Viininpunaista ranteeseen ja arvonta!

Viime syksyn tapaan olen tänäkin vuonna ollut yhä ihastunut burgundynpunaiseen – niin vaatteiden kuin asusteidenkin saralla. Viimeisimpänä lisäyksenä viininpunaiseen kokoelmaani on uusi koru rannetta koristamaan – nimittäin tämä upea nahkainen blogijoululahjaksi saamani Dimacci. Saatatte muistaa Dimaccin olevan itselleni jo entuudestaan tuttu merkki, joten kun ihana Natalia lähestyi minua sisustus- ja lifestylemyymälä Zoom Designista ja ehdotti yhteistyötä, ei minun tarvinnut kauaa empiä!

Tämä paketista paljastunut kaunotar on paitsi väriltään täydellisen sävyinen, on se myös koristeltu ruusukultaisin metalliosin. Viininpunaista ja ruusukultaa – what’s not to like? Olin itse asiassa jo ehtinyt ihastelemaan tätä ZD:n Facebook-sivuilla, mutta koru oli jopa vieläkin kauniimpi luonnossa. Iloinen yllätys sen sijaan oli, että tämä koru on pituudeltaan säädettävä! Nude Dimaccini kun oli aivan ylisuuri miniranteeseeni ja jouduin käydä suutarin pakeilla, mutta tämän kanssa ei onneksi sitä ongelmaa ollut.

Tämä ei jäänytkään ainoaksi burgundyksi asustelisäykseksi, sillä tilasin juuri Mangon alennusmyynneistä minulta jo ruskeina löytyvät nahkakäsineet myös tässä värissä. Kuinka hyvin koru ja hanskat sopivatkaan yhteen!

Kiitokset vielä Zoom Designin tontuille aivan ihanasta korusta! Ilokseni he lähtivät vieläpä mukaan ideaani järjestää myös teille pienimuotoista arvontaa :) Yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa itselleen tämä samainen viininpunainen nahkarannekkeinen Dimacci kommentoimalla tähän postaukseen toimivan sähköpostiosoitteen kera! Osallistumisaika on keskiviikkoon 8.1. klo 21 asti :) Arpaonnea murut ja mahtavaa viikkoa – onneksi on pehmeä lasku arkeen!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

I’ve been just as fond of burgundy red this season as last year as well. So you may only imagine my delightment when I received this gorgeous little Christmas gift from a decor and life style boutique called Zoom Design. This one’s my second Dimacci, the other one is nude so this will be perfect for fall and winter. I absolutely love the combination of burgundy red and rose gold! Unfortunately the giveaway is only for my Finnish readers.

Have a lovely week everyone!

265 thoughts on “Viininpunaista ranteeseen ja arvonta!

  1. Kirjotin googleen dimacci viininpunanen ja ensimmäinen linkki oli tälle sivulle ja hassu sattuma juuri nyt kun etsin dimacci korua tyttöystävälle vuosipäivälahjaksi tiiän et se tykkäisi.

    jannetuominen@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *