Alen viimeisimmät

Alennusmyynnit ovat siitä loistavia, että sieltä löytyy lähes aina jotain jokaiselle. Usein alet mielletään niiden edellisen kauden kummajaisten tyysijaksi, mutta itse asiassa sieltä voi löytää myös hyvinkin klassisia vaatekappaleita. Kävinkin nopealla haravoinnilla läpi vielä viime hetken tärpit tänään loppuvista Nellyn alennusmyynneistä ja laitoinpa itsekin vielä pienen tilauksen vetämään.


1. Kashmirhuivi, 2. valkoinen mekko, 3. musta bleiseri,
4. raitaneule, 5. korot, 6. t-paita liivit

Pehmeää kashmirhuivia, klassista istuvaa bleiseriä, raitaneuletta, korkeita korkoja… Kollaasin valkoinen mekko ei ehkä ole väriltään juuri tähän kauteen sopiva, mutta oli pakko napata se mukaan, sillä se on lähes identtinen oman Zaran mekkoni kanssa. Tykkään sen mallista hurjasti, läpinäkyvät hihat tuovat klassisuuteen vähän sitä jotain!

Otin mukaan myös Wonderbran t-paita liivit, nudet sellaiset kun ovat täydelliset kuultavien valkoisten paitojen alla, joita itsekin käytän ahkerasti. Nämä olivat puoleen hintaan, joten lähtivät tilaukseen. Itselläni ei ole merkistä aiempia kokemuksia, joten saa nähdä miten käy!


1. Punainen bleiseri, 2. Paljettihame, 3. boyfriend-farkut

Klassikoiden lisäksi on tietysti kiva, että garderobista löytyy myös pari “villikorttia”. Punaisen bleiserin kera ei ainakaan jäisi seinäruusuksi pikkujouluissa, upeasta säihkyvästä paljettihameesta puhumattakaan! Jälkimmäinen on ollut itselläni etsinnän alla jonkin aikaa, kaipaisin kaappiini juuri tällaista hieman korkeavyötäröisempää mallia mustana, paljettihamoset kun tuppaaat olemaan yleensä aika minejä. Tälle ei jäisi -70%:n alennuksen jälkeen ihan hirveästi hintaa, hmm…

Siinäpä minun viime hetken tärpit aleihin, joista voi siis tehdä löytöjä vielä tämän illan ajan :) Rentouttavaa iltaa murut!

Linkit mainoslinkkejä

1 thought on “Alen viimeisimmät

  1. Ihana toi raitaneule, mut se oli jo loppuunmyyty! Nouu :D tykkään tyylistäsi tosi paljon ja kiitos ihanasta blogista! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *