinne omalle listalle voi yhtäkkiä eksyä vaikka mitä lisää ;) Vaatekaapin läpikäynti kevään kynnyksellä olisi kyllä hyvä, niin tulisi kunnolla kartoitettua, mitä sieltä jo entuudestaan löytyy.

  Se teepparin löytäminen on kyllä pirun vaikeaa – sano muuta! Minustakin 50e tuntuu hurjalta, mutta toisaalta olen ostanut pari kappaletta Cosin t-paitoja (29e), jotka eivät ole kestäneet käytössä, joten siinähän tuo summa jo äkkiä ylittyy… Sitä täydellistä etsiskellessä siis! Tosi kivan kuuloisia haaveita sinullakin, odotan jo innolla kevättä ja boyfriend-farkkuja :)

 28. Heippa vaan vakkarilukija, onpa ihana kun innostuit nyt kommentoimaan! :) Kiitos paljon vinkistä, näistä tulikin kova kilpailija yllä vinkatuille James Persen t-paidoille. Shopbopia selatessani teepparit tosin näyttivät aika pitkiltä malliltaan, ei se helma tosin mikään napamittainenkaan saisi olla. Ovatko ne sinusta kuinka pitkiä päällä?

  Lämmin kiitos itsellesi vielä mukavasta kommentista ja siitä, että olet siellä ruudun takana! :)

 29. Cosin teepparit ovat kyllä istuvuudeltaan ja malliltaan kivoja, mutta minulla ne eivät harmikseni ole oikein kestäneet hyvinä, höh! Hih, kyllähän sitä saa ja pitääkin olla haaveita ;)

 30. Kyllä vaan, sellainen koreilee tuossa seinällä! Se on ihan Bauhausista, vastaavia olen nähnyt myös mm. Jyskissä :)

 31. Voi kiitos ihanista kehuista, hurjan kiva kuulla että olet voinut saada täältä ideoita :) Laukkuasiaan sitten, nyt en ihan tiedä minkä tyylistä laukkua haet, mutta jos jotain isoa kaikki arkitarpeet mahduttavaa yksilöä etsit, niin miten olisi esimerkiksi MICHAEL Michael Korsin Jet Set Travel Tote, http://www.zalando.fi/michael-michael-kors-jet-setter-shopping-bag-musta-mk151a04j-q11.html. Saman merkin Selma on myös tosi kaunis, joskin tyyliltään aika erilainen. Tsekkaisin myös Lauren Ralph Laurenin valikoimat, esim. täällä tosi kivannäköinen iso musta nahkalaukku, http://www.zalando.fi/lauren-ralph-lauren-fulham-shopping-bag-musta-l4251h02c-q11.html :)

  Ihanaa kevättä sinullekin, toivottavasti sopiva laukku löytyy!

 32. Voi kiitos! :) Hyvä, etten samalta istumalta ostanut Lauren Ralph Laurenin laukkua! :D

 33. Heipparallaa kaunokainen :) Good point muuten tuo paidan pituus – mulla on vartta kertynyt 176 cm ja käytän kokoa S ja siltikin paidat ovat ns. normia (vaikka omistamaani Samujin t-paitaa) pidempiä. Sanoisin että laskeutuu lantion alle itsellä, joten sulla lyhyempänä lähenee varmaan mekkomittaa :D? Teorian tasolla kiva, käytännössä ei ehkä toimikaan sulla, voi pöh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *