Wearing Black & Grey

Tällaisessa asussa viipotin menemään maanantaina Helsingissä käydessäni siskoni ja siskonpojan kanssa kaupungilla. Mangon outletista tilaamani harmaa villakangastakki on täysin juurtunut päälleni, en voi vieläkään uskoa että takki löytyi vuoden etsinnän jälkeen! Se tuntuu toimivan lähes kaiken kanssa, tällä kertaa paritin sen mustien ja konjakinruskeiden asusteiden kera. Fashionstorelta saamani GUESSin mokkaiset ylipolven saappaat pääsivät myös ylle ja voi kuinka niistä pidänkään! Popot keräsivät heti kehuja, eikä mikään ihme ;)

Takin alta taas paljastuu yksi tämän hetken suosikkiyhdistelmistäni, eli simppeli neule puettuna statementkaulakorun kanssa. Beigen neuleen sain blogiyhteistyön merkeissä Lexingtonilta, ette usko kuinka pehmeä tämä puuvillaa ja kasmiria sisältävä Amanda-neule on! Ensi kerralla voisi kokeilla tämän yhdistämistä vaikka kaulus- tai ruutupaidan kera…

Wool coat / Mango
sweater / Lexington (giveaway)
pants / Zara
bag / Mulberry
over-the-knee boots / Guess (giveaway, Fashionstore)
necklace / Lindex
scarf / H&M
gloves / Mango
watch / Michael Kors

Sää oli koko viikonlopun ajan niin synkkä, että piti tuoda asuun edes vähän väriä kynsilakan ja huulipunan voimin. Kirkas pinkki on vaihtunut syksyisempään tummempaan marjaisaan sävyyn, joka antoi kivasti väriä neutraalien sävyjen keskelle. Mitäs pidätte asusta? :)

This black and grey outfit is from Monday when I was running on errands with my sister and my little nephew. I’ve been wearing this grey wool coat from Mango Outlet a lot – I still can’t believe that I found it after one year of searching! This time I paired it with cognac brown and black accessories, among which are these GUESS suede over-the-knee boots that I got from Fashionstore.

Under the coat you can see one of my current favourite combinations, which is a simple sweater with a statement necklace. The sweater is also new, it’s a giveaway from Lexington. The material consists of cotton and cashmere, and it feels amazingly soft against your skin. A perfect piece for fall, I’d say :) What do you think of the outfit?

Mainoslinkki / Commercial link

48 thoughts on “Wearing Black & Grey

 1. Kiitos ihanainen :) Neule on kyllä oikea syksyn turvavaate! Ja niin helppo vetäistä päälle, kun ei jaksa sen kummemmin miettiä mitä pukee, hih.

 2. Ihana sinä! :) Aivan upea asu ja tuo takki on vaan kertakaikkiaan upea! Tiedätkö onko Mangossa myynnissä vielä noita söpöjä rusettihanskoja?:)

 3. Eikö vaan! Ja mokkanahka on jotenkin niin ihanan pehmeä elementti nahkaisiin verrattuna, tykkään näistä hirmuisesti :)

 4. Hello Joanna, everyday I drop by and with big delight I'm reading your blog !
  I love your style and I also really like Massimo Dutti with them classic style :)

  You look so lovely and your gloves are so adorable !

  I have to ask: Would you like to write your blog also in english ?:)

  greetings from Poland
  Agnes

 5. Vau ihana asu, toimii älyttömän hyvin Alexa ja mustat mokkasaappaat <3 Pitäisi kyllä itsekin useammin lisätä koru asuun, sillä saa niin paljon näköä :) Mulla on veljeni vaimon vanhat moikkaiset otk-saappaat varmaan parinkymmenen vuoden takaa, väriä ne vähän kaipaisi, mutta muuten ovat kyllä edelleen ihan käyttökelpoiset :D

 6. Upea ja kaunis kokonaisuus. Takki on aivan ihana ja nuo hanskat suloiset. Itselläni ovat samat mustina ja olen vallan ihastunut.

 7. Löysin tän sun blogin pari päivää sitten ja tästä tuli heti uusi lemppari! Aivan ihana tyyli sulla niin pukeutumisessa kuin sisustuksessakin.:)

 8. Hi Agnes! That's so nice to hear, thank you for your kind words :) About your question then, I've been writing a small summary in English for a while now, it's always in the end of the post with cursive :)

  Have a nice evening!

 9. Omani ovat kokoa M. Ovat tosi pientä kokoa, mulla on nimittäin aika minit kätöset ja kokoni hanskoissa on normaalisit 6.5, mutta tuo M taitaa olla pienin mahdollinen näissä :)

 10. Voi kiitos ihana Anne! Mustakin ne on kiva yhdistelmä, olen yleensä tarkka kahden erivärisen nahan kanssa, mutta toisen ollessa mokkaa on asia jotenkin eri, hih ;) Oi vitsit, ihan mahtavaa että saappaat ovat säilyneet pari vuosikymmentä! Nyt ehdottomasti freesaat ne ja otat käyttöön :)

 11. Kiitos kaunis Dahlia :) Hanskat ovat kyllä niin söötit ja piste iin päällä! Mieleni tekisi kovasti hankkia ne tänä syksynä myös juuri mustina tai vaikka viininpunaisina, oih!

 12. Oi kiitos kovin piristävästä kommentista Laura! Ihana kuulla että olet löytänyt tänne, oikein lämpimästi tervetuloa :)

 13. Kaunis ja naisellinen asuvalinta! :) Osaat yhdistellä eri asuja niin hyvin yhteen.

 14. Oltpa taas niin kauniina! Myöhäiset synttärionnittelut myös. Mitä tykkäät Guessin lestistä? Minusta sen kengät ovat jalassa yksinkertaisesti maailman parhaat. Opiskeluintoa ja terkkuja kotiseuduille…

 15. Kiitos paljon Marjukka, niin kehusta kuin synttärionnitteluistakin! Nämä popot ovat osoittautuneet tosi hyviksi jaloissa. Viime syksynä kokeiluun tilaamani korolliset nilkkurit taas eivät oikein istuneet jalkaani, mutta näihin olen ollut kyllä tosi tyytyväinen :)

  Hei en tiennytkään että olet täältä päin! Mukavaa viikkoa sinne, pian ollaankin jo taas viikonlopussa :)

 16. Heh, näin taisin kirjoittaa tekstissäkin, tuo on juurtunut ylleni :) Usein myös asut tulee kuvattua kotona Helsingissä käydessä, jolloin mukana ei luonnollisesti ole kuin yksi takki. Ei sillä, tuo on kyllä lähes aina päälläni täällä Vaasassakin ;)

 17. Kiitos kaunis! Kaulakoru on ollut ahkerassa käytössä viime aikoina “löydettyäni” sen uudestaan :)

 18. Kiitos ihanainen! Nuo nahkahanskat ovat kyllä niin söötit :) Tekisi mieli hankkia tänä syksynä samat viininpunaisina, olisivat oikea piste iin päällä asussa!

 19. Ihania kuvia taas! Aina iskee ihan hirmuinen haikeus kun katsoo näitä sinun asukuvia tuolta kartanon pihapiiristä. ♥

  Minulla on tuo Amanda U-neck tummansinisenä ja on kyllä yksi lemppari paidoistani, ihana päällä. :o)

 20. Huomioni kiinnittyi tuohon ihanaan huiviin, enkä voi uskoa että se on H&M:n! Mitä materiaalia se on? Onko kovin vanha?

  riiri

 21. Oi kiitos Helene! Niin kurjaa kyllä, kun ei voi enää törmätä sinuun Country Whitessa aina yhtä aurinkoisena :) Voi tuo neule on kyllä niin ihana, päällä harvase päivä! Kuinka ihana olisikaan ollut tuo myös viininpunaisena..

 22. Voi kyllä, H&M ja 14,95e (muistaakseni) ;) Materiaali tosin on ihan vain akryyliä, joten pelkäänpä, ettei säily niin pehmoisena kovin kauaa.. Ostin tuon viime viikolla, olin itse asiassa metsästämässä heidän kashmirhuiviaan, mutta olivat ehtineet jo loppua.

 23. Voi että olet aina niin täydellisen tyylikäs! Asussa on kaikki kohdallaan, ja saappaat upeat. Täytyypä tutkia onko niistä kokoja vielä jäljellä….

 24. Voi kiitos kovasti Mussu, sinä tyylilyyli! Täältä iso peukku saappaille, joten eikun kurkkimaan omaa kokoa ;) Ihanaa viikonloppua sinne!

 25. Ihana takki!!!! :) Voitko neuvoa tyhmää ja kertoa tarkkaan mistä sieltä tuo on, yritin etsiä Mangon sivuilta mutta ei löydy? Eihän nuo vaan oo lopussa..!

 26. Hei, olisitko halukas myymään tätä takkia? Olen etsinyt sitä kauan, ja nyt löysin sen blogistasi, joten ajattelin vielä tätä kautta epätoivoisesti yrittää.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *