Sunnuntaiaamu…

… alkaa pannukakuilla!

Minulla iski yhtäkkiä hirveä himo tehdä pitkästä aikaa keväällä joka paikassa kohistuja banaanipannareita. Kun aamupuuro ei maistu ja jääkaapista löytyy yksi kananmuna sekä yksi banaani, eikun “taikinaa” väsäämään ja pannu kuumaksi! Ripottele sekaan myös pikkuisen kanelia. Tuloksena yhden todella nälkäisen ahmatin tai kahden pienen syömärin annos herkullisia ja terveellisiä pannukakkuja! En edes muistanut miten helppoja nämä ovat valmistaa, mausta puhumattakaan – mökin metsästä poimituilla tuoreilla marjoilla saattoi myös olla oma osuutensa asiaan.. :) Pannarit ovat kyllä kohunsa ansainneet!

Viikonloppuna käväisin siis mökkimaisemissa siskojeni kanssa. Takana on ihana pieni visiitti, vaikka säät eivät ihan suosineetkaan ja ropisi taivaalta välillä vettäkin. Kuten mökillä kuuluukin, söimme mahat täyteen mamman herkkuja ja valvoimme myöhään siskosten juttuja jutustellen. Olen kyllä onnekas pikkusisko ♥

Letkeän leppoisaa sunnuntaita!

12 thoughts on “Sunnuntaiaamu…

  1. Ihanalta näyttää! :) Harmi,että mulla on jääkaapissa vain rahkaa. Täytyy kyllä ensi viikon sunnuntaina tehdä noita kun on vapaapäiväkin!

  2. Kauniita kuvia. :-) Noita banaanipannareita pitäisi kyllä kokeilla… Niitä on niin paljon kehuttu. :-)
    Ihanaa sunnuntaita Jonna!

  3. No höh, ensi kerralla varaat viikonlopuksi kaappiin banskuja ja kananmunia, niin pääset aloittamaan vapaapäivän herkuttelulla ;) Ihanaa sunnuntaita Hjenn!

  4. Kiitos LeAnn :) Kannattaa ehdottomasti kokeilla, olin itse niin skpetinen, voiko kananmunasta ja banaanista saada aikaiseksi mitään hyvää.. :D Herkulliset lisukkeet ovat myös kaiken A ja O! Samoin sinulle ihana :)

  5. Täydellisen näköisiä, sillä en itse saa noita paistettua kun se taikina on niin vaahtoavaa/löysää :/ Mutta hyvältä ne maistuu, vaikka kokkelia muistuttavatki valmiina :D

  6. Hmmh, mikähän siinä taikinassa sitten olisi.. Sellaisenaan se on toki löysää, mutta koostumus muuttuu äkkiä pannulla kiinteäksi. Banaanikokkeli ei ehkä tosiaan ole sieltä houkuttelevimmasta päästä, hihi :D

  7. Testaa ihmeessä! Valmistaminen ei edes vaadi paljoa aikaa, joten miksipä noita ei pyöräyttäisi joskus arkiaamunakin :) Kerro sitten maistuiko! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *