Clear Tool Box

Jokunen kuukausi sitten kerroin etsiväni jotain kätevää säilytysratkaisua päivittäiselle kosmetiikalleni, tarkemmin sanottuna kiikarissa oli Nomess Copenhagenin Clear Tool Box. Onneksi tulin kirjoittaneeksi aiheesta, sillä ei aikaakaan, kunnes ystävällinen lukija ruudun takaa vinkkasi bonganeensa lokerikon Hulluilta päiviltä reilulla alella varustettuna. Naputtelinkin boksin nettikaupasta tilaukseen ja nyt meikkini ovat onnellisesti muuttaneet uuteen majapaikkaansa.

Kuten tuolloin jo kerroin, on minulla tapana suorittaa aamurutiinini milloin kylpyhuoneessa, milloin taas kahvikupin kera ruokapöydän äärellä. Juuri siksi ihastuinkin tähän malliin, sillä näppärän kahvan ansiosta boksi kulkee mukanani paikasta toiseen, eikä purnukoita tarvitse keräillä erikseen. Läpinäkyvä lokerikko on myös tyylikäs vaihtoehto, eikä se iske työpöydän nurkassakaan silmään, päinvastoin.

Clear Tool Boxin etuosassa on neljä lokeroa, joissa säilytän niin pohjustustuotteita, siveltimiä kuin käytetyimpiä huulimeikkejäkin. Takaosasta taas löytyvät BareMineralsin purnukat, aurinkopuuteri sekä poskipuna. Siellä ne ovat kaikki sulassa sovussa ja nopeasti käden ulottuvilla unenpöpperöisiä aamutoimia varten!

Voisin muuten tehdä pitkästä aikaa jotain meikkiaiheisia postauksia, vaikka aika lailla samat tuotteet ovatkin yhä vuodesta toiseen käytössäni. Jotain uutta vakkareiden joukosta kuitenkin löytyy, nimittäin Lancômen Hypnose-ripsiväri, jonka ostin teidän monien suosittelemana. Katsotaan, miten klassikko toimii minun räpsyissäni ;)

PS. Mikäli teidänkin kosmetiikkanne kaipaavat järjestystä, niin samaa lokerikkoa myy mm. yhteistyökumppanini Zalando! Clear Tool Box löytyy täältä (mainoslinkki).

A while ago I told you about how I’ve been searching for a way to store my daily cosmetics. I got my eyes on this Clear Tool Box from Nomess Copenhagen, so when I found it on sale I didn’t hesitate for a moment. Now all my daily make up products have moved into this, and I couldn’t be happier with my purchase! I love it how it’s easily moved from one place to another, just grab the handle and you can do your morning routines at the breakfast table for example. 

I could do some posts about my make up routines, although the products are pretty much the same after one year and another. There’s actually something new among the old ones. I asked about your favourite mascaras a while ago, and I ended up buying the Hypnose from Lancôme. We’ll see, whether it’s as great as they all say ;)

17 thoughts on “Clear Tool Box

 1. Tuo voisikin olla aika kätevä. Tällä hetkellä meikit kulkevat ja ovat meikkipussissa koko ajan. Ja siis kaikki meikit. Tuo voisi olla ratkaisu siihen, ettei kaikkea tarvitsisi aina ottaa mukaan… ;-)
  Mukavaa alkanutta viikkoa! :-)

 2. Tommonen on kyllä hankittava itsekin! Tosi kätevä :) Ite kannan meikkejä meikkipussissa, mutta toi on kyllä paljon kive,pi ja nätimpi ratkaisu, eikä se meikkipussi (ja meikit!) aina näyttäisi sitten niin sontaiselta… :D Meikkipostaus olisi kiva!

 3. oi ihanaa! muahan siis harmitti, koska en saanu tota sillon hulluilta päiviltä :( pitää varmaan raaskia maksaa tuo hinta, tai pyytää joulupukilta >:)

 4. Hankin silloin hullareilta myös tuon samaisen Clear tool boxin, ja se on kyllä todella kätevä meikkejä ajatellen.
  Terveisin. se lukija joka bongasi boxin hullareiden kuvastosta :)

 5. Tämä on kyllä ihan hurjan kätevä :) Ei ole mitään ärsyttävämpää, kuin tonkia meikkipussin pohjalta niitä silloin tarvitsemiasi tuotteita! Tässä kaikki ovat näppärästi käden ulottuvilla. Ihanaa viikon alkua sinnekin!

 6. Täältä isot suosittelut tälle! :) Inhoan sitä, että yrität löytää sieltä meikkipussin pohjalta jotain tarvitsemaasi tuotetta, tässä kun kaikki ovat omilla paikoillaan ja nopeasti käden ulottuvilla. Yritän kehitellä teille jotain meikkijuttuja lähiaikoina! :)

 7. Lukisin kyllä mielelläni meikkipostauksesi! Olen itse vasta alkanut käyttämään BM:n mineraalimeikkejä ja haluaisin vinkkejä esimerkiksi siihen, missä järjestyksessä laitat tuotteita kasvoillesi, meikkivoide vai peitevoide ensin jne.. :)

  -L

 8. Kiva kuulla, että sellaiselle olisi kiinnostusta. Minäpä pistän postauksen kehitteille, kiitos toiveesta! :)

 9. voisitko ystävällisesti ilmoittaa tuotteen mitat: pituus, leveys ja korkeus?
  Zalandolla ei ole kuin yksi mitta :(
  Lähtee ehdottomasti tilaukseen jos vaan mahtuu vessan kaappiin.

 10. Voi kökkö, luulin omistavani mittanauhan taikka viivotimmen, mutten löydä tähän hätään valitettavasti kumpaakaan! Yritin myös googletella muualta mittoja, mutta tuloksetta :/ Pahoitteluni!

 11. heips jonna.toi on siis niin kätevä ja helppo kantaa,vaik just sinne missä meikkaat.mulla,on just sama ja en ole katunut päivääkään,että sen hommasin.aika hauska sattuma sisustuksestakin sun kanssa.mä ostin joku aika sitten samat sohvatyynyn pääliset kuin sulla.mä olin stockalla just toinen jalka oven raossa,kun käännähdin takaisin ja menin gantin neule torkku huovan perässä.äkkiä kassan kautta pois.mut toi on kyl niin hyvä toi naisten työkalupakki.hih!just nimesin ton tätä textiä kirjoitellessa.sun blogeja,on aina yhtä ihana lukea.lupaa meille,ettet koskaan lopeta näitä inspiroivia postauksia ja muita.talvi halaukset sulle.

 12. hei jonna.ihmettelen,että miksihän mun tekstit eivä näy täällä?ihan asiallisia kirjoitan.mutta voi olla myrskyn takia joitain ongelmia.täällä itä-suomessa,on hillitön myräkkä. t.sirpa-anita

 13. Hei Sirpa, Minulla on täällä blogissa kommenttien valvonta päällä, joten ne eivät näy ennen kuin olen itse julkaissut kommentin :) Voi siis tulla aina pienellä viiveellä! Vastasinkin tyynynpäällisiä koskevaan kommenttiisi jo tuolla toisessa postauksessa. Tämä Clear Tool Box on kyllä ihan mielettömän kätevä. Ja tosiaan, naisten työkalupakki – loistava nimitys ;)

  Ihanasti sanottu, kiitos kaunis! Loppua tälle touhulle ei kyllä ihan lähitulevaisuudessa ole näkyvissä, niin paljon tästä nautin! Talvihalaukset sinnekin, toivotaan että myräkkäkin pian hellittää :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *