Faux Fur Vest

Vuodesta toiseen olen himoinnut erästä vaatekappaletta. Olen etsinyt sitä täydellistä yksilöä, mutta kuitenkin sellaisen tullessa eteen olen jostain syystä jättänyt hankinnan sikseen. Ja arvaatte varmaan, että myöhemmin sitä on taas etsitty ja etsitty! Kyseessä siis karva- tai tekoturkisliivi, jota olen usein kaipaillut lämmittämään niin kirjastossa istuttuja tunteja, kerrospukeutumista varten kuin muutenkin ihan vaan asuja piristämään.

Ja nyt vihdoin sellainen löytyi! Tätäkään yksilöä en napannut heti mukaani, vaan kävin vasta myöhemmin pohdiskelun jälkeen hakemassa sen itselleni, onneksi en tällä kertaa jäänyt nuolemaan näppejäni. Ennen kuin esittelen omani teille, päädyin tekemään pari kollaasia inspiraatioksi yhteistyökumppanieni valikoimista.


 1. Karvaliivi, 2. neule, 3. kello – MK, 4. laukku – Mulberry,
5. farkut, 6. mokkasaappaat, 7. koru – Marc by Marc Jacobs

Juuri täydellisen sävyinen liivi sopii hyvin monien eri värien kanssa yhteen, kuten harmaan, viininpunaisen, beigen tai vaikka mustan. Itse parittaisin karvaliivin arkiseen kouluasuun pehmeän neuleen kera, jalkaan siniset skinnyfarkut sekä esimerkiksi mokkaiset ylipolvensaappaat. Psst, tuo kashmirneule oli pakko laittaa pitkän kuolaamisen jälkeen tilaukseen!


1. Karvaliivi, 2. neule, 3. huivi, 4. laukku – Mulberry,
5. housut, 6. nilkkurit, 7. kello – MK

Neuleen ja tekoturkisliivin yhdistelmä saa hieman uutta ilmettä vaihtamalla housut mustiin, sekä saappaat siroihin korollisiin nilkkureihin. Kaunis syksyinen burgundynpunainen taas tekee kokonaisuudesta astetta hienostuneemman. Olalle vielä pienempi laukku, niin asussa voisi hyvin käydä vaikka after workilla!

Palaan oman asuni kera myöhemmin! Mitäs sanotte, iskeekö tällainen karvainen kaveri teihin? ;)

Every year I’ve been craving for having a faux fur vest. I’ve been looking for the one, but for some reason after founding a potential one I’ve left it to the shop after all. And you may guess that I’ve been mad at myself later! Well, this time I actually bought one and I can’t wait to wear it. Here are a couple of outfits for inspiration, I think that a fur vest would be perfect with a simple sweatshirt.

Mainoslinkkejä / Commercial links

48 thoughts on “Faux Fur Vest

 1. Moi! Kyllä, turkisliivi ois aivan ihana, mutta mulle ei kyllä kelpaa kuin aito. Omasta mielestäni nuo tekoturkikset on ihan järkyttäviä..

 2. Munkin mielestä noi on ihania va vähä samallalailla on mulle käynyt että kun on löytynyt se oieka, en sitten olekaan olut varma että haluanko sellaisen :D Nyt viimeeksi kävi tiseasiassa syksyllä kun meillä oli noita töistä ja olisin tietysti saanut sen ostettua alella, mutten ollut varma asiasta, ja sittenkun olin, niin niitä oli enää kokoja M ja L…. well of course :D
  Nyt taas vaan etsiskelemään sitä sopivaa… Ehkä Espnajasta löytyy jotain=) Innolla jään oottelemaan sun asuja liivin kanssa!

 3. On kyllä nätti liivi. :) Käyttäisin, jos vain uskaltaisin.. Vähän liian usein mietin pukeutumisessani sitä mitä muut asuvalinnoistani ajattelevat. Tosin viime aikoina olen rohkaistunut erilaisissa kuoseissa, enkä enää ajattele niin paljoa mitä muut miettivät. Helppoa aloittaa pienistä muutoksista ja lisätä kaikkea uutta ajan mukana. Kollaasisi olivat loistavia, lähti minullakin nimittäin tuo harmaa neule tilaukseen. Jos vaikka joku päivä itsellenikin sen karvaliivin hankkisin.. ;)

 4. Moikka! Ymmärrän hyvin, itse taas suosin mielummin tekoversiota :) Vinkkinä, että Booztilta löytyi pari upeaa aitoa turkisliiviä!

 5. Hih, kuulostaa niin tutulta. Ensi kerralla sinäkin nappaat omasi sitten vihdoin mukaan, eikö? ;) Toivotaan että pian onnistaa!

 6. Olen itsekin joskus miettinyt liikaa muiden mielipiteitä, mutta nykyään sitä osaa onneksi ajatella, että voi pukea päälleen juuri sitä mikä tuntuu itsestään hyvältä. Ihan mahtavaa kuulla, että olet päässyt jo vähän muiden ajatuksista eroon :) Ja nimenomaan, helpoilla muutoksilla on hyvä aloittaa ja kuten sanottua, tärkeintä on että tunnet itse olosi hyväksi ja varmaksi vaatteissa.

  Kiva jos kollaaseista löytyi jotain, erään lukijan mukaan tuo neule on kuulemma ihana päällä! En malta odottaa paketin saapumista :)

 7. Otin sen koossa XS. En tosin ole vielä saanut pakettia, joten toivotaan ettei kokovalinta mennyt ihan metsään :)

 8. Iskee ja todella kovaa! :D omani hankin jo noin pari vuotta sitten ja se on ollu kovassa käytössä aina kylmän tullen. Nyt olen jopa alkanut haaveilemaan toisen liivin perään… Saa nähdä miten käy! :D
  Jään innolla odottamaan sinun asujasi! ;)

 9. Itsellä on ollut tismalleen samat mietteet, mutta omalle kohdalle ei vielä ole sitä täydellsitä tullut. Montaa olen kokeillut, mutta aina on ollut joku pieni asia, joka on häirinnyt värissä, leikkauksessa, pörröisyysasteessa tai jossain :) Etsinnät siis jatkuvat, mutta toivottavasti omallekin kohdalle osuu se oikea! Innolla odotan asukuvia liivistäsi :)

 10. Nomutta, jos liivi on ollut noin ahkerassa käytössä niin miksipä niitä ei voisi olla kaksin kappalein.. ;) Toivottavasti saan asuja kehiin pian!

 11. Kuulostaa tutulta, etenkin juuri oikeanlaisen värin kanssa olen ollut itse tosi tarkka! Toivotaan, että se oikea vielä löytyy sinullekin, ainakin karvaliivejä tuntuu nyt tulevan vastaan joka paikassa :)

 12. Täälläkin tykätään kovasti karvaliivistä, yksi löytyy jo mutta haluaisin mustan vielä :)
  Innolla odotan kuvia liivistä päälläsi.

 13. Täälläkin on etsitty jo kohta kolme vuotta sopivaa karvaliiviä, mutta ei ole vielä tärpännyt. Pari ihanaa ja sopivan hintaista aitoa olen nähnyt, mutta itse olen nimenomaan tekoturkiksen perässä. Ehkä vielä joku päivä onnistaa :)

 14. Aivan mielettömän ihana blogi ! Ensimmäistä kertaa piiitkään aikaa löysin IHANAN blogin <3 vau, ehdottomasti jään seuraamaan ;)

 15. Tuosta liivistä tulee mieleen se Jenni Vartiaisen käyttämä hiuspaita :) Nuo nilkkurit ovat aivan ihanat <3

 16. Oon kyllä niin kade sun tyylitajulle! Tuntuu etten ite omaa semmoista ollenkaan! Aina yrittää etsiä kaapista jotain itsensä mielestä kivaa kunnes iskee se varmaan jokaiselle tuttu kriisi ettei vaatteet sovikkaan jos hiukset on niin ja näin ja kaikki on pielessä! Sen jälkeen sitä vain vetäisee jotain päällensä!:D no ehkä minäkin opin joskus.. !

 17. Oi kyllä ! <3 Hehe, itse olen hamstrannut tekoturkis liivejä jo kolmessä värissä, mustana, luonnon valkoisena ja ruskeana :D

 18. Et ole ainoa, minäkin olen monen vuoden ajan etsinyt “sitä oikeaa” kunnes Sokoksella viimein siihen törmäsin! Vielä en ole uskaltautunut liiviä pukemaan, mutta luultavasti lähiviikkojen aikana ihanuus pääsee päälle. Täällä päin on jo niin kylmää, ettei lisälämmike ole pahitteeksi :)

 19. Nyt vasta ihan lähiaikoina olen ihastunut karvaliiviin, aikaisemmin kun en voinut sietääkään! Niin se vain maku muuttuu. :) Blogissani olisi sinulle muuten haaste! Ihanaa torstai-iltaa. :)

 20. Hei, ei liity postaukseen, mutta olisiko sinulla mahdollisesti ideoita mitä hankkia poikaystävän vanhemmille joululahjaksi? :)

 21. Voi hitsi, pitkät etsinnät sielläkin siis jo takana! Nyt kyllä tuntuu, että tekoturkisliivejä on paljon myynnissä, joten silmät auki vaan :) Toivottavasti onnistaa!

 22. Voi että, miten ihanasti sanottu! Sait ison hymyn tällä aikaan, hih :) Kiitos kaunis ja lämpimästi tervetuloa seuraamaan!

 23. Hmm, en ole itse tainnut sellaista nähdä :) Nilkkurit löytyy itseltäni viime syksyltä ja voi pojat että nuo ovat ihanat, ihan luottokenkäni!

 24. Heips, tämäkään kommentti ei liity postaukseen :D mutta kysyisin, että minkä kokoiset ovat nuo sinun konjakin ruskeat mangon nahka(?)hansikkaat, joissa on se rusetti? :)

 25. Voi kiitos kehusta, varmasti löytyy tyylitajua sieltäkin päästä! Ja hih, vaatekriisejä koetaan kyllä täälläkin, olen kaveripiirissäni myös tunnettu niistä :D Todella hyvä peruskikka vaatteiden yhdistelemiseen on ns. kolmen värin sääntö, vaikka sitä ei tule itsekään läheskään aina noudatettua, mutta sillä saa kokonaisuuden kuitenkin usein pysymään harmonisena :)

 26. Hei loistavaa, että sinäkin löysit viimein omasi! Itse palelen erityisesti sisällä, joten odotan kovasti pääseväni pukemaan tuon lämmikkeeksi vaikka junamatkoilla tai kirjastossa istuessa :)

 27. No eikö! Ja erään lukijan mukaan se on kuulemma aivan ihana päällä, ja tulipa lisäkehuja juuri myös alempaakin ;) Toivottavasti saan neuleen käsiini pian!

 28. Voi, viime talvena pyörittelin pariin kertaan Ralph Laurenin “supply”-malliston (onkohan se sellainen) upeaa karvaliiviä, mutta kun hinta oli melkein pari sataa, en raaskinut ostaa. Arvelin käytön olevan sen verran vähäistä, että vähempikin satsaus riittää…En nyt tiedä mistä tuo karvaliivi on, mutta Lindexilläkin on nyt aika kivoja liivejä mallistosaan.

 29. Niin sitä tosiaan voi maku muuttua äkkiäkin :) Ja kiitos haasteesta, menenpä heti kurkkaamaan. Torstai-illan jatkoja sinnekin! :)

 30. Heippa! Ääk, nyt pistit pahan :D En edes muista, mitä olen aikaisempina vuosina itse hankkinut.. Joskus olen tainnut ostaa jotain “anopin” keräämää astiastoa kuten mukeja, jotkin vaikka Iittalan Hot Cool-lasit tms. voisi tähän vuoden aikaan olla kiva idea. Poikaystäväni osti myös yhtenä jouluna omille vanhemmilleni sellaisen herkkukorin, joka oli ihan loistoidea! Voi ostaa valmiina tai tehdä itse heidän mieltymyksiään mukaillen :) Toivottavasti tästä oli jotain apua, tulen kyllä tekemään piakkoin jotain joululahjakollaaseja myös!

 31. No sen verran pitkään sitä tuli kuolattua, mutta ehtipä hintakin alentua sillä välin kahteen otteeseen ;) Voi toivottavasti saan paketin pian käsiini!

 32. Heippa, nahkahanskani ovat kokoa M. Oma kätöseni on todella pikkuinen, mutta M on noissa pienin mahdollinen koko ja istuvat silti kuin hansikas (hehheh…) :D

 33. Hui, sillä olikin hintaa! Minustakin tuntui paremmalta vaihtoehdolta ostaa tällainen budjettiversio, kun ei tiedä kuinka paljon tulee kuitenkaan käyttöä. Tiedätkö, omani on juuri Lindexiltä ja voi pojat se on hieno :)

 34. kelpaisi minullekkin… Olen monesti miettinyt tuollaisen ostoa kun olen kylmissäni istunut koulun penkillä :–D, eiköhän kohta ole minunkin vuoro ostaa tuo!! Olen nähnyt h&m:ssä noita halpaan hintaan:) nimittäin ei ole hirveen iso tää opintoraha.. ;) mutta kiitos taas tästä postuksesta, innolla lähden etsimään tuollaista, jos se sattuisi kohdalle!

 35. Kiitos vinkistä! Taidan käydä ensin kurkkaamassa, että millaisia hienouksia löytyy erään kotimaisen turkusompelijan putiikista. Varmasti hintavia, mutta toisaalta – aito turkisliivihän on ikuinen :)

 36. Sama täällä, palelen kirjastolla neuleessakin joten tuo olisi ihana lämmike :) H&M:n liivi kävi minullakin kotona testauksessa, mutta löysinkin sitten väritykseltään vielä kivemman toisaalta! Ei kestä kiittää, mukava jos tältä oli inspiraatioksi :)

 37. Kiitos karvaliivi vinkistä! :D
  Pakkohan minun oli se liivi tilattava koska olin samantapaista kuolannut Zalandon sivuilta mutta se oli siellä puolet kalliimpi. Nyt jään innolla odottamaan että saan sen käyttöön. :)
  -S-

 38. hei jonna.siis tuo tumma viinin punainen neule pusero,on niin ihana.taidan mäkin tilata itelleni.just tilasin kaksi neuletta ralph laurenilta.toinen on valkoinen palmikko neule ja toinen neule tumman sininen,jossa on kiva yksityis kohta kauluksessa.siinä,kun on pieni jalustin pienessä hihnassa.samalla laitoin tilaukseen ihanat nahkasaappaat.ennen kuin muutin helsingistä tänne kiteelle,niin kävin aina kenkäfriikissä hesan myymälässä ja nyt he lähettäävät mulle kokeiltavaksi aina mieleisiä.suosittelen todella kyseisstä liikettä.huippu hyvä palvelu ja kukaan,ei voi tietää enenpää kengistä,kuin he tietävät.jos haluat jonna kauniit nilkkurit esim.niin kato ihmeessä netissä heidän sivuillaan.sinne on tuote merkeittäin laitettu kuvat.aivan ihania ratsari nahka saappaita.

 39. ai niin.mulla on gery weberin kanin karva liivi ja on ollut huippu lämmin.en tiedä onko enää myynnissä,kun omani ostin jo toissa talvella.mut on tosi paljon saman näköinen,kun sun kuvassa se karva liivi.hali terkuin sirpa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *