Loman aloitus

Voi että miten ihanaa olla lomalla! Olen katsonut myöhään iltaisin suosikkisarjojani (totaalisen koukussa Pretty Little Liarsiin), herätyskellon on saanut huoletta jättää asettamatta ja aamuisin ei ole ollut kiire minnekään. Lisäksi pari isoa kiveä vierähti sydämeltä päästyäni kahdesta vaikeasta tentistä läpi – phuuh! Nyt voi tosiaankin hyvillä mielin lomailla, koulujuttuja mietitään seuraavan kerran vasta ensi vuoden puolella ;)

Eilen sain päiväkahviseuraa siskostani, tämän hurmaavasta pikkumiehestä ja karvaisesta vahvistuksesta. Bravuurini nopeaksi tarjottavaksi on helpot ja herkulliset pestolla maustetut mozzarellaleivät, jotka katosivat tälläkin kertaa äkkiä parempiin suihin. Kahvitellessa seurasimme näiden kahden tahvon touhuja, voi kyllä tämäkin tädin hurmuri kasvaa hurjaa vauhtia :’) Cavalier-poju vieressä yritti kovasti varmistaa, että hänkin saa tarpeeksi huomiota!

Iltapäivästä ryhdyin leipomispuuhiin poikaystäväni kotiintuloa varten, ja mikäli luomukseni onnistuu yhtä hyvin kuin toivon, niin jaan reseptin ehdottomasti teillekin! Illalla taas piti käydä vielä hankkimassa viimeisiä joululahjoja, joiden suhteen ollaankin jo aika hyvällä mallilla. Ostin viimein myös paketointitarvikkeet, joten arvaatte varmaan missä tunnelmissa loppuiltani kului…

Ystäväni nauroivat vieressä minun parkkeerattua iltamyöhään itseni lattialle seuranani erilaisia lahjapapereita, naruja ja nauhoja. Kello lähestyi jo puoltayötä ja silmät kiiluen siinä askartelin, kuinka innoissaan voikaan olla paketoinnista! Paketit mukailivat aika pitkälti viime vuoden linjaa; mattahopea kääre valkoisilla nauhoilla ja viininpunaisilla satiininauhoilla koristeltuina, pikkuisille taas värikkäämpiä papereita. En millään jaksaisi odottaa, että nämä pääsisi jo ojentamaan saajilleen!

Nyt ryhdyn siivoskelemaan kotia ja odottelemaan malttamattomana iltaa, kun saan poikaystäväni vihdoin ja viimein kotiin ♥ Mitä ihaninta viikonloppua teillekin!

It feels so good to be finally on a holiday! I’ve spent my evenings watching my favourite TV-series (so hooked on Pretty Little Liars at the moment) without worrying about the annoying noise of the wakeup alarm on the next morning. I’m also so happy about the fact that I passed a couple of challenging exams from last week! I’ve definitely earned a holiday full of relaxing ;)

Yesterday we had a lovely and cozy coffee moment with my sister and my sweet little nephew (not to forget the furry one!). Later that day I finished most of the Christmas shoppings and spent the rest of the night wrapping all the gifts – how excited can you be about that! Can’t wait to get to give these to my loved ones :) Now I should start getting ready to welcome my boyfriend home tonight ♥ Have a lovely weekend you all!

22 thoughts on “Loman aloitus

 1. Hei, ei liity tähän postaukseen taas mitenkään. Mutta minulla tuli sellainen asia mieleen, kun sinä hankit (vuosi sitten?) sen Vuittonin kalenterin (tai siis ne kuoret), niin onko ne pysyneet hyvässä kunnossa? Mietin kun yleensä kalenterit saavat laukussa ollessaan osakseen jos minkälaista osumaa ja tahroja. Niin miten kalenterisi on kestänyt laukussa “asumista”?:D

 2. Ompa herttasia nuo paketit! Itsekin olen tässä joulun alla, rauhallisina koti-iltoina päästänyt itseni koukuttumaan Pretty Little Liarsiin aikalailla ;) Hyvää joulua sinne! :)

 3. Apua miten ihanat paketit! En millään itse jaksaisi enään odottaa sitä kun näen jouluna läheisteni reaktiot lahjoistaan! On se antamisen ilo ihanaa! Vielä jaksan toivotulla ihanaa joulua sinulle! <3

  -S

 4. Pakko kysyä myös opiskelut aloitettuani syksyllä, että minkälaiset tentit oli kyseessä mitkä pääsit läpi? Haluaisin myös kysyä oletko minkätasoinen opiskelija? Yliopistossa numerot eivät tulee enää niin helposti kuin aikaisemmin, vaan niiden eteen todella pitää tehdä töitä.. Oletko enemmän kolmosen vai vitosen opiskelija?:)

 5. Oikein hyvää joulua sinne! Itsellänikin oli juuri viimeinen tentti, ja oli ihanaa lähteä hyvin menneestä tentistä hymyissä suin kohti joulun odotusta :)
  Olisi muuten mukavaa lukea enemmän postauksia juuri opiskeluista. Minusta on hurjan motivoivaa lukea muiden opiskelutavoista ja muutenkin opiskelusta.

 6. Heips! Vuittonin kalenteri on tosiaan ollut nyt vuoden päivät ahkerassa käytössä laukun pohjalla möyrien ja on kuule yhä kuin uusi ;) Juuri tämä kestävä canvasmateriaali oli yksi syy miksi päädyin LV:n kalenteriin, nahka kun voisi naarmuntua tai saada tahroja osakseen. Tämän kanssa ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia, joten suosittelen kyllä omasta puolestani lämpimästi :)

 7. Voi kiitos Emilia :) Lataan kuvat ihan vaan Bloggerin kautta, vaikka kröhöm pitäisi ilmeisesti kyllä pikkuhiljaa harkita jonkin kuvapankin käyttämistä.

 8. Voi juku, Pretty Little Liars on niin uskomattoman koukuttava! Pääsin itse juuri kolmannen kauden loppuun ja jännityksellä odotan seuraavien pariin pääsemistä ;) Mitä parhainta joulua sinnekin!

 9. Iiks, enää ei tarvitse odotella kauaa! ;) On kyllä niin kivaa antaa lahja, jonka tiedät olevan saajalleen todella mieluinen. Ihana sinä, oikein mukavaa joulua sinnekin <3

 10. Toinen oli talousoikeiden perusteet, tentti josta vanhemmat opiskelijat varoittelivat heti yliopiston ensimmäisinä päivinä! Toinen taas oli markkinointi liiketoiminnan kentässä, kurssi oli juuri uusittu ja samoin opettaja, joten tentti oli aikamoinen yllättäjä ja sisäänpääsyprosentti sen mukainen :D

  Olen aina ollut aika hyvä opiskelija, mutta yliopistossa on kyllä huomannut että töitä on tosiaankin tehtävä reilusti enemmän kuin aikaisemmin, ja arvosanani ovat olleet lähinnä juuri kolmosen luokkaa Tämä syksy on mennyt vähän sumussa kaiken uuden keskellä, mutta keväällä täytyykin sitten tsempata :)

 11. Oi mikä ihana aloitus lomalle, olet sen tosiaankin hyvin sujuneen tentin jälkeen ansinnut! Keväällä tulee varmasti kirjoiteltua enemmän opiskeluista, tämä syksy kun on ollut sellaista haipakkaa ja kaikkeen uuteen totuttelua. Kiva kuitenkin kuulla että sellaisille olisi kiinnostusta, palaute ja toiveet ovat aina tervetulleita! Oikein ihanaa ja rentouttavaa joulua sinne :)

 12. Mistä katsot Pretty Little Liarsia? Olen vasta nyt löytänyt sarjan ja Netflixissä näkyvä ensimmäinen kausi kohta katsottu. :)

  Rentouttavaa joulunaikaa!

 13. Netflixistä olen minäkin katsonut, vinkkinä että lataamalla sellaisen lisäosan kuin Mediahint – saat käyttöösi Jenkkien Netflixin! Sieltä löytyy kolme kautta PLL:ää, koukuttumisvaroitus ;) Ihanaa uutta vuotta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *