Visiitillä Lexingtonilla

Viikko sitten perjantaina aloitin viikonlopun mukavissa tunnelmissa, sillä suuntasin iltapäiväksi Lexingtonin toimistolle. Sinne on aina yhtä ihana mennä, sillä paitsi että vastassa on lämmin tunnelma, on heidän showroominsa myös mitä kaunein paikka! Kuvitelkaa kokonainen asunto sisustettuna lattiasta kattoon Lexingtonin tuotteilla, keittiö täynnä näitä raidallisia astioita sekä raikkaita tekstiilejä ja sängyt muhkeilla petauksilla varustettuna. Siellä kyllä silmä lepää :) Lisäksi kuten monet varmasti jo tiedätte, on Lexington todella lähellä sydäntäni, joten on aivan mahtavaa tehdä yhteistyötä näin oman näköisen brändin kanssa.

Tapasin perjantaina myös ensimmäistä kertaa hurmaavan ja aurinkoisen Malenan, jonka blogia olen lukenut itse jo pidemmän aikaa. Pääsimme Malenan kanssa kurkistamaan, mitä ensi syksy ja talvi tuovat tullessaan niin kodin puolelle kuin naisten ja miesten muotiinkin. Iltapäivän aikana ehdittiin syödä lounasta ja nauttia vielä kahvitkin uutuuksien ihastelun lomassa. Aivan erityisesti Homen tulevassa mallistossa oli paljon kaikkea ihanaa ja hieman uusia tuuliakin, naisten muodista taas odotan suurella innolla muutamien suosikkieni ilmestymistä.

En kyllä ikinä meinaa päästä mukaan tähän muodin maailmaan ja aikasykliin, joka elää aina niin paljon edellä nykyhetkeä! Tuntuu niin hassulta katsella keskellä syksyn ruskaa bikineitä ja kesähepeneitä, taikka puhua tammikuussa vuoden 2014 syksystä ja talvesta. En valitettavasti pääse vielä paljastamaan näiden tulevien mallistojen herkkupaloja, mutta sen sijaan rupesin jo käsittelemään alkusyksystä ottamiani kuvia ihan näillä näppäimillä ilmestyvästä SS14-mallistosta. Paljon vaaleita ja raikkaita sävyjä, beigeä, vaaleansinistä… Todellakin mallisto minun mieleeni ;) Palataan siihen pian!

Minä starttasin viikonloppuni tavallaan jo eilen, sillä pääsen nauttimaan lähes koko kevään ajan vapaista perjantaipäivistä – aika luksusta! Tämä päivä menee kotia siivoillessa ja paikkoja järjestellessä rakkaiden tyttöjeni saapuessa myöhemmin tänään Vaasa-visiitille. Ihanaa viikonloppua teillekin! ♥

2 thoughts on “Visiitillä Lexingtonilla

  1. Lexingtonin showroom on varmasti aivan upea. ♡ Täällä Lexingtonilla on oma nurkkaus, josta on myös saatu aivan ihana. :-)
    Nyt sitten vain odottelemaan kevään ihanuuksia. :-D
    Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua ihana! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *