Hello November!

Nyt kun kalenteri on vierähtänyt jo marraskuun puolelle, lienee varmaan sopiva hetki aloittaa joulufiilistely oikein luvan kanssa! Uskollisimmat ovat kaivaneet koristeet ja valot esiin jo aika päiviä sitten, joten itse asiassa ajankohtani voisi jopa sanoa olevan myöhäinen ;) Marraskuu on usein vähän tylsä välikuukausi ja hieman ankean harmaa, mutta onneksi joulu alkaa jo pikkuhiljaa tuoksua ilmassa…

Odotan joulua tänä vuonna aivan erityisen paljon muutamasta syystä. Ensinnäkin, pääsen ensimmäistä kertaa laittamaan omaa kotia joulukuntoon! Kauniita valoja, paljon lyhtyjä ja kynttilöitä, kransseja, jouluisia tekstiilejä ja vaikka mitä. Olen niin innoissani jo pelkästä ajatuksesta ja olenkin ahkerasti selaillut nettikauppoja näihin liittyen tehden mielessäni ostoslistaa. Yhden joulutyynynpäällisen ostin jo kesän aleista, mutta arvatkaa paljonko tekisi mieli hankkia esimerkiksi joululakanat? Yritän perustella itselleni, että voihan niitä nyt käyttää loka-tammikuun ajan ainakin… Tahdon myös ehdottomasti minikuusen jonnekin nurkkaan!

Toinen suuri ilonaiheeni taas on se, että poikaystäväni tulee jouluksi kotiin työharjoittelustaan. Hän viipyy täällä muutaman päivän, kunnes lähtee vielä noin viikoksi Hollantiin ennen lopullista kotiinpaluuta. Ajatuksena ehkä olisikin, että lähtisin tuolloin hänen mukaansa ja viettäisimme uutta vuotta tällä kertaa vähän eri maisemissa… :)

Eipäs nyt mennä kuitenkaan ihan vielä asioiden edelle, vaan eletään nyt ensin vielä marraskuu! Vielä on muutamia tenttejä ja töiden palautuksia jäljellä, kunnes saa hetkeksi rauhoittua (ennen joulukuun uusintoja ;). Poikaystäväni tulee käymään Suomessa jo ensi viikonloppuna, parin viikon päästä taas on tiedossa risteilyä koulun kanssa. Kuu menee siis varmasti yhdessä hujauksessa!

Ihanaa marraskuun ensimmäistä kaikille!

Now that it’s already November I think it’s the right time to start dreaming about Christmas. This year I have a plenty of reasons to wait for it! First of all, for the very first time I can decorate my own home with all the lights, candles, lanterns, textiles.. I’m so excited about only the thought of it! I already bought a “Christmas Sham” from the summer sales and now I’m trying to explain to myself that I definitely need some “Christmas Sheets” as well.

The other one of these special reasons is the fact that my boyfriend is coming home for Christmas from the Netherlands. He’ll stay here for a while before leaving back to Netherlands for a week or so to finish his internship. Actually we’ve been planning that I could go with him and maybe spend the New Year’s Eve there!

Anyhow, let’s not get ahead of things. Happy first of November to everyone! :)

23 thoughts on “Hello November!

 1. Joulufiilistely on ihanaa ja nyt sen uskaltaa virallisesti aloittaa. ;-) Senkin takia, että yksistään joulukuu on aika lyhyt.
  Minulla ne synttärit osuu tähän halloween-pyhäinpäivän viikonloppuun, jpten siinäkin yksi syy aloittaa joulun odotus. :-)
  Ihanaa ja täällä sateista perjantaita muru!

 2. Mäkin odotan jo sitä että saa laittaa jouluvalot esille, mut yritän vielä malttaa marraskuun loppuun saakka, kun synttäritkin ovat vielä edessä ennen joulua. :) saa nähdä onnistuuko :D
  Haluaisin muuten kysyä että ovatko sun Shopbop tilaukset olleet aina onnistuneita ja kuinka kauan toimituksessa on yleensä kestänyt? :)

  -L

 3. Minäkin pääsen täällä päässä sisustelemaan ensimmäistä kertaa omaa kotia joulutunnelmaan! Jos sulla tulee siis hyviä vinkkejä erilaisista joulujutuista, niin olisi kiva jos jakaisit niitä täällä.
  Olen vaihtanut jo sohvan tekstiilit jouluisempiin ja muutamat jouluvalot olen laittanut lasipurkkeihin. Mutta muuten en ole vielä viitsinyt tänne joulua liikaa tunkea :D
  Pitää ainakin Porvoossa päästä katselemaan ihania joulujuttuja!

 4. Sanos muuta! Joulukuu menee kaiken tohinan keskellä niin nopeasti, että hyväkin fiilistellä hieman jo etukäteen :) Ja oi että, viikonlopputoivotusten lisäksi oikein iso synttärihalaus sinne!

 5. Sinulla onkin sitten useampi syy odottaa ;) Shopbop tilaukseni ovat aina olleet onnistuneita, parhaimmassa tapauksessa olen saanut paketin kotiin 1-2 päivän sisällä tilaamisesta. Ystäväni paketti katosi kerran omille teilleen, mutta se on ainoa koskaan kuulemani huono kokemus, ja itsekin olen tilannut sieltä useita kertoja )

 6. Voi ihanaa! Aivan varmasti jaan, päässä pyörii niin paljon kivoja ideoita, joten palaan kyllä vielä asiaan :) Täytyypä metsästää jotain ihania talvisempia koristetyynynpäällisiä kuin myös niitä tunnelmallisia valoja! Minäkin ehdotin juuri ystävälleni Porvoon reissua, siellä olisi ihana päästä käymään näin joulun alla :)

  Oikein mukavaa viikonloppua sinne!

 7. Voi kiitos Kaisa! Joulukuu on minunkin ehdoton suosikkini, onneksi se tulee nopeasti :) Sillä välin on hyvä jo alkaa laittaa kotia joulukuntoon, hih.

 8. Uusi lukija ilmoittautuu! Löysin pari päivää takaperin blogisi hauskan sattuman kautta, kun selaisin erään inspiraatio-accountin kuvia instagramissa ja törmäsin ihanaan kuvaan, josta vesileiman kautta päädyin sun blogiin pienen googlettelun jälkeen! Ja kuinkas ollakkaan, uusi lemppariblogi oli löytynyt!

  Oot ihan hirmuisen kaunis ja ihanalta vaikuttava ihminen, ja tämä vielä yhdistettynä ihanaan tyyliisi ja kauniisiin kuviin blogissa, on täydellinen lukuelämys taattu!! Oon nyt siis kahlannut kahden päivän aikana koko blogisi ensimmäisestä postauksesta lähtien ja olen ihan rakastunut!! :)

  Sun ihanien sisustuspostauksien ansiosta mulle iski itsellekin kunnon sisustuskärpänen, ja nyt on korkea aika sisustaa ja somistaa tuo mun oma pieni kolokin kotoisaksi ja oman näköiseksi!
  Ihanaa syksyn/talven jatkoa sulle<3

 9. Hei Jonna,
  laitoin sinulle sähköpostia. Kurkkaatko ja palaatko asiaan?
  Kiitos
  Katja

 10. Olen kaivanut jo ensimmäiset kynttilät ja joulukoristeet pari kuukautta sitten! En kuitenkaan kehdannut kaikkeista jouluisimpia korosteita laitta! Ehkä nyt vihdoin uskallan! ;)

 11. Ihanaa kun on enään 52 päivää jouluun! Olenkin ostanut melkeinpä kaikki joululahjat jo, on se joulukuu niin minun lempparini!! <3 Ihanaa marraskuuta ja joulun odotusta upealle bloggaajalle :) ihana kun aina saa inspiroitua klikkautuessa blogiisi :)

 12. Hih, selasin juuri blogiani taaksepäin ja huomasin viime vuonna laittaneeni pikkuruisen valkoisen jouluusen esille jo 11.11… Malttaisikohan sitä tänä vuonna odottaa edes hieman pidempään? :D

 13. Voi että kuinka ilahduin kommentistasi, nousi ihan hymy korviin asti! Iihana kun jaksoit nähdä vaivaa blogini löytämisen eteen, se noissa inspiraatio-accounteissa on vähän tylsä puoli, kun harva merkitsee niihin kuvien ottajaa. Ja voi mikä urakka sinulla on ollut käydä koko blogi läpi, hih!

  Tuhannet kiitokset siis mieltä lämmittävistä sanoistasi, juuri tällaisen palautteen ansiota bloggaaminen antaa niiin paljon :) Oikein ihanaa syksyn jatkoa sinullekin, toivottavasti kommentoit toistekin <3

 14. Voi kun kiva kuulla, että olet tykännyt :) Ja paita on kyllä kaunis ja ihan näköiseni, hih!

  Kiitos mukavasta kommentistasi ja hyvää joulun odotusta sinnekin! :)

 15. Oih, sinä oletkin ollut aikaisin liikkeellä! Kyllä marraskuussa saa jo luvan kanssa laittaa koristeet esiin pimeitä aikoja piristämään ;)

 16. Kaikki joululahjat, iik! Minä en ole ostanut vielä ainuttakaan, täytyy varmaan ainakin jo alkaa suunnitella :) Kiitos ihanista sanoistasi ja upeaa joulun odotusta sinullekin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *