Fall Essentials

Oma syysgarderobini alkaa olla aika hyvällä mallilla, eikä sieltä puutu tällä hetkellä montaakaan juttua. Vaatekaappini koostuu pääasiassa klassisista elementeistä, joten on helppoa, kun kaappia ei tarvitse olla koko ajan päivittämässä, klassikot kun toimivat hyvänä pohjana :) Keräsinkin kollaasiin vielä tänään voimassaolevan alekoodin (jonnamaista10) kunniaksi yhteistyökumppanini Zalandon valikoimista muutamia tämän hetkisiä syksyisiä suosikkejani.


1. Villakangastakki, 2. kashmirneule, 3. ruutupaita, 4. ratsastussaappaat,
5. housut, 6. raitaneule (-14%), 7. harmaa huivi (-11%), 8. statementkaulakoru, 9. nilkkurit

Tummansininen villakankainen kipparitakki on oikea syysklassikko, joka löytyy omastakin kaapistani viime vuodelta. Tekisi kovasti mieli päivittää vähän sen ilmettä vaihtamalla napit kultaisiin, saa nähdä tuleeko toteutettua. Harmaa simppeli neule on eräs syyssuosikeistani, se vain tuntuu käyvän lähes aina ja kaiken kanssa. Omistamani Massimo Duttin neule on sen verran ohkainen, että tekisi mieli hankkia jokin talvisempikin yksilö. Kollaasin neule on pääasiassa kashmiria sekä villaa ja on silti kohtuullisen hintainen, tuon tilaaminen houkuttee hirveästi…

Ruutupaidat ovat myös olleet ahkerassa käytössä koko syksyn, jos kaipaat inspiraatiota yhdistelemiseen niin kurkkaa keväinen postaukseni. Viininpunaiset housut ovat olleet ostoslistalla jo viime syksystä, joten nyt vihdoin toivon tärppäävän niiden kanssa. Muita syksyisiä perusjuttuja ovat mm. hieman paksumpi raitaneule, muhkeat huivit, ratsastussaappaat sekä chelsea bootsit. Olen myös hullaantunut statementkaulakorun ja neuleen yhdistelmään, isommalla korulla saakin tuotua paljon ilmettä asuun.

Zalandon alennuskoodi siis tänään viimeistä päivää voimassa, muistakaa hyödyntää tuo -10% syysostoksia tehdessä! Koodi on jonnamaista10 (vähintään 50:n euron ostoksista, voimassa 29.10. asti, ei voi yhdistää muihin alennuksiin. HUOM! Ei siis käy kollaasin alennettuihin tuotteisiin).

Here are some of my fall favourites from my copartner Zalando. I simply love fall clothing, classic pea coats, cashmere sweaters, riding boots, checked shirts… What’s not to love! I think that classic pieces make a good base for your wardrobe and all of these are really easy to combine with basic stuff. I think that my fall wardrobe is starting to look good, although I’m still looking for burgundy pants. Hopefully I’ll find them soon, I have so many outfits on my mind already!

Mainoslinkkejä / Commercial links

10 thoughts on “Fall Essentials

 1. Kivoja poimintoja. :-) Itseäni houkuttaisi nuo burgundit housut ja Chelsea bootsit. ♡ Nuorempana minulla oli viininpunaiset housut ja tykkäsin. Mihinhän ovat hävinneet?!? ;-)
  Ihanaa tiistaita muru! ♡

 2. Tuo Navy pea coat on ihana! :) Itse tein omaan mustaan villakangastakkiini pienen päivityksen juuri vaihtamalla mustat nahkaiset napit kultaisiin. Tykkään hurjasti! Sellainen pienikin lisä tekee takista jo ihan eri näköisen.

 3. Loistokollaasi tämä, passaa hyvin munkin makuun. Mua nauratti, kun tajusin löytäneeni kesän/syksyn aikana kirppikseltä ainakin viisi kollaasin vaatetta: viininpunaiset pillipöksyt, harmaan villakaulahuivin, valkopohjaisen raidallisen neuleen, mustat nahkaiset ratsastussaappaat ja vielä pari eri väristä ruutupaitaakin. :D

  Tykkään erityisesti nykyään harmaan ja viininpunaisen yhdistelmästä, vaikka ennen en voinut sietää burgundia… Niin se mieli vaan muuttuu! ;)

 4. Kiva jos on sinunkin makuun :) Laittaisin nilkkurit ehdottomasti tilaukseen, mikäli kaapista ei jo löytyisi ne Eccon yksilöt. Viininpunaiset pöksyt on kyllä pakko löytää, sopisi niin hyvin syysasuihin! Heh, nyt vaan kaappeja penkomaan ;)

  Ihanaa tiistai-iltaa sinne!

 5. No eikö, lähentelee kyllä täydellisyyttä! Täytyy kyllä vakavasti harkita itsekin nappien vaihtoa, saahan ne takaisinkin jos jossain vaiheessa kyllästyisikin :)

 6. Kiitos Taru, ihana kuulla että tykkäsit! Ja ihan mahtavaa, oletpa tehnyt loistavia löytöjä :) Harmaa ja viininpunainen on yksi minunkin suosikkejani, yhdistelmä on ollut useita kertoja yllä bleiserin ja puseron tai neuleen muodossa. Vielä kun saisi nuo pöksyt kaappiin ;)

 7. Tilasin juuri Zalando Collectionin harmaan neuleen, jossa on 50% cashmerea. Aivan ihana päällä ja vielä alessakin juuri nyt :)

 8. Voi hitsi vie, tulitkin vinkkaamaan! :D Tuo saattaa koitua lompakkoni kohtaloksi.. Pitäisiköhän sitä kerrankin panostaa ihanaan kashmirneuleeseen! Kaapissani on yksi maailman pehmoisin neule, jossa puuvillan lisäksi vain 5% kashmiria, voin vain kuvitella kuinka unelmanpehmeä tuo olisi. Kiitos vinkistä ihanainen, jään hypistelemään lisää ostoskoriin-painiketta ;)

 9. Hi Jonna,

  I know that this might be a strange question, but I would love to see your designer items (such as Iittala). I am also wondering what kind of Espresso machine you are using? Iif you are using anyone :)

  Love your blog!

 10. Hi Anela, that's not a weird question at all! I could at least make a blog post about my Iittala favourites (and maybe some other designer cravings), that's a really nice idea :) Unfortunately I only have a regular coffee machine, but I've been thinking about getting a proper one some day.

  Thank you sweetheart! :) Have a nice week!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *