Paluu arkeen

Täällä sitä ollaan taas – Vaasassa nimittäin! Niin se loma vaan meni kuin huomaamatta, tuntuu kuin sellaista ei olisi tässä ehtinyt viettääkään. Vaikka onhan totuus toki toinen, sen verran pitkiä aamu-unia on vedelty viime viikkoina, että tekee vaan hyvää saada taas jotain rytmiä tähän elämään, hih.

Niin pitkän Helsingissä oleilun jälkeen tuntui kieltämättä vähän kurjalta pakata kimpsut ja kampsut ja lähteä takaisin, mutta onneksi poikaystäväni lähti mukaan “tupatarkastukselle” tänne pariksi päiväksi :) Ihanaa kyllä nähdä taas Vaasa-kavereita, puhumattakaan että saan kasan tyttöjä Helsingistä tänne viikonloppuna ensimmäistä kertaa vierailulle!

Olin eilen ajomatkan ajan aivan rättipoikki ja luulin kaatuvani saman tien päiväunille, mutta eikä mitä, minuun iski heti ovesta päästyä sellainen pesänrakennusvimma että! Ei mennyt aikaakaan, kunnes vaatteet sekä kaikki tavarat olivat takaisin paikoillaan ja puhtaat lakanat vaihdettu. Jotain uuttakin löytyy, sillä toin Helsingistä mukanani tänne niin työtuolin makuuhuoneeseen kuin vihdoin olkkariin uuden matonkin, jota kuitenkin jäin nyt hieman empimään. Ajattelin tummemman maton tuovan hieman kontrastia muuten vaaleaan sisustukseen, mutta nyt se ei jotenkin tunnukaan oikealta.

Sisustusjutut ovatkin vahvasti mielessäni tällä hetkellä. Tuntuu että joulun jälkeen koti kaipaa taas pientä freesausta, taitaa mieli olla jo keväässä, vaikkei tässä ole talvea vielä oikein kunnolla ehditty nähdäkään. Kutkuttaisi hankkia tänne kaikkea pientä uutta, ehkäpä ehtisin tehdä haaveista ja suunnitelmistani postaustakin jossain vaiheessa :) Toistaiseksi ihan vain uusi tovi sitten hankkimani tyynyliinakin petauksessa piristää kummasti, päiväpeiton puolen vaihto vaaleampaan toi myös hieman raikkautta.

Tänään siis paluu arkeen ja yliopistolle! Mukavaa tiistaita kaikille :)

Here I am again – back to my studying town! It feels kind of funny that the holiday is already over, like I never even had one. The truth is, though, that I’ve spent countless lazy mornings sleeping so long – it’s definitely good to get yourself back on track ;) Have to say that it wasn’t easy getting back here after spending a few weeks in Helsinki, but luckily I got my boyfriend with me for a couple of days. Anyway I’m excited about seeing all my friends at the uni and starting with the studies again!

I thought that the minute I got back home I’d fall asleep after all the travelling, but instead I started cleaning and organizing around. I had this sudden urge to decorate this place more and there are just so many little things I’d like to buy here. Maybe more about those later, have a nice Tuesday everyone!

24 thoughts on “Paluu arkeen

 1. Täällä palataan myös tänään sorvin ääreen pitkän loman jälkeen ja tulipa nukuttua huonosti… No, kaipa tuo arki taas vähitellen lähtee rullaamaan. :-)
  Ihana tuo tyynyliina! ♡ Olet saanut ihanilla Lexington-jutuilla tämän Gant-tytön hiukan ostamaan jo Lexingtonia… ;-)

 2. Näin se yleensä iskee se sisustusinto aina keväisin, minullakin hiljalleen alkavat nuo kaikki turkoosit jotka kaappiin syksyllä laitoin houkuttamaan. Tulppaaneitakin voisi hankkia ;)

  Hyvää alkanutta viikkoa!

 3. Minulla meni myös ikuisuus saada itseni hereille huonosti nukutun yön jälkeen, onneksi on tosi myöhäiset luennot tänään ;) Tsemppiä arkeen paluuseen, kyllä se siitä taas lähtee käynytiin! <3 Oi miten ihana kuulla että olet innostunut, bongailinkin sinulta Instassa kaikkea kivaa :)

 4. Näinhän se taitaa tehdä, mutta kun ei tätä vuodenaikaa oikein taida voida vielä kevääksi kutsua, vaikka siltä sään puolesta jo tuntuukin :D Hih, ensimmäiset tulppaanit on täällä jo ostettu!

  Samoin sinulle sinne ja tsemppiä arkeen paluuseen! :)

 5. oi miten ihanalta näyttää tuo petaus! Mistä oletkaan ostanut päiväpeittosi? Itselläni on nimittäin päiväpeitto hakusessa..

 6. Täälläkin kevät jo hiipii mieleen, vaikkei sitä kunnon talvea ole vielä elettykään. Tosin en pistäisi pahakseni, vaikkei sitä tulisikaan… Jotain kivaa kyllä tekisi mieli sisustella :)

 7. Täällä palaillaan myös arkeen torstaina kun lennetään koira kainalossa Pariisiin ja sieltä sitten tunnelista läpi Britteihin. Minne se loma menikään apua?! :D Onko teillä täällä Suomessa myös muita lomia tiedossa? Meillä on kivasti aina jaksojen lopussa pienet ns. “reading weeks” jolloin saa mahdollisuuden lukea lukemisia, mikäli niistä on jäänyt jälkeen – itse suuntaan taas silloin (toivottavasti lumisiin maisemiin) Helsinkiin :) Ja voi, tuo petaus näyttää todella houkuttelevalta – niin pehmeitä peittoja ja pulleita tyynyjä ;)

  Maria / Petite Living

 8. Ihanan kutsuvan näköinen sänky. ;) Lexingtonin tekstiilit on aina ihania! Täälläkin näin ” keväisin” tekee mieli aina uudistaa sisustusta. Jotain uutta ja raikasta kotiin. Mukavaa alkanutta vuotta sinne! :) -Netta- http://nh-d.blogspot.fi

 9. Arkeen paluu myös täällä tänään viikon loman jälkeen. Olipa rankkaa :) Mutta hain 20 tulppaania olkkarin pöytää piristämään!
  Sulla on tosi kaunis tuo petaus, tosi houkutteleva! Minä teen usein niin, että ennenkuin lähdetään reissuun, vaihdan lakanat ja siivoan huushollin. Sitten on ihana tulla puhtaaseen kotiin! Ihanaa kun sulla on ollut energiaa siivota kotiin tullessa :)

  Lukuintoa!

 10. Moikka! Miten paljon Vaasassa on kauppatieteiden osalta ns. pakollista läsnäolopakkoa? Opiskelen toisella paikkakunnalla ja mietin hakemista Vaasaan. Voiko opiskeluja tehdä vain tenttimällä tai jotenkin etänä, vai pitääkö siis aina osallistua opetukseen? Muuttuuko tämä ekan vuoden jälkeen kun pääaine on valittu? Miten paljon teillä on ainejärjestön juhlia? Löytääkö soluasunnon helposti? :) Kiitos paljon! :)

 11. Hain Roseaun postista tänään, ja se on ihana :) kiitos vielä paljon Jonna! Sait laukullesi hyvän uuden kodin :)

 12. Lovely Lexington. Can't go wrong with that. And great fashion. Who are you inspired by?

 13. Kyllä se vaan taitaa jo loppuviikosta nyt sitten tulla – hrr! Mieli tosiaan kuitenkin on jo keväässä, ostin eilen vaaleanpunaisia tulppaaneja.. :)

 14. Joko sinuakin kutsuu Lontoo, loma meni kyllä tosiaankin kuin yhdessä hujauksessa! Meillä ei oikeastaan taida olla muita varsinaisia lomia tiedossa, mutta kevään luennot loppuvat jo huhtikuun puolessa välissä (yksi tentti vielä kuun lopussa), joten kesäloma on kyllä sitten autuaan pitkä :) Hih, petaus on kyllä vähän turhankin houkutteleva, tuolta ei hevillä pääse aamulla ylös ;)

  Turvallista kotimatkaa takaisin Britteihin! :)

 15. Kiitos, se on kyllä vähän turhankin kutsuva, on meinaan hieman vaikeuksia kömpiä ylös tuolta aamuisin ;) Kevään kynnyksellä tekee kyllä mieli hankkia kaikkea uutta pientä kivaa, raikkaita tekstiilejä sun muuta! Oikein mukavaa alkanutta vuotta sinullekin :)

 16. Toivottavasti on jo hieman helpottanut, kyllä se arki siitä taas lähtee rullaamaan :) Minäkin nappasin eilen kauppareissulla tulppaaneja mukaan – vieläpä vaaleanpunaisia!

  Tuonne tyynyjen sekaan kelpaa kyllä pujahtaa unille. Heh, joululomalle lähtiessä mulla oli kauhea dilemma vaihtaako puhtaat lakanat ja tuolloin vai vasta kotiin palatessa, kun mietin että säilyykö se ihanan raikas viileä tunne siinä! :D Päädyinkin vaihtamaan ne vasta nyt palatessa, elämän suuria ongelmia ;)

  Mukavaa viikkoa Mapsi!

 17. Heippa! Ainakaan näissä ensimmäisen vuoden peruskursseissa läsnäolopakkoa ei oikeastaan ole, ainoastaan jos valitset kielten kursseja, niin näillä luennoilla on käytävä. Lisäksi tietysti useilla kursseilla on tehty ryhmätöitä, jolloin helpottaa että olet täällä paikan päällä, mutta pääasiassa etänä suorittaminen kyllä ilmeisesti onnistuu :) Jatkosta en itse osaa valitettavasti sanoa, mutta kuulin että esim. jos valitsee markkinoinnin pääaineeksi, on heillä markkinoinnin laitoksella läsnäolopakko kaikilla luennoilla. En tosiaan tiedä, millainen käytäntö on muiden pääaineiden kohdalla.

  Ainejärjestön juhlia kyllä riittää, joten Vaasa on ainakin menevä opiskelukaupunki jos sellaista kaipaa! :D Soluasuntoja on tarjolla runsaasti, mutta niidenkin suhteen kannattaa olla mahdollisimman vikkelä, sillä ainakaan keskustan soluja ei enää kovin myöhään saanut. Koulun lähellä Palosaaressa sijaitsee myös paljon opiskelija-asuntoja.

  Toivottavasti tästä oli jotain apua, minä ainakin voin suositella Vaasaa opiskelukaupunkina lämpimästi! :)

 18. Hei mahtava juttu, ihana kun laukku sai uuden hyvän kodin :) Kiitos itsellesi kaupoista ja mukavaa kevään odotusta!

 19. That's right! Thank you :) I don't have any specific one to follow when it comes to inspiration, but I browse a lot of other blogs and Pinterest for daily inspiration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *