Bottom Up!

Kävin muutama viikko takaperin piipahtamassa Fashionstoren showroomilla. Siellä minua vastassa olivat ihastuttavat Liu Jo’n tytöt, jotka olivat valmiita esittelemään mallistojaan tarkemmin. Kuinka monelle tulee heti ensimmäisenä brändistä mieleen ne kuuluisat “peppufarkut“? Liu Jo’han on itselleni jo entuudestaan tuttu, sillä olen ostanut omat farkkuni heiltä jo pari vuotta sitten. Tällainen tilanne onkin aina mahtava lähtökohta yhteistyölle, kun kyseessä on brändi jonka puolesta voin todella puhua vilpittömästi.

Harmikseni farkut ovat kuitenkin jääneet minulle sittemmin isoksi ja tästä kehkeytyikin heti keskustelua – kuinka farkkuostoksilla pitäisi aina muistaa valita mahdollisimman pieni koko! Ei siis sitä, joka tuntuu sovittaessa mukavalta, vaan se joiden kanssa saa tehdä hieman töitä saadakseen housut päälle. Näin varmistetaan se, että farkut eivät löysty elastaanin myötä ikävästi jo parin käyttökerran jälkeen, vaan näyttävät hyvältä myös jatkossa. Sovituskoppiin myöhemmin sujahtaessani pikkuisen hirvitti, tytöt nimittäin lupasivat tulla vaikka kiskomaan väkisin farkut jalkaani… :D

Miksi näitä sitten kutsutaan leikkimielisesti peppufarkuiksi? Farkkujen takaosasta löytyy taskujen yläpuolelta leikkaus, joka korostaa omia muotoja. Liu Jo’lta löytyy farkkuja monissa eri trendikkäissä pesuissa ja juuri se on muotoilun lisäksi seikka, miksi heidän mallistonsa ovat mieleeni. Itse pidän kulutetusta sinisen sävystä hillityillä yksityiskohdilla ja saadessani valita itselleni yhdet pökät päädyinkin näihin mahdollisimman kapeilla lahkeilla varustettuihin Bottom Up High Waist Skinny-farkkuihin. Myöhemmin Fashionstoren nettikauppaa selatessani iskin silmäni myös näihin harmaisiin pöksyihin, tuollaiset olisivat superkivat talveksi vaikka viininpunaisen bleiserin kaverina!

Edellisestä kerrasta viisastuneena onnistuin siis kiskomaan mahdollisimman pienen koon ylleni, niin että sain napin juuri ja juuri kiinni – phuuh! Nyt olenkin venytellyt farkkuja odotellen niiden muotoutuvan omaan kroppaani, ihan ähkybrunssille en kyllä näitä vielä uskaltaisi pukea, hih ;)

Onko Liu Jo merkkinä teille entuudestaan tuttu? Entä tunnustatteko farkkuostoksilla tarttuvanne siihen mahdollisimman mukavaan kokoon, vai oletteko jo oppineet valitsemaan ne mahdollisimman piukat? ;) Kiitokset vielä Fashionstoren tiimille hurjan kivasta päivästä!

A few weeks back I was invited for a visit to Fashionstore showroom. There were the lovely girls of Liu Jo waiting for me and being ready to tell more about their collections. I’m already familiar with the brand since I bought my first jeans from them a couple years ago. Unfortunately those are a bit too large for me nowadays. When this came up the girls reminded how you should always pick the smallest size possible when it comes to jeans. Take the ones that you can barely breath in! I was a bit horrified when going to the fitting room, haha ;)

I got to choose my favourites from their current collection and I ended up having these Bottom Up High Waist Skinny- jeans. I also really liked these grey ones, those would look fabulous with my burgundy red blazer! Thanks again for Fashionstore for a lovely day :)

Mainoslinkkejä / Commercial links

22 thoughts on “Bottom Up!

 1. Tähän farkkuasiaan mun pitäis oikeesti alkaa kiinnittämään enemmän huomiota, valitsen nimittäin aina ne jotka tuntuvat mukavilta päältä.. Ens kerralla en kyllä anna saman tapahtua vaan kiltisti otan ne jotka juuri ja juuri menevät päälle! :D

 2. Myyn itse farkkuja työkseni ja välillä saa kyllä vääntää asiakkaiden kanssa siitä että suostuvat ottamaan tarpeeksi napakan koon :D Seuraavalla kerralla ostoksille tullessaan kiittelevät kuitenkin ohjeistuksesta ja tietävät omatoimisesti valita sovitukseen oikean koon.

  Nuo on kyllä todella hyvännäköiset farkut! Merkkiin olen törmännyt oikeastaan ensimmäistä kertaa jo vuosia sitten mutta jostain syystä ei ole tullut omaan kaappiin tuollaisia hankittua. Suomessa valikoima taisikin olla silloin vielä suht suppea, ainakin siinä jossain Kampin liikkeessä missä itse niitä joskus kävin testailemassa.
  Pitääpä tutustua noihin uudelleen, näyttää juuri tuo malli ja pesu päälläsi niin kivalta että tekee mieli itsekin kokeilla :)

 3. Näitä on kehunut moni, työkaveria myöten. Ehkäpä pitää itsekin käydä testaamassa miltä ne omassa jalassa näyttää, vaikka se uusien farkkujen jalkaan kiskominen onkin yhdenlainen työsuoritus! ;)

 4. Heippa :) tällänen postaukseen liittymätön kysymys, mutta mitä kokoa se sun roseau on?

 5. Omat lempifarkkuni hajosivat viime viikonloppuna, joten tämä postaus on erittäin aiheellinen tällä hetkellä. :D Joulun jälkeen alan metsästämään uusia lemppareita, ehkä Liu Jo'n farkut ovat seuraavat..?

 6. Kantapään tai siis liian isoiksi venyneiden farkkujen kautta olen vähitellen oppinut ostamaan napakat ja kyllä kannattaa. Nytkin on varmasti kolmet liian isot vaatehuoneessa odottaen kirpparia… Liu Jota en ole vielä kokeillut, mutta paljon olen hyvää kuullut. :-)
  Ihanaa perjantaita muru! :-)

 7. Mulla on vielä Liu Jot kokeilematta. Tai oikeastaan olin jo kerran niitä metsästämässä, mutta tarjolla oli vaan todella matalavyötäröisiä malleja. Tuollaiset vähän korkeammalla vyötäröllä varustetut voisi olla hyvät!

 8. Ei ole mitään ärsyttävämpää kuin muutaman kerran jälkeen pukea löysät ja pussittavat farkut jalkaan.. :D Ensi kerralla siis sinne sovariin kiskomaan pöksyjä väkisin jalkaan! ;)

 9. No voin uskoa! Minullakin otti aikansa ennen kuin opin farkkuostosten salat ;) Liu Jo'n valikoima Suomessa on kyllä laajentunut hurjasti ja Fashionstoren nettikaupastakin löytyy niiin monta kivaa mallia hyvännäköisillä pesuilla. Tulehan ihmeessä sitten kertomaan, mikäli päädyt kokeilemaan että mitä itse pidit! :)

 10. Se on kyllä ihan oma suorituksensa ja ylipäätään se sovittamiseen ryhtyminen on jo työn takana.. :D Niiden oikeiden istuvien farkkujen löytäminen lopulta on kuitenkin sen arvoista!

 11. Heips! Roseauni on suurinta kokoa :) Olen itse asiassa myymässä juuri omaani, joten laita ihmeessä sähköpostia, mikäli sellaisen hankinta on mielessä.

 12. Voiei! Nyt sitten seuraavia lemppareita metsästämään, ehkäpä ne tosiaan voisivat löytyä Liu Jo'lta :)

 13. Jes, sielläkin ollaan oivallettu! Olen itsekin ennen niin monesti ostanut liian isot farkut ja se jos mikä ärsyttää muutaman käyttökerran jälkeen. Oikein ihanaa viikonloppua sinne murunen <3

 14. Nämä ovat tosiaankin korkeampaa mallia, mutta eivät kuitenkaan liian korkeavyötäröiset omaan makuuni :) Eikun uudemman kerran metsästämään siis, josko tällä kertaa tärppäisi!

 15. Pitkään olen haaveillut liu jo:n farkuista mutta aina unohtanut ne, pitäisi kyllä käydä sovittelemassa :) Mun on niin hankala löytää hyvin istuvia farkkuja :/

 16. Mulla on Liujot kokeilematta..itseasiassa elämäntaparempan jälkeen mulla on nyt kahdet (uudet) farkut, molemmat Tiger of Swedenin ja mielestäni kan sellaiset peppufarkut ;) Toki kahdet ON aika vähän, vai mitä…joten taidan jossain vaiheessa tutustua noihin.
  Ja totta, kannattaa ostaa tosi napakat kun venyvät kuitenkin aina vähän.

 17. Kyllä paras merkki jos aikoo hankkia kunnon farkut! Minulla kestäneet hyvin pitkään, vanhemmat rakkaat yksilöt ovat jo vuoden verran vanhoja eivätkä ole kauhean paljon ajan myötä haalistuneet. Ainoa miinuspuoli minkä näen farkuissa (tummat liu jo:n farkut) on että niistä yhä edelleen lähtee koko ajan vähän väriä. Eli joudun vieläkin katsomaan etten istu valkoisilla sohvilla jos mennään kylään yms. :( Mutta kaiken kaikkiaan, Guessinkin farkkuihin verrattuna, Liu Jo:t ovat aivan ykköset! Suosittelen! Minulla jo monta paria ja laadun huomaa! <3 -Jennu-

 18. Istuvien farkkujen löytäminen on kyllä varsinainen projekti! Tsemppiä metsästykseen, jospa Liu Jo'lla tärppäisi ;)

 19. Oi että, “rempan” jälkeen onkin ihana palkita itsensä uusilla istuvilla farkuilla! Kannattaa ihmeessä tehdä tuttavuutta Liun farkkuihinkin :)

 20. Ihan mahtava kuulla positiivisia kokemuksia! :) Itse asiassa tuo värin päästäminen on harmillisen totta, omatkin vanhat farkkuni olivat juuri tummansiniset ja valitettavasti päästivät pitkän ajan jälkeenkin vielä väriä. Näissä uusissa ei sitä ongelmaa ole ollut, kun ei ole niin syvän sininen pesu :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *