Weekender Bag – Check!

Saatatte muistaa, kuinka listailin jokin aika sitten haavehankintojani syksyn varalle. Postauksessa pari päivää takaperin vilahtikin jo tuorein ostokseni tuolta listalta, uutena reissukaverinanikin tunnettu Longchampin Boxford. Selailin monien merkkien valikoimia sopivaa weekender-laukkua etsiessäni, ja jokin tässä khakivihreässä yksilössä vain vetosi minuun heti tähän sattumalta törmättyäni!

Ensimmäinen yhteinen matkamme on siis jo takana, ja weekenderi koettu erinomaiseksi hankinnaksi! Laukku on aika suuri kooltaan, tarkemmat mitat voi käydä katsomassa täältä, joten se vetää sisäänsä paljon tavaraa aina läppäristä vaatteisiin. Laukkua saa kannettua niin kädessä, käsivarrella kuin olallakin, mikei vaikka crossbodynakin pitkän kantohihnan ansiosta! Jopa lyhyillä hihnoilla laukun saa heitettyä käteävsti olalle – ainakin vielä näin ohuiden syystakkien kera. Ainoa miinus tulee sisätaskujen vähyydestä, sellaisia kun löytyy vain yksi pieni vetoketjuton, jonne kyllä saa juuri lompakon, puhelimen ja avaimet mahtumaan.

Helppo canvasmateriaali on hyvä paitsi puhtaanapidon myös keveytensä vuoksi. Konjakinruskeat nahkayksityiskohdat sekä vaaleat tikkaukset tekevät laukusta kuitenkin hieman hienostuneemman ja ennen kaikkea klassisen. Ja voi miten hyvin tuo istuukaan garderoobiini aina konjakinruskeista saappaista Mulberryn ruutukuvioiseen klassikkohuiviin ;)

Meillä on edessä varmasti monta yhteistä matkaa Helsinki-Vaasa -väliä reissatessani! Minulla tämä tulee siis pääasiassa junakäyttöön, mutta on hyvä kuitenkin tietää, että laukku mene mitoiltaan myös lentokoneen käsimatkatavaroihin. Yritin etsiä laukkua Hollannista lentokentältä, mutta turhaan, joten kävin hakemassa omani Helsingin Esplanadin liikkeestä juuri ennen Vaasaan muuttoani. Olen saanut jo kovasti kyselyitä laukusta ja vinkkinä, että mikäli oman hankinta on mielessä, niin kannattaa soittaa liikkeeseen etukäteen ja tehdä mahdollisesti varaus. Heillä nimittäin on tätä kuulemma aina vain yksi kappale liikkeessä!

Sellainen on minun uusi travel buddyni, mitäs tykkäätte? :) Tänään pakkaankin taas laukkuni ja matkaan Helsinkiin tapamaan tädin pikkuprinssiä ensimmäistä kertaa <3

A while ago I made a list about my cravings for autumn. I already mentioned in my post, that I really need a weekender bag, so I’ve been searching for the one ever since. This Longchamp Bofxord-weekeer is everything that I was looking for, and I’m so happy with my purchase! Thanks to the canvas material it’s light to carry, and the bag fits a lot of stuff for a weekend getaway. I also love the combination of khaki green and brown. It suits so well in my wardrobe, don’t you think? ;)

43 thoughts on “Weekender Bag – Check!

 1. Laukku on ihana. ♡ Siis sopii varmasti kaikenlaisen “varustuksen” kanssa. :-)
  Minulla on myös weekender hakusessa. Pitää varmaan tsekata tuokin laukku. Nimittäin ehdoton vaatimus on, että sitä saa kannettua olalla. :-)
  Mukavaa loppuviikkoa muru! :-)

 2. Tuo on kyllä tosi kaunis! Mä ostin aikoinani Longchampilta sen Le Pliage-sarjan viikonloppulaukun, joka on aika lailla tuon Boxfordin näköinen ja oon kyllä tykännyt siitä tosi paljon. Ainoa huono puoli siinä on, että siitä puuttuu tuo pitkä hihna ja on siis painavana vähän hankala kantaa. Siitäkin huolimatta se on ollut lähes aina mun lentolaukkuna. :)

 3. Heippa, olen melko uusi lukijasi ja tähän saakka vain seuraillut blogiasi hiljaisuudessa. Nyt on kuitenkin pakko kirjoittaa, koska olen katsellut juurikin tuota laukkua. Ainut mitä vielä mietin on koko, M vai L. Kumpi sinulla on? En ole laukkua vielä luonnossa nähnyt, joten siksi on aina vaikea arvioida, vaikka mitat näkeekin. :) Kiitos inspiroivasta blogistasi!

 4. Laukku näyttää tosi hyvältä ja sopii meljein asuun kun asuun! Mulberry huivi mätsää kyllä aivan täydellisesti laukkuun eli nappi ostos!:)

 5. Kivalta näyttää. :) Kaipaan itse taskuja laukuissa, joten minulla se ei toimisi, mutta ainakin ulkonäkö on kiva! :)

 6. I am craving this bag too!

  Is it the size L or XL? I can't decide which one is right for me.

  Thank you!

  Ps: i love your blog, it's really inspiring.

 7. Onpas ihana laukku! Täälläkin kahden taaperon täti odottelee kolmannen syntymää. Pitäisi kolmen viikon sisällä syntyä, enkä enää millään malttaisi odottaa!

 8. Upea laukku ja ennen kaikkea ajaton! Tuollaista saattaisin itsekkin tarvita, joten mitä pulitit tuosta? :) Tuo kävisi tarpeen tullen vaikka salikassina, sillä niken logolla koristellut säkit ei aina niin sytytä mua… :)

 9. ONpas kätevän näköinen laukku. Joskaan tuollaiselle ei ole tarvetta (haaveissa ollut jo pidempään). Nätti. Longchamp on muutenkin suosikkimerkkini kyllä, joskus liiallisuuksiinkin saakka ;)

 10. Aivan ihana! :) Alkoi itseänikin kiinnostamaan tämä laukku, koska minulta puuttuu tuollainen isompi matkakäyttöön sopiva laukku.. Paljon tällä ihanuudella oli hintaa? :)

 11. No varmasti sopii, vielä kun saisi konjakinruskeat nilkkurit tuon kaveriksi ;) Ehkäpä tästä olisi sinullekin weekenderiksi, kannattaa käydä testailemassa! Minusta tämä on hintaluokaltaan vielä suht järkevä monien muiden merkkien malleihin verrattuna :)

  Samoin sinne ihana!

 12. Le Pliagen malleja mietin myös ennen kuin törmäsin tähän! Kantohihnan puuttuminen on kyllä tylsä, mutta toisaalta yllätyin itse, miten hyvin tuo menee olalle noilla lyhyilläkin hihnoilla :)

 13. Heippa Elina! Ensinnäkin, kiva kun innostuit jättämään jäljen itsestäsi :) On aina yhtä mukava kuulla uusista lukijoista! Laukusta sitten, muistaakseni tätä oli kokoa L ja XL, joista omani on tuo ensimmäinen eli pienempi. Isoa en edes pyytänyt myyjää näyttämään, sillä tämäkin on ainakin minun lyhyelle varrelleni jo sen verran suuri.
  Mikäli vaan on mahdollista, niin kannattaa käydä sovittelemassa liikkeessä, niin sitä saa aina parhaimman kuvan :)

 14. Taskujen puuttuminen on kyllä tylsä. Toisaalta itselläni on tähän asti ollut aina pienempi laukku myös mukana, jossa kulkevat tärkeimmät tavarat näppärästi :)

 15. Hi Pauline! I forgot to mention the size, mine is L. I wonder how big that XL might be? You should go to a Longchamp store, if possible, and try it on, so you can see which one is best for you :)

  Thank you for your kind words! :)

 16. Oi, sinullakin on pian jo aikamoinen tädin katras! ;) Onnea rutkasti jo etukäteen!

 17. Ajaton juurikin! :) Tällä oli hintaa 205e. Hih, miksei tämä tosiaan kävisi salikassinakin ;)

 18. Tämä on kyllä kätevä, tälläkin hetkellä mukana junassa ;) Longchampilta löytyy paljon tyylikkäitä laukkuja, tykkään itse monista nahkaisista.

 19. Hih, tämä voisi olla sitten sinullekin sopiva vaihtoehto :) Laukulla oli hintaa 205e.

 20. Ihana laukku, Jonna, ja sopii sulle täydellisesti. Oma weekender on edelleen löytämättä… Toisaalta eipä tule matkusteltuakaan niin paljon, joten saa tulla vastaan sitten kun tulee. Mukavaa viikonloppua ja opiskeluintoa!

 21. Oi, se on kyllä ihana! Ja vihreä on kaunis väri <3 Itselläni on Longchampin musta kassi työlaukkuna, siis toisin sanoen liikun sen kanssa noin kuutena päivänä viikossa, ja olen tykännyt, kun itse kassi ei paina juuri mitään. Mulla on nimittäin tapana pakata kaikenlaista mukaan ja pakkokin pitkällä matkalla varautua. Tuommonen viikonloppukassi samaan sarjaan ei olisi ollenkaan hullumpi ajatus :)

 22. Kiitos Marjukka, kiva kuulla! :) Weekenderejä on onneksi nykyään aika paljon tarjolla, niin omansa löytää sitten, kun on tarpeellista. Aurinkoista ja ihanaa syysviikonloppua sinnekin!

 23. Hih, eikö olekin! Minustakin khakivihreä on hurjan kaunis, etenkin näin syksyyn :) Olisi tosiaan tylsää, jos itse laukku painaisi jo sata kiloa, niin pakkaa siinä sitten viikonlopun tavarat vielä mukaan ja kanna niska vääränä!

 24. Onpas kätevän oloinen laukku! Huomio kuitenkin kiinnittyi kuvassa vilahtaneeseen saappaaseen, saako udella merkkiä? :)

 25. Oi, ihana laukku ! Oon ite miettiny isoa Le Pliageta weekenderiksi, mutta olalle menevän hihnan puuttuminen askarruttaa, kun itellä on tapana pakata mukaan tavaraa ainakin kolmen ihmisen edestä :D Täytyykin vihdoin ja viimein käydä liikkeessä katsomassa näitä eri malleja :)

 26. Minäkin harkitsin ensin Le Pliagea, mutta törmäsinkin Longchampin sivuilla sattumalta tähän Boxfordiin. Pitkä hihna on kyllä todella käytännöllinen, olen tosi tyytyväinen omaan hankintaani :) Eikun liikkeeseen katsomaan ja sovittelemaan! Mukavaa viikonloppua Terhi :)

 27. Todella kaunis ja näppärän oloinen laukku! Muistatko yhtään, oliko Helsingin liikkeessä useampia värivaihtoehtoja? Kävi kovasti houkuttelemaan uuden lentolaukun osto! ;)

 28. Olen kyllä hurjan tyytyväinen tähän, pari junareissua jo Longchampin kanssa takana ;) Liikkeestä löytyi lisäksi kokomusta, sekä muistaakseni sinimusta vaihtoehto. Jälkimmäinen taisi viimeksi olla loppu, joten kannattaa vielä varmistaa sen saatavuus :)

 29. Voi ei, nyt tuleekin vaikea valinta tuon klassisen sinisen ja tämän ihanan khakin vihreän välillä! Voi kun voisi ostaa molemmat! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *