Vaatekaapin kymmenen kesäsuosikkia

Alkutalvesta tein postauksen Vaatekaapin kymmenen suosikkia, jossa esittelin sen hetkisiä käytetyimpiä vaatteitani. Mainitsin tuolloin, että voisin uusia postauksen myös hieman kesäisemmissä tunnelmissa, mistä lukijani Heini muistuttelikin juuri kommenttiboksin puolella. Hänen toiveestaan ryhdyin tuumasta toimeen ja keräsin kymmenen suosikkia kesägarderoobistani!

What can I say, I love shorts.. :D Shortsityttö henkeen ja vereen, vaikka kuinka ihastelen hameita muiden päällä, en ole kertaakaan (maksihametta lukuunottamatta) vetäissyt sellaista vielä ylleni tänä kesänä. Zarasta kesäkuun puolella ostetut valkoiset shortsit ovat saaneet paljon käyttöä, puhumattakaan parin vuoden takaisista Vilan rusettishortseista. Siniset farkkushortsit kuuluvat myös ehdottomasti kesään ja rennompiin asuihin!

Suosikkipuseroiden valinta oli vaikea rajoittaa vain näihin kahteen, erilaiset yksityiskohdin koristellut keveät puserot kun ovat niitä kuuluisia kulmakiviä minun vaatekaapissani. Tällä kertaa päädyin kuitenkin Massimo Duttin valkoiseen silkkipuseroon, sekä Zaran keltaiseen uutuukaiseen toppiin. Silmäilin tätä koko alkukesän kaupoissa raaskimatta kuitenkaan ostaa, kun yksi pitkähihainen samanvärinen paita jo löytyy, mutta nyt vihdoin kuitenkin kotiutin tämän ;)

Bleisereihin taas valitsin saman kaksikon, joka vilahti myös talven postauksessa. Tummansininen kultaisin napein koristeltu navybleiseri on ollut yksi parhaista ostoksistani, se nyt vaan tuntuu istuvan asuun kuin asuun! Valkoinen bukleejakku taas sopii täydellisesti etenkin kesään.

Lopuksi vielä muutama perusvaate, joilla pärjää jo todella pitkälle. Siniset farkut ovat hyvät viileämmille ilmoille, pieni kulutus tuo niihin vähän särmää. Rakastan deniminsinisen ja valkoisen yhdistelmää yli kaiken, joten farkkujen pariksi sopii keveä valkoinen pusero. Nudensävyinen ohut neule taas on se hehkuttamani alelöytö, joka on pelastanut jo niin monta kiireistä aamua, kun ei jaksa miettiä mitään erityistä päällepantavaa.

Ja köh, vaikka tässä puhuttiin vain kymmenestä suosikista ja niidenkin rajaaminen oli äärimmäisen vaikeaa, halusin lisätä vielä loppuun muutamat tämänhetkiset asustesuosikit. Laukut – voi niiden valitseminen vasta pulma olikin! Mulberryn Regular Alexa on keikkunut kuitenkin olalla kesäpäivinä niin ahkeraan ja pikkuinen Louis Vuittonin Pochette taas on niin näppärä vain napata mukaan, joten nostettakoon ne tässä esiin. Asusteissa konjakinruskeaa Tory Burchin Reva-ballerinojen ja Stradivariuksen sandaalien muodossa, Lexingtonin espadrillot tuovat raikkaan lisän asuun kuin asuun. Kullan kimallusta unohtamatta ;)

Monta suosikkivaatetta tästä jäi uupumaan, mutta jonnekin se raja vain oli vedettävä! Yritin kerätä tähän enemmänkin juuri niitä paljon käytettyjä perusvaatteita, joita toisiinsa yhdistelemällä voi muokata monta eri asua. Tuli muuten mieleen vaatteiden hyvin yksioikoisia alkuperiä mietiskellessäni, kuinka Zaran laadusta ja sen heikkenemisestä on ollut viime aikoina paljon keskustelua. Minulla itselläni sen sijaan ei juurikaan ole siitä pahaa sanottavaa, lähes kaikki puserot ja farkut ovat kestäneet vuosien saatossakin hyvinä! Ainoastaan yksi paita on revennyt pian oston jälkeen saumasta, mikä on vähän siihen nähden, paljonko kyseisen kaupan vaatteita kaapistani oikein löytyy. Ainoa mitä Zaran rekkien välissä vaellellessa välttelen on syksyn tullen neuleet, niissä harvemmin on käytetty mitään luonnonmateriaaleja, mikä ilmenee nukkaantumisena heti parin käyttökerran jälkeen. Yllätyinkin kurkistettuani tämän alelöytöni pesulappuun, silkkiä ja puuvillaa, toivotaan että se kestää.. :) Millaisia kokemuksia teillä on Zaran vaatteiden laadusta, onko minulle vain sattunut hyvä tuuri?

14 thoughts on “Vaatekaapin kymmenen kesäsuosikkia

  1. Nomutta, voi kiitos :) Kaappi koostuu lähinnä ihan tavallisista perusvaatteista, joita on helppo yhdistellä keskenään!

  2. Oi, aivan ihania vaatteita! Jokainen olis tervetullut vaatekappiini:) Olisi kiva saada myös postaus johon laitat suosikki asuja kesältä?:)

  3. Voi kiitoksia Anna kehusta ja toiveesta! Itse asiassa kaavailinkin jo sellaista postausta, jos nyt vielä vaikka heinäkuun asut otetaan mukaan, niin voisin sitten koota suosikeistani kollaasit :) Toteuttelen tämän siis mielelläni!

  4. Huivini on sitä vanhempaa tuotantoa, eli 100% villaa :) Nykyisissä mukana myös cashmerea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *