Something New

Eilen koitti pitkään odotettu hetki kampaajan hoteissa. Edellisestä kerrasta oli ehtinyt vierähtää jo kolmisen kuukautta, mihin ihmeeseen tämä aika oikein katoaa? Harottavat latvat sekä haalistunut tyvi alkoivat jo viestiä siitä, että olisi pikkuhiljaa aika pirauttaa luottokampaajalle (Band, Eerikinkatu 10) ja käydä freesaamassa tukkaa.

Kirjoitin hetki sitten, kuinka kaipaisin pitkästä aikaa hieman jotain vaihtelua ainaiseen vaaleaan tukkaan. Kampaajani Anne, jonka taitoihin olen luottanut useiden vuosien ajan, olikin vähän jo ounastellut, että saattaisin tällä kertaa haluta sekaan tummempaa raitaa. Näin siis tehtiin ja lopputuloksesta tuli tosi kiva! Ero on tosin hyvin pieni, sellainen että sitä eivät välttämättä muut edes huomaa, mutta josta taas saa itse kuitenkin pientä kaivattua lisäpotkua. Vähänkin tummempi vaalea tuo kummasti lämpöä kasvoille näin pimenevän syksyän keskellä.

Totesimme yhdessä, kuinka on aina turvallisempi aloittaa pienemmästä muutoksesta. Muistan yhä kauhunhetkeni kampaajalla, kun yläasteikäisenä halusin värjätä vaalean tukkani ensimmäistä kertaa tummaksi. Lopputuloksena olikin punaiset hiukset, joten voitte arvata, että kotona pääsi itku! Silloinen kampaaja hyvitti kyllä virheen värjäämällä hiukset uudestaan ruskeaksi, mutta tuon jälkeen minua ei sitten ollakaan nähty brunettina… :D

Kampaajalta lähtiessä nautin kirkkaasta syyspäivästä auringon painuessa hiljalleen talojen taa. Sateisten ja harmaiden päivien jälkeen aurinko saa ainakin minuun aina niin paljon uutta voimaa! Piipahdin myös muutamilla kaupoilla…

… ja kotiin tulinkin sitten näiden ihanien tuoksuvien iltojen piristäjien kera. JOIK’n kynttilöistä olen maininnut ennenkin ja nyt vihdoin löysin näitä myös keskustan Stockmannin valikoimista. Kävin ensin läpi niin neljännen kerroksen kynttiläosaston kuin viidennen kerroksen kodin puolenkin, kunnes lopulta minut ohjattiin alas päivittäiskosmetiikkaan, nämä soijavahasta valmistetut kynttilät kun kuuluvat luonnonkosmetiikkaan. Nappasin mukaani vanhan tutun huumaavan tuoksuisen Crème Brûléen, sekä jouluhimoissani herkullisen Cranberry Spicen, jossa on häivähdys glögin tuoksua.

Loppuilta menikin blogi- ja kouluhommia tehdessä sekä laitellessa kamoja kasaan, pian kun istahdan taas junaan kohti Vaasaa. Eikun oikein mukavat viikot kaikille! :)

Yesterday I finally had the time to go to the hairdresser’s. It had been already three months since my last visit, so it was really about time to sit on a comfy chair, have a pile of magazines to read and let my hairdresser work her magic. Like I was planning a few weeks ago, I wanted to put some darker highlights among the blond ones. I really like the result, although I guess that I’m the only one noticing the difference, haha ;) We both thought that it’s good to start with small changes. I can still remember the time when I dyed my hair dark for the first time many years ago, and instead I got red hair!

On my way home I also stopped by at Stockmann. I’ve been looking for these scented candles from JOIK, and finally I found them! The Crème Brûlée is still my favourite scent, but I couldn’t resist this Cranberry Spice because I’m so excited about christmas already.

30 thoughts on “Something New

 1. Paljonko kynttilät maksavat Suomessa? Ostin juuri Virossa käydessäni kyseisiä kynttilöitä ja maksoin niistä 7,50€ kappaleelta ja mietinkin, että paljonko Suomessa mahtaa kukkaroa rokottaa :)

  Ihanaa viikkoa Jonna, toivottavasti näemme täällä blogin puolella pian kuvia uusista hiuksistasi! :)

  -A

 2. Helekatti olen nyt käynyt Stockalla jo kolme kertaa noiden kynttilöiden perässä, mutta olen myös juossut läpi aivan väärät kerrokset :D Kiitos vaan vinkistä! Niin ja kysyäkin olisin voinut tietysti.. Ens kerralla paremmalla onnella! Hah.

 3. Stockalla näillä oli hintaa 12,20e, hieman pöyristyin maksettuani ensin Nellyssä melkein tuplat, huh! Ensi kerralla kun Viroon päin suuntaa niin täytyy kyllä ehdottomasti hamstrata näitä.

  Yritän saada pian jotain todistusaineistoa tukasta, vaikka eroa tuskin edes huomaa kuvissa ;) Ihanaa viikon jatkoa sinnekin!

 4. Hahah, tiedän niin tunteen! Kävin ekaa kertaa pari viikkoa sitten ja kysyin tuolloin neljännen kerroksen myyjältä, joka ohjasi minut viidenteen kerrokseen. Siellä taas kysyttyäni myyjä ohjasi minut takaisin alempaan kerrokseen, josta lopulta neuvottiin päivittäiskosmetiikkaan.. :D Ensi kerralla siis suoraan sinne! ;)

 5. Hih, minäkin painelin Hulluilla Päivillä noiden kynttilöiden perässä kodin osastolle ja siellä tuskastuneena luulin että onko ne muka oikeasti heti loppuneet :D Myyjä sitten neuvoi alankertaan kosmetiikkaosastolle, en tainnut olla ensimmäinen kysyjä :D

 6. Sulla on aivan mielettömän upea blogi, ihana kirjoitustyyli, kauniita kuvia ja ihastuttava sinä!

  Saanko kysyä, että millä kameralla kuvaat ja mitä objektiiveja käytät? :) Kiitos vastauksestasi jo etukäteen!

 7. No et varmasti, sen verran hämmentävätä paikasta nämä lopulta löytyivät :D Toisaalta luonnonkosmetiikkaahan ne ovat, mutta kynttiläosasto olisi silti niin paljon loogisempi ja varmaan myyvempi paikka näille.

 8. Voi kiitos tuhannesti, tulipa siinä hurja määrä kauniita kehuja! :) Toki saat, kamerani on Olympuksen PEN Lite E-PL5 ja objektiiveja löytyy 17mm sekä 45mm, jälkimmäinen on useimmiten käyössä.

 9. oot niin kaunis , sul on ihanii kuvii , sun vaatteet on täydellisiä ! muuten saanko kysyä mistä ostat yleensä sun vaatteet ? sul on tosi kiva koti ja sun koirat on söpöi ! onks sun poikaystävä erimaalainen ? (: hihii..

 10. WAU! Olen nyt parin päivän aikana selannut kaikki postauksesi ihaillen läpi…! Pakko kysyä että käytätkö edelleen bareminerals meikkiä? Käytätkö sen alla myös lumenen ihon sävyn heleyttäjää? :) mielenkiinnosta kysyisin myös mikä on tähän vuodenaikaan (syksy/joulu) lempi hajuvetesi? :)

  Mutta kaiken kaikkiaan aivan ihana blogi, ehdottomasti uusi ykkönen! Haleja:)<3

 11. Eikä :D Paljon hassuja juttuja Stockalla kyselleenä en voi kuitenkaan kuin ihmetellä sitä, miten hyvin ne myyjät muistaa jokaisen pikkutavarankin myyntipaikan – niin hyvää palvelua aina :)

 12. Kiitos herttaisista sanoistasi! Vaatteet ostan millon mistäkin, Suomessa useimmiten Zarasta tai Lindexistä, ulkomailla käydessä taas viihdyn mm. Massimo Duttilla. Poikaystäväni on ihan suomalainen, on vain tällä hetkellä työharjottelussa Hollannissa :)

 13. Voi, ihana sinä! Kyllä vaan, BareMinerals on yhä jokapäiväisessä käytössä, samoin Lumenen heleyttäjä alla :) Käytän heleyttäjää kulmaluilla ja poskipäillä ennen puuterin sutimista. Tällä hetkellä ehdoton suosikkihajuveteni on Lancomen La Vie Est Belle, se on minusta täydellinen juuri syksyyn ja talveen!

  Kiitos hurjan ihanista sanoistasi ja lämpimästi halien kera tervetuloa blogini pariin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *