Lauantai-iltaa ja arvonnasta

Tänään vietellään rennosti iltaa luonani Helsingistä visiitille saapuneiden tyttöjen kanssa. Kuvat sen sijaan ovat jo parin viikon takaa, kun pidettiin aivan ihana extempore juustoviini-ilta. Suureksi suosikiksi nousi briejuuston ja viikunahillon taivaallinen yhdistelmä, nam! Voi kun saisi samaa komboa nautiskeltavaksi tänäänkin ;) Pian ryhtyvät puuterisudit huiskimaan ja musiikki soimaan, kun ruvetaan laittautumaan iltaa varten!

Ajattelin samalla kuitenkin vielä ilmoittaa, että Dimacci-arvonnan voittaja on nyt arvottu ja hänelle ilmoitettu henkilökohtaisesti. Osallistujia riitti mahtava määrä ja koska monella tuntui olevan tämä kaunis rannekoru haaveissa, halusi Zoom Designin väki vielä muistaa teitä pienellä lohdutuspalkinnolla eli alennuskoodilla näihin tuotteisiin. Mainitsemalla liikkeessä tai tilauksen yhteydessä olevansa blogini lukija, saatte -15% alennuksen 18.2. asti. Koko Dimacci-valikoima löytyy täältä! ZD sijaitsee Vääksyssä, mutta he postittavat mielellään kaikkia tuotteita kotiinkin :) Tiedustelut ja tilaukset voi lähettää osoitteeseen

natalia.mesterton@zoomdesign.

Nyt laittautumaan, ihanaa launtaita kaikille!

8 thoughts on “Lauantai-iltaa ja arvonnasta

  1. Voi ei, kuola valuu juustoa katsellessa ;) viikunahillo ja brie -yhdistelmä on yksi lempiherkuistani! Jos ei hilloa löydy, niin kuivatut viikunat ajavat myös asiaa :) Herkullista viikonloppua!

  2. Heh, toinen juustohiiri siellä ruudun toisella puolen ;) Noiden kahden liitto on vaan niin taivaallisen hyvä, ai että! Toivottavasti sielläkin vietettiin herkullinen viikonloppu :)

  3. Kiitos paljon Hilla! Kannattaa ehdottomasti testata, niiden yhdistelmä on aivan mielettömän herkullinen :) Rentouttava sunnuntai-iltaa sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *