Last Outfit of the Year

Tällä viikolla saatiin peräti yhtenä päivänä vihdoin nähdä taivaalla jotain muutakin kuin pilviä ja sadepisaroita, joten nappasimme pitkästä aikaa asukuvia. Tämä vuodenaika ei tosiaankaan ole otollisinta aikaa niiden kuvaamiselle, kuten olette niiden hiljaiselosta voineet jo päätelläkin. Lumesta ja kunnon talvesta ei ole vielä tietoakaan, mutta odotan silti jo niiin paljon kevään valoa!

Mangon harmaa villakangastakki on esiintynyt tiuhaan tahtiin kuluneen syksyn asuissa, se on ollut epäilemättä yksi vuoden parhaista löydöistäni. Tällä kertaa päälle pääsi kuitenkin viime syksynä ostettu Gantin klassinen tummansininen kipparitakki. Ajattelin etsiä jostain kauniit kultaiset napit, joilla saisi takkiin hieman päivitettyä ilmettä. Vinkkejä hyvistä nappiaarreaitoista?


 Coat / Gant
cashmere sweater / Zalando Collection
scarf / Gant
coated pants / H&M
bag / Mulberry
necklace / Zara
shoes / Wonders

Mulberryn Del Reykin pääsi ensimmäistä kertaa esiintymään kuvissa! Muuten tämä vuoden viimeinen asu koostui kovassa käytössä olleista perusvaatteista, kuten H&M:n vahapintaisista housuista ja Zalando Collectionin kasmirneuleesta, lisäsin kaulaan vielä uuden Zaran statementkorun.

Neuletta on tullut käytettyä niin paljon, että päädyin lopulta juuri tilaamaan alennusmyynneistä samaisen myös mustana. Nyt onkin neulekiintiö täytetty, sillä pienten alelöytöjeni joukosta löytyy toinenkin uusi pehmoinen ykslö. Näistä ehkäpä lisää vielä! :) Olenkin täytellyt pääasiassa virtuaalista ostoskoria, sillä vaatekauppojen tungos ja kaaos lähinnä ahdistaa. Oletteko te tehneet jo alelöytöjä?

My grey wool coat from Mango has been seen here for so many times during the past months, it has definitely been one of the best purchases of last year! This time I wore something else for a change. The navy pea coat is from Gant and I bought it a year ago. It’s a classic – no doubt about it!

There’s the new Mulberry Del Rey hanging on my arm and I simply love it. Otherwise the outfit consisted of some simple pieces that I’ve been using a lot lately. What do you think of this one? :)

Mainoslinkki / Commercial link

47 thoughts on “Last Outfit of the Year

 1. Kaunis ja niin jonnamainen asu. :-) Ja ihana Jonna. ♡
  Tänne ei niin hirveästi ole vaatealeja tarttunut, mutta pikkujuttuja kotiin sekä pari harmaata kassia, joista toinen kotiutuu tänään ja toinen ensi viikolla. ;-)
  Kunhan alet vielä suurenee, saatan jotakin tarpeellista ostaakin… Pitäisi vain ensin luopuakin jostain, vaatehuone pullistelee… :-D
  Ihanaa perjantaita muru!

 2. Kipparitakki vaatii juurikin sellaiset kultaiset (ankkurikuvioiset?) napit! :) Eikös Nappitalo ole aika klassikko -ja jos sieltä ei löydy etsimiäsi, niin ei sitten mistään! :)

 3. Voi, taas sain ideaa sun vaatteista! Itselläni tuo samainen Gantin kaulahuivi, jonka olin jo ihan unohtanut…tänäön päälle pääsee siis samannäköinen outfit, kuin sulla. Paitsi ei tuota Del reytä, byääh…;)
  No alennusmyynneistä on mukaan tarttunut klassikoita tällä kertaa, eli mustaa, mustaa mustaa, ajatonta ja hyvällä alennuksella olevaa hintavampaa ja laadukkaampaa vaatetta.
  Nappeja kannattaa käydä kurkkimassa alan liikkeistä. Lisäksi esim. Kirppikseltä voisi löytää, jonkun hylkäämästä, villakangastakista oikeanlaiset napit tuohon! Voisi saada takin kaupan päälle ;)

 4. Ihana simppeli asu! Minä ostin omaan takkiini uudet napit Yrjönkadun nappitalosta. Ihan mahtava paikka, valintaa kun oli vaikka millä mitalla! :)

 5. Hei munkin täytyy tilata tuo neule! Emmin vain kokojen välillä, joten saanko udella mikä sulla on? :)

 6. Täällä Helsingin päässä nappeja kannattaa käydä kurkkimasta Nappitalosta (Yrjönkatu 12). Ainakin aiemmin siellä on ollut vaikka minkälaisia ihanuuksia :)

  Kaunis asu, tykkään erityisesti tuosta korusta.

 7. Ihana tuo laukku! Teetkö postausta joululahjoista? :) Katselin sun Vaasan kodin kuvia ja silmään pisti lipaston päällä oleva viherkasvi! :D Mistä se on? Ja onkohan se tekokasvi vai aito? Ja vessassa näytti olevan kaunis valkoinen kori pyyhkeiden vieressä, mistä se on?

 8. Oih, taas niin kaunis ja tyylikäs Jonna!

  Itse löysin alesta pari uutta neuletta, ja yksi niistä oli kyllä ihan huippulöytö, nimittäin kasmirneule Mangosta! Aivan ihanan beigen sävyinen ja ihanan pehmoinen! Tikkitakkia oon etsinyt jo tovin, eikä vieläkään ole napannut, harmittaa! Zalandolta yhden tilasin, mutta oli liian suuri, joten palautukseen meni. :/ Yhdet nilkkurit on tulossa vielä Spartoolta tilauksessa, toivottavasti nappaa. :)

  Kysyisin vielä että millaista kokoa nuo Zalando Collectionin kasmirneuleet on? :)

 9. Niin simple ja niin chic! <3

  Olen miettinyt kanssa kultaisten nappien vaihtoa omaan tummansiniseen villakangastakkiini, saisi vähän uutta ilmettä :) Ja siis vakuutuin entistä enemmän, että tuo Del Rey on saatava! Se on niiiiin täydellisen kokoinen, odottelinkin jo vähän asukuvia sen kanssa ;)

 10. Ihastuin tuohon neuleeseen, mutta tuotetiedoissa luki, ettei saa pestä, vaan kemiallinen pesu. Pöh, näinkö on tosiaan?

 11. Kiitos, ihana jos tykkäsit :) Oioi, paljasta jo harmaiden kassien sisältö! Pieni vaatekaapin läpikäynti voisi kyllä olla hyvä itse kullekin, kunhan vain jaksaisi ryhtyä tuumasta toimeen!

 12. Voi juurikin sellaiset! Kiitos vinkistä, tämä oli minulle tuntematon mutta kommenteista päätellen monille ilmeisen tunnettu paikka, joten sinne siis :)

 13. Voi että, miten ihana kuulla että sait täältä inspistä! Sehän se on bloggaamisen suola, eikös ;) Löytösi kuulostavat mahtavalta, aleista kannaattaakin juuri etsiä niitä laadukkaampia, aikaa kestäviä vaatekappaleita.

  Mukavaa viikonloppua Mapsinen!

 14. Kiitos paljon, sekä kehusta että vinkistä! Nappitaloa vinkattiinkin myös ylempänä, joten taidan ehdottomasti kipaista siellä joku päivä :)

 15. Eikun tilaukseen vaan! Omani on kokoa XS ja koot vastaavat minusta aika hyvin normaalia, kovin piukkaa mallia tämä ei kuitenkaan ole :)

 16. Stockmannilta olen ostanut nappeja, tosin erittäin pieni valikoima. Lisäksi Yrjönkadulla olevassa nappitalossa kannattaa käydä katsomassa.

  Ihanan tyylikäs asu jälleen! :) Mukavaa lauantai iltaa!

 17. Voi se on kyllä ihana :) En usko että tulen tekemään lahjoistani postausta, ellei teitä kiinnosta nähdä muun muassa meidän uusi huikea monitoimikone ;)

  Kasvi on ihan Ikeasta, ja valitettavasti aito, välillä on nimittäin vaikeuksia pitää se hengissä.. :D Kuvat kylpyhuoneesta ovat itse asiassa kotikodistan Helsingistä ja valkoinen kori kyllä muutti kanssani Vaasaan, mutta en harmi kyllä ollenkaan enää muista sen alkuperää.

 18. Voi kiitoksia Roosa! :) Hei tiedätkö, prikulleen sama neule muutti minunkin kaappiini Mangon aleista! Hinta oli tosi kohtuullinen kasmirneuleesta ja se on tosiaankin ihanan pehmoinen, vähän kyllä sähköistävä tosin. Näin pari tikkitakkia Booztin alennusmyynneissä, kannattaa kurkata vielä sieltä :)

  Minusta tuo Zalando Collectionin neule vastaa aika hyvin normaalikokoa, tosin eivät ainakaan ole kovin piukkaa mallia :) Omani on kokoa XS.

 19. Kiitos muru! :) Kultaiset napit raikastaisivat kyllä takkia huomattavasti ja saahan vanhat vaihdettua takaisin, jos mieli muuttuu. Hih, hyvä jos vakuutuit! Del Rey on i-ha-na, ja ilmeisesti Deer Brownia on vielä nettikaupassa jäljellä.. ;)

 20. Kasmirneuletta ei tosiaan ilmeisesti tulisi pestä, höhpöh. Luin kuitenkin jostain, että kasmir hoitaa puhdistautumisen itsekseen, kunhan sitä muistaa tuulettaa sillointällöin. Likatahran tullen täytyy sitten keksiä jotain muuta.. :)

 21. Nappitaloa suositeltiin kovasti, joten siellä täytyy varmasti käväistä :) Kiitos sinullekin vinkistä ja kehusta, ihanaa lauantai-iltaa sinnekin!

 22. Toivon että olet tietoinen minkälaista käsittelyä tuo kashmir materiaali neuleessasi pitää takanaan? Tästä vuosi taannoin video nettiin jonk takia useammat vaatejätit luopuivat kashmirin ja erinnäisen muun kaninkarvaa tarvittavan materiaalin käytön. Tosiasiahan on että kanilta sidotaan jalat ja tassut naruilla puupölkkyyn ja ihminen repii paljain käsin kanilta karvat pois. Voitko kuvitella tämän kärsimyksen? Kani heitetään takaisin häkkiin kasvattamaan karvat (n. 3kk), jonka jälkeen tämä kama käsittely toistetaan.Vain yhden neuleen vuoksi, jonka ehdottomasti voisi valita jonain muuna materiaalina! Me ihmiset olemme hirveitä olentoja.

 23. Eikös tässä ole kyse angoravillasta? Kashmirvilla tehdään tietääkseni vuohesta, mutta saa korjata jos olen väärässä :)

 24. Nappeja kannattaa ehdottomasti etsiä kirpputoreilta! Itse olen löytäny vaikka kuinka monesti aivan täydellisiä vintage- ja sailor-nappeja, ja tietysti erityisen halvalla ;)

 25. Kashmiria saadaan myös kaneista ja yleensä miksataan muiden villa materiaalien kanssa. Toivon että jatkossa ajattelisit neuleen materiaalien kohdalla toisin, varmasti löydät upean neuleen ilman kyseistä ainesta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *