Aleista koottua

Tapanani on ollut tehdä aina kaksi kertaa vuodessa alennusmyyntien aikaan postausta parhaista löydöistä kooten niistä asuja. Tälläkin kertaa päädyin siis koluamaan alennusmyynnit niin yhteistyökumppanieni Booztin kuin Zalandonkin valikoimista, joissa molemmissa alet ovat jo hurjassa vauhdissa. Tässäpä siis muutamia suosikkejani kokonaisiksi asuiksi yhdistettyinä! :)


 1. Villakangastakki, 2. kauluspaita, 3. housut, 4. kello – MK, 5. laukku – Mulberry, 6. nilkkurit

Ensi viikolla on aika palata takaisin yliopistolle, joten luennoille sopivat asut pyörivät taas joululoman jälkeen mielessäni. Olen syksyn aikana käyttänyt ahkerasti valkoista kauluspaitaa rennosti farkkujen kanssa, mutta nyt voisin pitkästä aikaa kaivaa kaapista vaaleansinisetkin yksilöt. Raikas vaaleansininen yhdistettynä konjakinruskeaan toimii aina!


1. Takki, 2. pusero, 3. kasmirhuivi, 4. nilkkurit,
5. viininpunaiset housut, 6. kello – MK, 7. laukku – Mulberry

Harmaa villakangastakki kuuluu tätä nykyä oman vaatekaappini kulmakiviin, ja ihastuinkin tähän eleganttiin pitkään kultaisella vetoketjulla varustettuun yksilöön oitis. Harmaan ja viininpunainen yhdistelmä on minusta ihana, ryhtiä tuovat nilkkurit vielä jalkaan niin kaupunkikelpoinen asu on valmis!

1. Silkkipusero, 2. vahapintaiset housut, 3. laukku (norm.hint.), 4. korvakorut, 5. kello – MK, 6. korot

Sähkönsininen värinä on niin mielettömän upea, ettei se vaadi rinnalleen paljoa muuta kuin vahapintaiset housut, siron mustan laukun sekä ehkäpä statementkorvikset. Näkisin itseni helposti juhlimassa tällaisessa asussa ja itse asiassa vastaavanlainen on ollutkin useasti ylläni :)

Etsin itse alennusmyynneistä usein sellaisia vaatteita tai asusteita, joita olen katsellut aiemmin jo normaalihintaisena. Alet ovat myös hyvä hetki hankkia laadukkaista materiaaleista valmistettuja vaatteita edullisemmalla hintalapulla varustettuna, kuten itse juuri tilasin tämän kasmirneuleen. Kannattaakin kurkata myös Booztin premiumale, jonne on koottu valtava määrä laadukkaita merkkejä!

Happy shopping! Lupaan esitellä teille omat löytöni vielä myöhemmin, kunhan posti kantaa viimeisen paketin kotiin asti ;)

Sisältää mainoslinkkejä

13 thoughts on “Aleista koottua

 1. Nämä kollaasit on kyllä aina upeita ja itselle löytyy niistä kivoja vinkkejä pukeutumiseen. :-) Monesti ei ole välttämättä ajatellut, että jotakin vaatetta voi noinkin yhdistää. Suosikkini on kyllä tuo lounaskollaasi. Mukavia juttuja. Ihania on muutkin. ♡
  Mukavaa sunnuntaita muru! :-)

 2. Tuo Mulberryn lily on kyllä aivan unelma! Ehkä vielä jonain päivänä. ;) Ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen, mutta myitkö siis jo longchampin roseausi? Huutonetissä kun näyttää olevan tismalleen samanlainen myynnissä.

  T. Olivia

 3. Oih, varsinkin toinen asukokonaisuus on todella ihastuttava! :) Tämän voisi melkein huomiseksi toteuttaakin – musta Lily jäi Lontooseen, mutta ehkäpä sen voi korvata Medium Lilylla paremman puutteessa ;) Ja unohtui vielä kehua edellisessä postauksessa, mutta UPEA tuo uusi Del Reysi! Ja hih, meiltähän löytyy melkein kaikki samat laukut, sillä tännekin saapui toissa päivänä aleista ihana Del Rey – toisessa värissä vaan ;)

  Maria / Petite Living

 4. Moikka!

  Olen lukenut blogiasi jo pidemmän aikaa, mutten ole vielä kommentoinut tänne mitään. Nyt on kuitenkin pakko kommentoida. Olin tänään Jumbossa ja näin sinun kävelevän siellä. Olen blogin kautta saanut sinusta valoisan ja iloisen kuvan, mutta livenä oot jotenkin vielä enemmän edellä mainittuja:)! Ja kaiken lisäksi hirmu nätti.

  Hyvää uutta vuotta sinulle!

 5. Ihania asukokonaisuuksia! <3 Voisin ottaa näistä jokaisen vaatekaappiini, kiitos! :) Hih.

 6. Voi, ihana jos näin on! Monesti näistä saa inspiraatiota itsekin pahan päivän varalle, kun tuntuu ettei keksi mitään päällepantavaa :) Hitsi kun löytäisi vielä ne pirun viininpunaiset housut, niin saisi “lounaskollaasin” päälle asti! Oikein mukavaa alkavaa viikkoa sinne <3

 7. Ihania vaatteita olet taas onnistunut keräämään kollaaseihin! Mikulle tuo Kiomi on ihan uusi merkki, mutta siellähän oli vaikkamitä kivaa!
  Erityisesti minua houkuttaisi nyt nuo viinknpunaiset farkut ja kyllä voisin tuon harmaan takin kotiuttaa myös. Se on varmaan vetskari avattuna myös tosi nätti!

  Itse olen alesta myös shoppaillut vähän perusvaatteita. Eilen tein ihanan löydön Seppälästä; himoitsen Uniqlon untuvatakkia, mutta kun ei sitä täältä saa, eikä edes netin kautta tilattua, niin löysin sen tilalle tosi kivan, kiiltäväpintaisen mustan untsikan alennuksesta! Ja helmikuussa Lontoossa menen sitten Uniqlon liikkeeseen hakemaan ensi syksyksi sen “aidon”..jee!

 8. Psst, Huutonetissä bongasin juuri yhden mustan Lilyn ;) Omani on ollut kyllä joka pennin arvoinen ja laukku saa yhä hymyn huulille kauneudellaan. Kyllä vaan, Roseau ehti jo löytää uuden kodin.

  Kivaa viikkoa Olivia! :)

 9. Voi kiitos Maria! Vetäisin tuon asun itsekin mieluusti päälleni, kunhan hitsi vie nyt parin vuoden etsimisen jälkeen löytäisin ne viininpunaiset housut.. Voi kääk, nyt äkkiä raporttia uutukaisesta! :D Sinulla on kyllä aivan huikean upea laukkukokoelma ja tämä viimeisin on oikea kirsikka kakun päällä. Ja PS, kiitos vielä vaivannäöstäsi Heathrow'lla Del Rey'hin liittyen <3

 10. Heippa! Voi että millainen hymy nousikaan huulilleni tästä, todella kauniisti sanottu :) Erityisen kiva myös, että innostuit pitkäaikaisena lukijana nyt raapustamaan kommentin. Lämmin kiitos kehusta ja mitä parhainta uutta vuotta sinullekin!

 11. Täytyy vinkata ehdottomasti noista viininpunaisista housuista: Itse pitkään myös etsiskelin sopivia, kunnes löysin täydelliset petite-kokoiset housut Forever 21:lta! Kannatta sieltä kurkata – maksoin nimittäin omistani n. vuosi sitten abt. 15e ja pöksyt pelittävät mitä erinomaisemmin! (Ja pituuskin on kerrankin kohdillaan, eikä tarvitse kääriä lahkeita ihan kamalasti…) Ja heh, eipä mitään – happy to help out! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *