Instagram Snapshots

Viikonloppu kotosalla meni yhdessä hujauksessa, joten tulikin pidettyä pitkästä aikaa oikein blogivapaa viikonloppu. Tulin Helsinkiin vasta myöhään perjantai-iltana, lauantaina taas käytiin tyttöjen kanssa synttäridinnerillä Skifferissä Erottajalla. Oli tunnelmallista olla pizzan (mansikkavuohenjuusto – oih!), punkun ja rakkaimpien ystävien kera sisätiloissa, kun ulkona oli harmaatakin harmaampi syysmyräkkä. Kiitos tytöille ihanasta illasta! Sunnuntai sen sijaan meni vaaleansinisissä tunnelmissa, kun vietettiin siskonpoikani ristiäisiä.

Oikein mukava Helsinkiviikonloppu siis, toivottavasti teilläkin on akut ladattuina uuteen viikkoon :) Nyt kuitenkin kurkistetaan kuluneen kuukauden tunnelmiin Instagramin (@jonksteri) kautta.

1. Sain pehmeän paketin Evechiciltä, joka sisälsi tämän hurjan nätin kultaisilla yksityiskohdilla varustetun khakivihreän parkatakin! Sellaisesta olinkin haaveillut jo tovin, mutten ole raaskinut hankkia, kun yksi parka kuitenkin jo löytyy. Harmikseni ette ole nähneet asuja tämän kanssa, Vaasaan kun ehti jo tulla oikea kylmäaalto hrr, ja kevyemmät takit piti pakata säilöön aikapäiviä sitten. Ensi kevättä odotellessa siis, suurkiitos vielä Evechicille tästä :)

2. Tämä kuvaa joka aamuista tunnelmaani… Onko pakko nousta jos ei tahdo? Ihan hirveä syysväsymys päällä, enää ei ole aamuisin edes tuota vertaa valoa!

3. Käymässä kotona ja pyörähtämässä sisustusostoksilla, kohteena Petikon hurmaava Cobello. Tuolla voisin viettää pitkän tovin ihastuksesta huokaillen!

4. Yhtenä iltana satuin telkkarin ääreen silloin, kun ruudussa pyöri Koko Suomi leipoo. Niiin paha virhe, sillä eihän tuosta seuraa mitään muuta kuin jäätävä makeanhimo?! Seuraavana päivänä oli pakko kipaista tarvikkeet mokkapaloja varten, olivat muuten parhaita koskaan maistamiani ;)

5. Viettelemässä kotikotona rauhallista aamua kaffekupin kera. Voi että rakastankin tuota unelmanpehmeää kylpytakkia!

6. Pari viikonloppua takaperin vietimme aina yhtä aurinkoisen Monan kanssa kivaa päivää Helsingissä, johon sisältyi visiitti herttaiseen BonBureau-liikkeeseen (Korkeavuorenkatu 4). Meitä hemmoteltiin lasillisilla kuohuvaa ja superhyvillä mini cupcakeseilla, puhumattakaan niistä kaikista putiikin ihanuuksista!

7. Yksi näistä ihanuuksista olikin tämä kotiinviemisinä saatu kaunis Gauharin rannekoru, joka mätsäsi täydellisesti Mulberryn viininpunaisen huivini kera! Lämpimät terkut Gauharin tytöille :)

8. Ennen Vaasaan paluuta vietin kahvipullahetkeä rakkaan siskoni kanssa, kuukauden vanhan tädin pikkuisen tuhistessa vieressä <3

9. Ja täällä kotona Vaasassa odotti seuraava näky ja pitkä to do-lista! Ja sama kaaos jatkuu vielä muutaman viikon, huh.

10. Kahvi naamariin ja kouluhommien pariin!

11. Kuten ylempänä jo sanottua, Vaasaan on tullut jo (melkein) talvi. Näky oli hyisestä kylmyydestä huolimatta todella kaunis, kun puissa oli vielä punertavia lehtiä ja maassa kevyt valkoinen peite. Lumi kyllä suli yhtä nopeasti kuin tulikin.

12. Iltakahvit uusimman Trendin ja jädekipollisen kera. Kynttilöitä tulee polteltua lähes joka ilta, kotona on niiden valossa niin ihanan tunnelmallista.

13. Viime viikon lauantaina vaihdettiin tosiaan vapaalle, joten sunnuntaina oli, köh, sellainen olo että jokin suolainen ruoka maistuisi. Tekaisin itselleni iltapalaksi näitä superherkullisia avokadopekonileipiä.

Weekend went by so quickly that I didn’t even have time for blog. I came home to Helsinki on Friday night, and on Saturday we had a birthday dinner with all of my girls. It was so cozy to eat some pizza (I had mine with goat cheese and strawberries – amazing combination!) and drink red wine with your best friends around you when it was grey and cold outside. Sunday was all about light blue decoration when we had my nephew’s Christening party.

All in all, I had a really nice weekend. Hope you had one too and you’re ready for a new week! Here are a few Instagram moments from the past month. You’ll find me there @jonksteri, feel free to follow! :)

12 thoughts on “Instagram Snapshots

  1. Hei sulla on,aivan ihana blogi ja samanlainen tyyli kuin mulla! Onneksi löysin tän :) Liityin sun lukijaks, liitythän säkin mun :)

  2. Voi kiitoksia! Harmi kun sinun profiilisi on yksityinen, niin ei pääse kurkkimaan ;) Ihanaa viikkoa sinne ruudun toisellekin puolen!

  3. Olis kiva kuulla sun mietteitä koulusta nyt kun eka periodi on takana… Mitä kursseja sulla on, mitä mieltä niistä oot jne. No okei varmaan aika paljon pakollisia, mut etkös avoimessakin käynyt jotain? Vai saitko hyväksluettua ne? Ja onko sulla ajatusta pääaineesta? Ja tietty bileistäkin ois kiva kuulla, millaiset oli Warrantin fuksiaiset jne… ;)

    – Hansu // Hassutellen

    – Hansu // Hassutellen

  4. Niin tunnelmallisia kuvia jälleen kerran :) Täällä Lontoossakin sai ensi kertaa laittaa paksumman takin aamusta niskaan kun se kuuluisa myrsky vielä pörräsi kaupungin yllä. Ja voi, tuo rannekoru on kertakaikkisen täydellinen <3 Ihanaa viikkoa! :)

    Maria / Petite Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *