The Perfect Chelsea Boots

Hetki sitten kerroin metsästäväni täydellisiä, ratsastushenkisiä arkinilkkureita. Keräilin omia suosikkejani yhteistyökumppanieni valikoimista Nilkkurit syksyksi-postauksessa, jonne löytyikin roppakaupalla potentiaalisia vaihtoehtoja. Olin alunperin kallistumassa nahkaisiin mustiin nilkkureihin, kunnes aikani näitä ECCOn konjakinruskeita yksilöitä tuijoteltuani päätös alkoi olla selvä. Niinpä naputtelin viimein pitkän pähkäilyn jälkeen tilauksen menemään ja jään jännityksellä odottamaan pakettia :)

Täytyy myöntää, että minulla on tähän asti ollut hieman tätimäinen mielikuva ECCOsta brändinä, mutta kuinka väärässä olinkaan! Nämä ovat juuri etsimäni kaltaiset chelsea boot-tyyliset kengät, joiden värikin on just eikä melkein. Nahka näyttää kuvissa ihanan pehmeältä ja pohja sellaiselta, ettei kenkien kanssa tarvitse heti rynnätä suutarille. Toivotaan, että nilkkurit vastaavat odotuksiani myös luonnossa ja sopivat jalkaan! Pakettia odotellessa innostuin haaveilemaan syysasuista uusien popojen kanssa.

1. Kauluspaita, 2. farkut, 3. huivi, 4. nilkkurit, 5. kello – Michael Kors, 6. laukku – Mulberry

Konjakinruskea yhdistettynä harmaaseen on yksi suosikkikombojani syksyn tullen, ja muhkea huivi sopisikin ruskeiden asusteiden rinnalle kuin nakutettu. Kiomin huivissa harmaan sävy on kaunis meleerattu ja materiaaleissa on käytetty 50% kasmiria! Raikkaan vaaleansinisen ja ruskean liitto ei ole ollenkaan huonompi sekään, kauluspaita toimii arkiasussa sinisten farkkujen sekä vaikka kääräistyjen hihojen kera.

1. Bleiseri, 2. paita, 3. kello – Michael Kors, 4. laukku – Mulberry, 5. farkut, 6. nilkkurit

Siististä kauluspaidasta rennompaan ruutuun! Näin alkusyksystä bleiseri toimittaa hyvin takin virkaa, ja kollaasin mukainen asu on ollut itsellänikin jo yllä – tosin vielä ballerinojen kera. Mulberryn Bayswater on ollut viime aikoina ahkerassa käytössä, se mahduttaa sisäänsä loistavasti luennolle tarvittavat kamppeet.

Nyt vaan odottelemaan kenkien saapumista, peukut pystyyn että pitkään kestänyt nilkkureiden metsästys voidaan julistaa päättyneeksi

On my fall cravings list there was also a mention about ankle boots, which I’ve been looking for a couple of years now. There’s a lack of classic chelsea boots on my closet, like I already told you in my post here. After searching through some web stores, I ended up ordering these brown boots from ECCO. I think the model is perfect, not to mention the colour! Here are some outfits to try on with my new boots, those would suit so well with a light blue shirt or with a relaxed checked shirt. I’m looking forward to receiving my order soon, and hopefully the shoes will be as perfect in person as in pictures. Fingers crossed!

Mainoslinkkejä / Commercial links

28 thoughts on “The Perfect Chelsea Boots

 1. Moi Jonna! Ihanat nilkkurit olet valinnut. Tiesitkö muuten, että Ecco toimittaa materiaaleja myös mm. Mulberrylle ja Vuittonille? Kengät ovat siis varmasti laadukasta nahkaa :)

 2. Eccolla on kyllä tosi hyviä kenkiä! mäkin pidin niitä tätimäisinä kunnes yks kesä yhet baltsut oli päättäny että ne ei sovikkaa mun jalkaani ja siinä sitä sit mentii lääkärille sen takia. Eccot oli pelastus ja ne kesti monta vuotta, joka kesä oli käytössä. Nyt on toiset eccot jo käytössä. Eli täällä liputetaan niiden kestävyyden ja pehmeyden puolesta ;)

 3. Hei! Olen puolisen vuotta seurannut blogiasi ja täytyy kyllä sanoa että aivan ihana blogi sinulla!! Ja kiitos kivoista asukollaaseista, niistä saa todella hyviä vinkkejä! :) Hyvää syksyä!

 4. Tosi kivalta näyttäviä asuja. Toivotaan, että nilkkurit osoittautuvat yhtä kivaksi kuin miltä näyttävät! :)

 5. Heippa Jaana! Tämä olikin aivan uutta tietoa minulle, vautsi! Odotukseni laadun suhteen olivat jo entuudestaan korkealla, mutta nyt ne kipusivat vielä hitusen ;)

  Aurinkoista viikonloppua!

 6. Kuulostaa hyvältä, toivon siis pitkää ikää ja mukavia kävelyjä omiltakin kengiltä! Kunhan nyt ensin saan paketin käsiini, toivottavasti sopivat jalkaan :) Kivaa viikonloppua Laura!

 7. Moikka tiitu! Voi miten kiva, että innostuit nyt kommentoimaan :) Kiitos piristävistä sanoistasi, tässä tuli ihan hymy huulille heti aamusta! Ihanaa syksyä sinnekin puolen ruutua :)

 8. Hurjan ihanat! :) Pitääpä laittaa itsekin vakaaseen harkintaan. Mulle on tullut niin totaalikyllästyminen epämukaviin kenkiin, että olisi ehkä aika satsata oikeasti laatuun. Eccon kengissä on kyllä yleensä ainakin lesti kohdallaan! Pitääpä käydä Rewell Centerin liikkeessä katselemassa jos noita pääsisi sovittamaan. :)

 9. Kiitos Marika, kiva jos on sinunkin mieleen! Toivotaan todella, en malta odottaa paketin saapumista :)

 10. Hih, eikö vaan! Minullakin on laadun ja mukavuuden suhteen odotukset korkealla, toivotaan että kengät osoittautuvat hyviksi :) Soittelin juuri tuonne Rewellin liikkeeseen ja ainakin jotkin tuntomerkkejä vastaavat popot sieltä löytyi. Laitoin itse kuitenkin sitten suoraan tuonne Booztiin tilauksen, sillä liikkeessä hinta olisi ollut 20e kalliimpi :) Mikäli nyt oli sama malli kyseessä.

 11. Kivan näköiset kengät. ♡
  Täällä myös yksi Eccoista tykkäävä. Nahkaiset kävelykengät löytyy samoin kuin goretex-nilkkurit, joilla ikää yli 10 vuotta ja hyvät edelleen. :-)

  Aurinkoista perjantaita ihana!

  Ps. Upeita nuo kollaasit kuten aina. Ensimmäinen on kyllä pakko kokeilla ensi viikolla töissä… :-)

 12. Ihania asukokonaisuuksia, rentoja mutta tyylikkäitä! :) Olen usein pitänyt Eccon kengistä, varsinkin balleriinoista, todella mukavat jalassa eikä yhtään tätimäiset. ;)

 13. Ohoh, 10 vuotta on jo todella kiitettävä ikä kengille! Nyt on siis odotukset Eccon laadusta todella korkealla ;)

  Kiitos murunen kehuista, ihana kuulla että tykkäät näistä! Aurinkoista syysviikonloppua sinne :)

 14. Voi kiitos, kiva jos tykkäsit! Juu, nyt saivat kyllä minun tätimielikuvat kyytiä ja lujaa ;)

 15. Hmm, harvemmin tulee nilkkureita käytettyä enää talvella, kun ei ikinä tiedä millaiseen hankeen sitä joutuu tarpomaan. Luulisi noilla kuitenkin pärjäävän aika pitkälle ja kuten sanottua, niin pohja ainakin vaikuttaa tukevalta, ettei lennä heti kumoon pikkupakkasilla :)

 16. Eccon kengät on tosi kestäviä! Mulla oli samantapaset kengät ja käytin niitä supermonta vuotta! Lopulta ne kuluivat puhki, mutta täysin hintansa arvoiset olivat! :)

 17. Hyvännäköiset nilkkurit oletlöytänyt! Ja venykkeet sivulla helpottavat jalkaalaittoa huomattavasti! Mulla ois tuon väriset hakusessa pitkällä varrella. Ehkäpä eccolla olisi..? Pitääpä katsella.
  Harmaa huivi o myös nätti!

 18. Kun olin koulun ohella kenkäkaupassa töissä, myin siellä mm. myös Eccon kenkiä! Silloin minunkin käsitykseni muuttui kyseistä merkkiä kohtaan täysin, nimittäin sen mukavampia ja kestävämpiä kenkiä saa hakea! :) Niistä saa varmasti hyvät kaverit vuosiksi eteenpäin, kunhan muistaa vaan suojata ja hoitaa oikein! Ihanat popot päätyivät sinun ostoskoriisi! :)

 19. Nyt olet kyllä oikeat aarteet ostoskoriisi klikkaillut Jonna! Voisin pitää Ecco-kenkien mukavuudesta ja kestävyydestä pitkän puheen. Äidilläni kengät ovat kestäneet yli 10 vuotta. Kerro sitten, mitä tykkäsit! Itsekin pidin ennen Eccon ja Gaborin kenkiä tätimäisinä, mutta ensimmäiset Eccon tennarit ja Gaborin korkkarit ostettuani en voi kuin todeta, että joskus sitä on täysin väärässä. Nyt en jalkaani muuta tahtoisi laittaakaan. :)

 20. Aivan upeat kollaasit!:) Mäkin huomasin Eccon kohdalla yks päivä kenkiä etsiessäni ihan saman homman!! Eivän enään ole todellakaan niin vanhoille tarkoitettuja, vaan löytyy vaikka mitä kivoja yksilöitä :)

 21. Mahtava kuulla, että sieltä löytyy positiivisia kokemuksia! Toivottavasti saan paketin pian käsiini, peukut pystyssä että kengät ovat hyvät :)

 22. Minustakin nuo on aika päheät, toivotaan että natsaavat myös luonnossa! Konjakinruskeita ratsastushenkisiä saappaita tuntuu olevan nyt hurjan paljon myynnissä, löydät varmasti omasi :)

 23. Kiva kuulla, että sinultakin löytyy positiivisa kokemuksia Eccosta :) Odotukseni ovat kaikkien näiden kehujen jälkeen todella korkealla! Toivotaan, että kengät ovat yhtä kauniit luonnossa ja istuvat jalkaan :) Ihanaa lauantaita Jensku!

 24. Mahtavaa kuulla! Teiltä kaikilta tuntuu löytyvän todella positiivisia kokemuksia Eccon kengistä, joten innolla odotan että saan omani käsiini :) Ja tosiaan, välillä on hyvä päästää irti omista ennakkoluuloistaan brändien suhteen, voi tajutakin olleensa aivan väärässä ja tehdä hyviä löytöjä!

 25. Kiitos paljon Marskunen! Itsekin ihan yllätyin löydästäni, mutta välillä sitä pitää vaan avata silmänsä ja tutkia muidenkin merkkien tarjontaa ennakkoluulottomasti ;) Sama kävi viime vuonna, en ollut vuosiin edes käynyt Kookengässä, kun löysinkin sieltä täydelliset konjakinruskeat saappaat!

 26. Sun maku kyllä kohtaa ihan täysin omaani niin tälläsistä kollaaseista nauttii ja ammentaa hirmusesti inspiraatiota! Enemmän tälläsiä vaan jos vaan suinkin tykkäät tehä! Osaat nääki tehä sillee tosi tyylikkäästi ettei tuu mitään mainostamisen/myynnin makua vaikka mainoslinkit onkin!:))

  Tää blogi on kyllä tän hetken ihan ykkönen!!<3

 27. Oi miten ihana kuulla! Teen tällaisia kyllä mielelläni, joten kiva jos nämä ovat tervetulleita jatkossakin :) Näistä saa inspistä itsekin vaatekriisien varalle, nimimerkillä kuljin tänään ensimmäisen kollaasin mukaisessa asussa, hih.

  Olet kyllä Josku superherttainen, kiitos valtavasti <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *