Lexington SS14

Kerroin muutama postaus takaperin palaavani pian esittelemään pieniä maistiaisia Lexingtonin kevään ja kesän mallistosta. Piipahdin näissä aikeissa heidän showroomillaan jo alkusyksystä, jolloin ajatus vuoden 2014 kesästä tuntui vielä kovin kaukaiselta. Olikin ihana palata näiden kuvien pariin nyt muutaman kuukauden jälkeen, kun keskellä tammikuun paukkupakkasia ja lumipyryjä mieli alkaa jo pikkuhiljaa kaivata kevättä.

Lexingtonin SS14-mallisto oli kaiken kaikkiaan todella paljon mieleeni ja taisinkin päästää ihastuksen huokauksia heti showroomille astuttuani. Värimaailma on aivan ihanan raikas – paljon hempeää vaaleansinistä, valkoista, pehmeää beigeä sekä ripaus minttua ja punaisen sävyjä… Löytyy myös niin raitaa, ruutua kuin yksiväristäkin, joten kuten brändin linjana yleensäkin – tästäkin mallistosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin :)

Omia suosikkejani kodin puolelta ovat muun muassa nuo yksinkertaiset vaaleansinivalkoiset Chambray-pussilakanat, jotka olisivat kivaa vaihtelua raidallisille. Näkisin jo sieluni silmin heräileväni noiden välistä kevätauringon pilkistellessä ikkunasta.. :) Pidin erityisesti myös yllä olevissa kuvissa vilahtavista raidallisista koristetyynynpäällisistä, jotka voisin ottaa beigeinä tai sinisinä vaikka heti kotiani koristamaan.  Lisäksi mieleeni jäi eräs kuvista unohtunut beigeraidallinen torkkupeitto, jossa oli mukana pieni ripaus punaista raitaa. Punainen ei oikeastaan missään määrin kuulu lemppareihini sisustuksessa, mutta tuo yhdistelmä on väripilkusta huolimatta vaan jotenkin ihanan harmoninen!

Mahtuipa mukaan vielä pari otetta naisten malliston puoleltakin! Myös tämä tuntui jotenkin todella omalta – värimaailma noudatti pitkälti samaa linjaa kuin Homen puolellakin. Yksi suurista suosikeistani mallistosta oli kyllä tuo ylemmän kuvan rento harmaa collegepusero, jota metsästin itse asiassa jo viime kesän lopulla menneestä sesongista. Printti vaihtuu aina joka mallistossa ja tämä kevään versio on minusta täydellinen! Tämä yllä kelpaisi odotella kevätkelejä farkkujen ja vaikka Conversejen kera, viileinä kesäiltoina taas se lämmittäisi shortsien kaverina…

Mitkäs ovat teidän ensivaikutelmat mallistosta? :) Minä tykkääntykkääntykkään!

A few posts back I told that I would offer you guys a little peak into Lexington’sSpring/Summer 2014- collection. I visited their showroom already in the beginning of autumn and the thought about spring felt so far away back then. It was lovely to get back to these photos after a few months now that it’s freezing outside and you’re seriously starting to dream about spring!

The SS14 collection is definitely something that I really liked. I simply love the colours – fresh light blue, soft shades of beige and white of course. The blue and white Chambray bedding above is one of my favourites of the collection. I could so imagine myself waking up in those when the spring sun is starting to rise… The womens’ spring collection was amazing, too. I’ve been looking for a perfect grey sweatshirt for a long time now and this one’s been on my mind ever since I saw it! I would wear it casually with skinny jeans and a pair of Converse, but then again on breezy summer evenings it would be great with shorts.

What’s your first impression of the collection like? :) I lovelovelove it!

42 thoughts on “Lexington SS14

 1. Siis huoh, aivan upeaa on tulossa.♡ Siis täällä myös tykätään. :-)
  Nuo lakanat on kyllä ihania. Yhdet tyynyliinat jo kotiutin, joten pitää kai pussilakanatkin saada… ;-)
  Ihania myös nuo laukut. :-)
  Alkaa tämä tyttö olla aika Lexington-fani… ;-)
  Ihanaa päivää muru!

 2. Oi mitä ihanuuksia näistä kuvista löytyykään! Tykkään todella paljon Lexingtonin tuotteista ja nämä kolahtivat kovempaa kuin aiemmin. Tykkään näistä tuotteista hirmuisesti! Ihania kuvia olet osannut jälleen ottaa! Muakavaa keskiviikkoa! :)

 3. Voi että mitä ihanuuksia :-) kyllä todellakin tämä sisustushullu ja mukavuuden haluinen löytäisi tuolta vaikka millä mitalla kotiin viemisiä :-D

 4. Näyttää ihanalta! Lexingtonilla on kyllä niin ihanan selkeää ja raikasta aina :) Kyllä noissa lakanoissa kelpaisi nukkua.. :)

 5. Voi miten kertakaikkisen ihania värejä ja kuoseja mallistosta löytyy! :) Itseäni miellyttää eniten nuo toisen kuvan tyynynpäälliset (vaikka poikaystäväni pyörtyykin joka kerta kun mainitsen uuden tyynyn :D ), eikä kyllä haittaisi ollenkaan jos omaan kaappiin päätyisi tuollainen ihana harmaa svetari… ;)

  Maria / Petite Living

 6. Oh my gosh I need to snap up some of these lovely Lexington goodies right now! The cushions, the bedding, the jumper, (well everything really!) needs to find a nice loving home with me!
  Thank you for showing us your fun trip to see the SS14 range, it looks truly wonderful.

 7. Hih, mahtavaa että sielläkin tykkäillään! Ja onpa kiva, että löysit sitten tänään alesta pussilakanat – ne ruuduliset ovat aivan ihanat :)

  Ihanaa iltaa sinne!

 8. Onpa kiva kuulla, että nämä olivat sitten aivan erityisesti mieleesi :) Tykkään itsekin kyllä aivan hurjan paljon tästä mallistosta – todella onnistunut! Mukavaa keskiviikkoiltaa sinnekin :)

 9. Voi kyllä, voisin minäkin ottaa tästä mallistosta mitä vaan itselleni! :D Kiva että sielläkin tykätään!

 10. Ruskearaidallinen kassi on kyllä ihana – sopisi värien puolesta just eikä melkein rantahiekalle! Nuo ovat myös kooltaan loistavia, kun tuonne saisi varmasti puoliomaisuutta. Collegepaita on kyllä saatava.. :)

 11. Sanopa muuta, raikas on kyllä niin hyvä sana kuvaamaan Lexingtonia :) Tuonne lakanoiden väliin kelpaisi kyllä tehdä ihanan pesän!

 12. No mutta, eihän tyynynpäällisiä voi olla liikaa, eihän? ;) Meillä on siis aika lailla samat suosikit – nuo tyynyt ovat aivan ihania ja tuo svetari on kyllä pakko saada!

 13. Haha, I feel you! I could definitely offer a loving home for all of these ;) You're welcome, glad to hear that you like these as much as I do!

 14. Niin, mitäpä muuta sitä Lexingtonilta kyllä odottaisikaan :) Sekä ovimatto että kassi ovat kyllä kovasti minunkin mieleeni, tuota mattoa olen kovasti yrittänyt jo mielessäni mallailla, että saisinko sen jonnekin mahtumaan…

 15. Voi kuinka ihania, etenkin tuo ovimatto, himottaisi ostaa! :D Olen itse totaalinen Lexingtonaddikti ja keräilen heidän astioitaan, ärsyttää vaan kun ne ovat Tampereelta aina loppu, olen jo viimeisen puoli vuotta koittanut metsästää niitä siniraidallisia astioita!

 16. Heips! Mua kiinnostaisi nähdä, miten säilytät kenkiä, laukkuja ja vaatteita. Onko sulla vinkkejä, miten saada kaikki vaatekaappiin :)

 17. Oooh ihanan näköistä tavaraa, etenkin nuo tyynyt! Mulla on erityinen heikkois näihin Lexington juttuihin kun olen itsekin syntynyt vuonna 1993 niin tulee jotenkin ylpeä olo kaikista noista esineistä ja muista, joissa tuo vuosi mainitaan hihi :D
  Stella xx

 18. Oi miten ihania kuvia! Ja vaikka mitä herkkuja löytyy mallistosta, tässä alkaa kyllä sisustusinto kasvamaan entisestään! ;) Sinulta Jonna taitaa muuten löytyä Lexingtonin lakanoita? Kyselisin sellaista, että mitä tykkäät niiden materiaalista? Olen nyt jo kuukauden verran soutaa huopaa säätöä harrastanut lakanoiden kanssa, kun en materiaalista ole ollut täysin varma. Stockalla ei ole esim. oikein päässyt hypistelemään! Mietin, että onko se karheahko…

 19. Aivan ihanan näköistä, juuri sitä värimaailmaa mitä rakastan! Varsinkin nuo lakanat täytyy varmaan käydä ostamassa :)

 20. No sanopa muuta, ovimattoa himoilen itsekin ja mietin jo, minneköhän rakoseen se voisi mahtua.. :D Voi hitsi, onpa harmi! Oletko kurkannut nettikauppoja? Moni sisustus- ja lifestyleputiikki toimittaa kuitenkin postitsekin, katsopa esimerkiksi Country White :)

 21. Heippa! Voisin ehkä joskus tehdä jonkinlaista säilytyspostausta, kiitos vaan toiveesta ja ideasta :) Tosin eipä minulla mitään varsinaisia vinkkejä siihen oikeastaan ole, laukutkin majailevat usein mikä eteisessä ja mikä makuuhuoneessa.. :D

 22. Tyynyjä löytyy kyllä aina joka sesongista ihania vaikka millä mitalla! Hah ihana, siinäpä on yksi oiva syy lisää tykätä Lexingtonista ;)

 23. Kiitos ihana Elle-Marie! :) Kyllä vaan, lakanoita löytyy muutamiakin kappaleita! Tykkään materiaalista itse hurjan paljon, minulta löytyy sekä oxford puuvillaisia (beige- ja sinivalkoraidalliset) että puuvillapopliinista tehtyjä. Etenkin jälkimmäiset on tosi raikkaan tuntuiset ja niissä ns. säilyy se viileys. Niiden käytön jälkeen oxfordit tuntuivat alkuun vähän karhealta, mutta nyt kävin ihan hypistelemässä, ja kyllä nekin on kovin pehmoisat :) Molemmista siis tykkään ja ostaisin ehdottomasti uudelleen, innostun kuitenkin aina aivan erityisesti noita poplineita bongaillessani :) Toivottavasti tästä oli apua!

 24. Onpa kiva kuulla, että tämä iskee sielläkin yhtä paljon! Lakanat ovat kyllä tosi kauniit, noissa kelpaisi köllötellä :)

 25. Voih, rakastan niin Lexingtonin lakanoita, pyyhkeitä, tyynyjä, pyjamia ja vaatteita!!!! Ja tätä sinun blogia :). Olen viime kesästä asti aktiivisesti lukenut!

 26. Oijoi – yhdyn jokaiseen näistä! Ja voi miten ihana kuulla, tuli ihan hymy huulille – kiitos! :) Oikein mukavaa aurinkoista viikonloppua sinne!

 27. Hei, osaatko vinkata, milloin mallisto tulee kauppoihin? :)
  Hullaanuin tuosta ruskeasta matosta, sen haluan ehdottomasti.

  T.Adalminna

 28. Heippa! Osa mallistosta löytyy jo kaupoista, mutta kysäisin tuon kynnysmaton kohtaloa ja se valitettavasti tulee myyntiin vasta huhtikuussa. Hieman joudut siis vielä odottelemaan ;) Pohdin itsekin kuumeisesti, minne rakoseen saisin tuon ihanan maton mahdutettua!

 29. Kiitos Jonna kattavasta vastauksesta! Tästä oli todella hyötyä!:) Olin kallistumassa noihin sinivalkoraidalliseen, kunnes selailin eilen Lexingtonin sivuilla valikoimaa ja pää meni ihan pyörälle! :D Ihania vaihtoehtoja aivan liikaa! Toisaalta, voisin aloittaa noista klassisista sinivalkoraidallisista ja siitä sitten kartuttaa kokoelmaa… ;)

 30. Eipä kestä kiittää, kiva jos oli hyötyä! Hih, ei ihme että iski valinnanvaikeus ;) Sinivalkoraidallisista voisi tosiaan olla hyvä aloittaa, itse bongailen noita popliineja usein aleista, joten kannattaa esim. Hulluilla päivillä pitää silmät auki :)

 31. Juu, täällä tykätään myös tosi kovasti! :o) Mun ihana työkaveri CW:sta lähetti postissa Lexingtonin uudet kevät kuvastot ja niitä olenkin täällä innoissani selaillut. Tosi ihanalta näyttää myös nämä sinun ottamat kuvat…ja siitäpä tulikin oiva aasinsilta, nimittäin eilen illalla vihdoin ja viimein näpyttelin tilauksen Top Shotille tuosta samaisesta minijärkkäristä ja objektiivista mikä sinullakin on. En millään malttaisi odottaa, että paketti saapuu kotiin ja pääsen sillä kuvaamaan. :o)))))) Jos saisi sillä bloginkin päivittymään vähän useammin kun ei tarvitse tuskailla aina kamalien kuvien kanssa….hih, oikein kihisen innostuksesta! :o)

 32. Hih, no uskon että tykkäät! ;) Kuvastot löytyvät minunkin pöydältän, aina yhtä ihania ja raikkaita kuvia! Hei mahtava kuulla, että päädyit vihdoin tilaamaan Olympuksen! Et varmastikaan tule valintaasi katumaan :) Toivotaan että paketti saapuu pian – kuvausintoa!

  Aurinkoista viikonloppua Helene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *