Zalandon alennus tänään!

1. Pusero – Tiger of Sweden, 2. farkut – LTB, 3. ballerinat – Pretty Ballerinas, 4. neule – Gant,
5. korkkarit – Nine West, 6. bleiseri – Kiomi, 7. laukku – MICHAEL Michael Kors, 8. mekko – Sisley.

Yhteistyökumppanini Zalandon alennuskoodin perään kyseltiin jokin aika sitten, joten nyt ajattelin tulla pikapikaa vinkkaamaan tämänpäiväisestä synttärialesta! Zalando Suomi juhlii tänään 1-vuotis syntymäpäiväänsä ja tarjoaa sen kunniaksi 18% alennuksen lähes koko verkkokaupan normaalihintaisesta valikoimasta koodilla 1YEAR2013FI. Flash Sale on voimassa vain tänään 18.7.13.!

Jos siis on ollut kiikarissa vaikka jotain hieman arvokkaampaa, jossa tuntuva alennus tulisi tarpeseen, niin kipin kapin käyttämään koodi :) Itse iskin silmäni erityisesti rentoihin revittyihin farkkuihin, täydelliseen navybleiseriin kultaisilla napeilla sekä upeisiin nudeballerinoihin ja mustiin korkoihin (miksi näistä ei voi olla kokoa 36, murr).

(Etukoodi on voimassa ainoastaan 18.7.2013 ja sen voi käyttää vain kerran | Tilauksen vähimmäisarvo 95,00 € | Koodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin | Yksittäiset tuotteet voivat olla poissuljettuja.)

Linkit mainoslinkkejä

8 thoughts on “Zalandon alennus tänään!

  1. Although it's only july I'm already a bit excited about fall clothes ;) I just love all the chunky sweaters and scarfs and boots and..!

  2. Nuo on aivan ihanat! Alepuolella on myös PB:n upeat tikatut nudet ballerinat vaalealla kärjellä :) Nudet baltsut ovat kyllä paras kombo rusketuksen kanssa!

  3. Thanks Jennifer! You could get so many different outfits with only these pieces :)

  4. Kerrankin mulla käy tuuri! Huomasin tänään töihin lähtiessä, että mun blaiseri alkanu kärsiä. Eihän tuolle Kiomin blaiserille jää hintaa hirveestikkään enää alennuksen jälkeen! en kyllä ihan olisi sitä ilman alennusta raaskinut tilata, mutta nyt se oli pakko klikkailla kotiin :-D

  5. No mutta, mahtavaa jos alennuskoodista oli hyötyä! :) Olin itsekin innoissani bleiserilöydöstä, monesti Zalandolta löytämäni kivat navybleiserit ovat pyörineet hinnoiltaan jo useammissa sadoissa, tämä taas on alen jälkeen jo aika lailla esimerkiksi Zaran hinnoissa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *