Gloria Blog Awards

Eilen sain vaihtaa kotiasun ja tenttikirjat pikkumustaan sekä kuohuvalasiin, kun suuntasin Gloria Blog Awardseihin yhdessä rakkaan serkkuni kanssa. Juhlaan valmistautuminen ei kyllä suinkaan kulunut tuntien laittautumisella ja kilistelyllä, vaan juoksujalkaa junasta kotiin vaihtamaan vaatteet ja samantien ulos! Oman jännityksensä tähän toi myös VR:n lakkoilu, mutta onneksi oma junani oli ajallaan ja pääsin mukaan juhlahumuun :)

Gloria Blog Awardsit järjestettiin nyt toista kertaa, ja itse sain kunnian päästä tänä vuonna mukaan juhlimaan. Gaalassa palkittiin vuoden parhaita blogeja muun muassa niin tyyli-, sisustus- kuin ruokakategoriassakin. Erityisesti Kauneinta tyyliblogia palkittaessa oli pientä jännitystä ilmassa, sillä ehdolla oli kasa aivan upeita blogeja. Oli ihana päästä myös tapaamaan kuvankauniita naisia näiden blogien takana, kuten Strictly Stylen Mrs. V, Char & the City– blogin Char sekä Adalmina’s Secret– blogin Adalmina. Heidän kaikkien blogejaan kun on tullut luettua jo vuosia! :)

Omasta asustani ei ole sen tarkempaa kuvaa, mutta tässä edes pieni vilkaisu siihen! Päälläni oli ensimmäistä kertaa vuosi sitten Tukhoman Massimo Duttilta ostamani klassinen pikkumusta, joka on aina varma valinta. Läpinäkyvät hihat sekä etuosan leikkaus tekevät siitä astetta mielenkiintoisemman, korviin lisäsin vielä Lindexin kimaltelevat statementkorvikset sekä huuliin ripauksen punaista. Olalla keikkui Mulberryn Lily, jalkoihin taas sujautin MICHAEL Michael Korsin uudet avokkaani.

Ilta hujahti ohi hetkessä ja lähdimme gaalasta suoraan koteihimme peiton alle pitkän päivän jälkeen. Kiitokset Glorialle mukavista juhlista ja tietysti onnittelut voittajille! Nyt juhlahumusta takaisin arkeen… :) Ihanaa viikonloppua!

Yesterday I got to change my pajamas and exam books to a little black dress and a glass of sparkling wine, when I attended Gloria Blog Awards with my dear cousin. We had a really nice evening and it was lovely to meet some of my favourite bloggers, such as Mrs V. from Strictly Style, Char from Char & the City and Adamina from Adalmina’s Secret. Thank you Gloria for inviting and happy weekend to you all! :)

18 thoughts on “Gloria Blog Awards

  1. It seems that you enjoyed the night! :) Where you nominated for the awards or you were there only as a guest? I would love to attend such a thing like place full of amazing bloggers!

  2. Vau, oletpa ollut jälleen kauniina liikenteessä! :) Kuvasta tuli mieleen, että oletko tehnyt joskus juttua juhlameikistäsi? Olisi kiva lukea vinkkejäsi :)

  3. Tätä juhlahumua on ollut esillä monessakin blogissa ja etenkin tuo juhlamenu herätti kyllä pienoista kateutta! :D Kaikki tuntuivat kuitenkin viihtyneen ja sehän on kaikkein tärkeintä. Osaatko sanoa milloin nuo voittajat julkistetaan Glorian sivuilla?

  4. Voi kun olet ollut kauniina jälleen kerran :) En ole tainnut ennen nähdäkkään päälläsi pikkumustaa, hyvältä näyttää ;)

  5. I really did :) There was also a “Reader's choice” category so I was nominated there. It was so lovely to see all the beautiful women behind their amazing blogs!

  6. Voi kiitos paljon! Heh, ei ole moni muukaan ;) Milloinkohan sellainen on ollut viimeksi ylläni, varmaan lukion ekan risteilyllä, eikä ollut muuten ihan näin klassinen yksilö..! :D

  7. Kiitos paljon Anni :) Eikun kokeilemaan, puna tekee yksinkertaiseen asuun todella paljon! Itsekin olen nyt harmaan ja synkän syksyn tullen innostunut niitä taas käyttämään :)

  8. Voi kiitos hurjan ihanista sanoistasi! <3 Toivoisinkin tämän olevan sellainen hyvänmielen paikka, joten onpa kiva kuulla että se on sitä ainakin sinulle :)

  9. Ihana asu! Mitä olet muuten tykännyt korsin korkokengistä? Ovatko olleet mukavat käytössä?

  10. Kiitos kovasti! Voi olen kyllä tykännyt, kengät ovat olleet nyt kaksissa juhlissa jalassa. Olen aika mukavuudenhaluinen mitä tulee korkokenkiin, ja näihin olen kyllä ollut hurjan tyytyväinen :) Myös aikaisemmat saman merkin korot ovat supermukavat jalassa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *