Viikonloppuna…

… on pysytty visusti erossa koulutehtävistä, blogista ja kaikesta muusta. Sen sijaan olen kyhnännyt muruni kainalossa, nukkunut pitkään ja makeasti, käynyt sisustuostoksilla ja keilaamassa porukalla sekä tietysti viettänyt tänään isänpäivää koko perheen kesken. Poikaystäväni oli viikonlopun ajan käymässä Suomessa, joten kaivoin läppärin esiin laukusta ensimmäistä kertaa pariin päivään!

Äsken kävin heittämässä poikaystävän kentälle takaisin kohti Hollantia, ja tämä olikin ehkä viimeinen kerta kun joudumme heittämään “hyvästit” niissä tunnelmissa :) Työharjoittelua on edessä enää vajaa 2 kuukautta ja saan hänet jouluksi kotiin, minkä jälkeen vietämme vielä ehkä uuden vuoden yhdessä Hollannissa. Sen jälkeen tuo toinen tuleekin lopullisesti kotiin ♥

Tässä pilkahdus viikonlopun aikana tekemistäni pienistä ostoksista kotia varten. Löysin vihdoin etsimäni kaltaiset ruudulliset joulutyynyliinat – ja vieläpä vaivaisella viidellä eurolla! Lisäksi mukaan tarttui paljon kynttilöitä ja muita koristeita tuomaan tunnelmaa pimeisiin iltoihin. Esittelen löytöni paremmin, jahka pääsen takaisin Vaasaan laittamaan kotia :) Nyt toivotan rentouttavaa sunnuntai-iltaa kaikille!

I opened my laptop for the first time during this weekend, so you may guess that I haven’t even had time to blink at school work or this blog. The reason for that is that my boyfriend came home for a short visit from the Netherlands, so I’ve spent all my time with him. We’ve been spending some lazy mornings together, doing some decor shopping and yesterday we went bowling with our friends. I just took him back to the airport, but you know what – this was probably the last time for saying good byes there. He’s almost done with his internship, so soon I’ll have him here all for myself! I mean, at least almost ;) 

Like I said, I did some small purchases for my home and here you can see a little peek. I’ll introduce these later, have a relaxing Sunday evening you all!

16 thoughts on “Viikonloppuna…

 1. Ihanaa, kun saitte mukavan yhteisen viikonlopun. ♡ Niiden voimalla taas jaksaa. :-)
  Mukavia juttuja olet taas löytänyt. :-) Postausta odotellessa… ;-)
  Ihanaa sunnuntai-iltaa muru! :-)

 2. Ihana kuulla että teidän erossaolo on kohta ohi! Loppu aika menee varmasti hurjan nopsaan..:) Ihania juttuja oot ostellut, tosi nätit noi tyynyliinat ja toi kynttiänjalka! Multakin löytyy toi Candles-laatikko, ihana tuikkujen säilytykseen :)
  Kohta iltapalan tekoon ja telkkarin ääreen tuijottelemaan Titanicia =)
  Tunnelmallista Sunnuntai-iltaa Jonna!<3

 3. Oli kyllä ihana, kun ehdittiin viettää edes tämä viikonloppu yhdessä pitkästä aikaa :) Tämän voimin joulu tulee yhdessä hujauksessa! Hih, täytyy tehdä postausta heti kunhan pääsen taas Vaasaan :) Tsemppiä alkavaan viikkoon <3

 4. Loppu menee kyllä yhdessä hujauksessa, jo tässä on niiin pitkä aika takana :) Tyynyliinat oli oikea löytö, olen etsinyt tuollaisia pitkään ja lopulta ne löytyivät noin naurettavan halvalla! Voi Titanic, mikä klassikko ;) Reipasta alkavaa viikkoa sinne!

 5. Mistä löysit tuon kynttilänjalan? Se on aivan mahtava :) Opiskeleeko poikaystäväsi yliopistossa vai amk:ssa? :)

 6. Voi elämä!! Miten oikeesti teillä on mennyt etäsuhde? Pelotaa ittee ihan kauheesti, jos tulee eteen. Ihmettelen, että joku voi vaan olla noin tyyni, ton suhteen.

 7. Eikä, ihanat tyynyt! Mistähän tuollaiset voisi löytää? Olisihan se jo aika koristaa kotia joulua varten ;)

 8. Kynttilänjalka on Ikeasta, sieltä löytyi monia ihania jalkoja! Jätän poikaystäväni asiat sen tarkemmin tämän blogin ulkopuolelle, toivottavasti ymmärrät :)

 9. Oikeesti, paremmin kuin olisin ikinä osannut kuvitellakaan :) Tottakai on tylsää, ettei toinen ole aina siinä vieressä, mutta tänä päivänä kun on skypet ja muut, on yhteydenpito todella helppoa. Etäsuhteen onnistuminen on aika pitkälti omasta asenteesta kiinni. Hih, olen niin tyyni, sillä 1,5:n vuoden jälkeen saan muruni ihan pian kokonaan kotiin! :)

 10. Hih, niinkin eksoottisesta paikasta kuin Ikeasta ja tosiaan vain viidellä eurolla kappale :) Eikun sinne siis ja kotia laittamaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *