Sunbathing & Shopping in Palma

Reissujutuilla jatketaan vielä! Päivämme Alcudiassa koostuivat pitkälti saman kaavan mukaan, aloitimme aamun hotellin herkullisella aamiaisella ja sään salliessa menimme heti mahat täytettyämme rannalle. Siellä saikin olla kärppänä mahdollisimman aikaisin, sillä usein keskipäivään mennessä kaikki tuolit olivat jo varattuja. Eikun rantsukassi olalle, kylmää juotavaa ja hyvää lukemista mukaan!

Meillä oli ennen matkaa hirveästi suunnitelmia eri aktiviteeteistä rannalla, muun muassa jetskillä ajelua ja saaristoja kiertäviä katamaraaniristeilyjä. Kuinka ihanaa olisikaan ollut viettää päivä paatilla auringonpaahteesta nauttien, ehkä välillä pysähtyä polskimaan kristallinkirkkaaseen veteen! Loppujen lopuksi siinä kävi kuitenkin kuten aina matkoillamme, rannalla laiskasti löhöily vei voiton. Katselimme välillä läheiseltä laiturilta risteilyille lähteviä joukkioita, “Pitäisikö meidänkin?”, mutta niin vaan olimme kuin liimautuneita rantatuoleihimme. Toisaalta viimeisin asia mitä lomalla kannattaa tehdä, on stressata siitä mitä kaikkea pitäisi tehdä. Tärkeintä on kuitenkin yhteisestä ajasta nauttiminen ja rentoutuminen! :)

Psst, jos kaipaatte kesälukemista, niin Costumen voi näpytellä itselleen täältä (mainoslinkki)!

Emme me ihan koko viikkoa kuitenkaan olleet laiskiaisia, sillä meille tosiaan sattui pari pilvistä päivää ja oli keksittävä jotain muuta tekemistä rannalla loikoilemisen sijaan. Kysellessäni kokemuksianne Mallorcalta moni suositteli visiittiä Palmaan, jonne suunnittelimmekin jo etukäteen lähtevämme ostoksia varten. Palma on noin 60km Alcudiasta, ja taitimme matkan hotellin edustalta lähtevällä bussilla. Matkaan meni kutakuinkin puolisentoista tuntia ja bussilippu maksoi yhteen suuntaan reilu 5 euroa henkilöltä.

Perillä Palmassa olimme hieman hukassa ja kauppoja tuntui alkuun olevan vaikea löytää. Lopulta päädyimme kuin päädyimmekin kadulle, josta löytyi vierivieren niin Bershka, Stradivarius ja Pull&Bear, joissa on aina päästävä vierailemaan ulkomailla ollessa. Samaa katua kun jatkaa hieman eteenpäin, tulee vastaan myös mm. Mango, Guess ja monia pikkuputiikkeja.

Seuraava määränpäämme heti makoisan lounashetken jälkeen oli tietysti yksi suosikeistani – Massimo Dutti, josta olen tehnyt viimeisten matkojen aikana hurjan hyviä löytöjä. Tällä kertaa visiitti oli kuitenkin pettymys, liekö syynä tuolloin juuri nurkan takana kolkutelleet alennusmyynnit vai muuten vaan laimea tarjonta, mutta liikkeessä oikein mikään ei sykähdyttänyt ja poistuimme sieltä pikaisen kierroksen jälkeen. Parempi tietysti niin, niin ei keventynyt lompakko!

Varsinaiseksi paratiisiksi kuitenkin osoittautui Massimo Duttin naapurista löytynyt kaksikerroksinen valtava Zara! Rekkien välissä vaellellessa kului pitkä tovi (kuten myös sovitusjonossa), valikoimaa vain tuntui olevan niin paljon. Puhumattakaan Suomea reippaasti halvemmasta hintatasosta, Espanjassa kun oltiin. Ihan mahdottomaksi kassien rahtaamiseksi touhu ei kuitenkaan mennyt, mutta muutamia kivoja löytöjä onnistuin tekemään.

Kaiken kaikkiaan meillä meni Palmassa kierrellessä aikaa muutama tunti. Sitä olisi varmasti saanut kulumaan vielä pidempään, meiltä esimerkiksi jäi kokonaan näkemättä ostoskeskus Porto Pi, josta olisi löytynyt kaikki liikkeet näppärästi saman katon alta. Edessä oli kuitenkin pitkä bussimatka takaisin hotellille, jossa ajatus pehmeistä lakanoista ja päikkäreistä alkoi kuulostaa houkuttelevalta!

Illalla nappasimme vielä paikallisbussin kohti satamaa, jonka kävelykadulla vaeltelimme hetken aikaa viihtyisää ravintolaa etsien. Lopulta ruokalistojen tutkailun ja sisäänheittäjien ahdistelujen jälkeen sellainen löytyi, halusin kovasti maistaa perinteistä espanjalaista ruokaa- paellaa merenherkuilla. Poikaystäväni suureksi riemuksi ja minun harmikseni ravintola sattui esittämään tv:stä jotain suurta futismatsia, joten romanttinen illallinen oli tästä illasta kaukana! :D Mikä ihmeen ajatus on tuoda telkkari ravintolaan…

Tulossa vielä ainakin pari ravintolavinkkiä Alcudian Vanhasta kaupungista! :)

36 thoughts on “Sunbathing & Shopping in Palma

 1. Ihania kuvia, varsinkin nuo rantakuvat! Nämä on reissupostaukset on niin mielenkiintoisia :)
  Viimeinen kuva, vau kun olet jälleen nättinä ja tuo paita ihastuttaa.

 2. Aivan ihania matkakuvia! Lomafiilis välittyi ihan tänne ruudun toisellekin puolelle. :) Omaa matkaa jo oikein kovasti odottaen, ensi viikolla suuntaan nimittäin Italiaan!

 3. Samat fiilikset jäi myös minulle Massimo Dutin jälkeen – tuntui, että kaikki kiva oli jo ehditty viedä, varsinkin alerekeistä :/ Lompakko sen sijaan oheni aivan olemattomiin, sillä meillä kävi niin ikävästi, että jouduimme ryöstön uhreiksi nimenomaan Massimo Dutin liikkeessä. Tästä varmaan kirjoittelen varoituksen sanan jos toisenkin lähiaikoina blogiini… Hyvä, että teille jäi kuitenkin kiva maku suuhun Palmasta ja että löysitte kivoja ostoksia! :)

 4. Voi että, näitä postauksia lukiessa iskee kyllä matkakuume! Muutto tosin on edessä ja rahaa kuluu siihen niin paljon, että taitaa matkailut jäädä tällä erää vain haaveeksi :)

 5. Kaunita kuvia! :)

  Tiedätkö hyviä asunon sivuja jos etsii asuntoa helsingistä ja työ vinnkeistä?

 6. Aivan ihastuttavia matkakuvia – tässä oma matkakuume räjähtää käsiin! Ja oon täysin samaa mieltä siitä, ettei telkkaria ja futista pitäis koskaan tuoda ravintolaan, ne pilaa iana romanttisen illan! http://tyylinviemaa.blogspot.fi/

 7. Moikka!

  Mulla on myynnissä Hunterin mustat kumisaappaat edullisesti huutonetissä! Tulit vaan mieleeni niin halusin tulla kertomaan :D

 8. Ikävä Espanjaan vain kasvaa kuvia katsellessa. Aurinko, löhöily, shoppailu, mitä muuta lomalta voi toivoa!
  Sun shortsit on tosi kivat, vinkkaatko jos tulee eteen jostain suht saman tyyliset :) Duttilla katselin niitä tummansinisiä, mutta ei ollut enään omaa kokoa jäljellä :/

  Sovit kyllä niin hyvin noihin maisemiin :)

 9. ahaha, voin niin hyvin kuvitella ton tilanteen, että sä ootat romanttista iltaa ja sit telkkarist tulee fudista, sun poikaystävä hihkuu onnesta ja sä oot ihan et 'eeeei' :__D

 10. Kiitos Jennifer! Ja kiva kuulla, itsekin tykkään kovasti lukea muiden reissujuttuja ja fiilistellä kuvia :)

 11. Voi kiitos! Ihana kuulla, sitä näissä postauksissa toivoisikin, että fiilis välittyisi ruudun toisellekin puolelle :) Oi että, haluaisin ihan hirveästi Italiaan! Oikein rentouttavaa matkaa jo etukäteen :)

 12. Ihania kuvia! En malta millään odottaa omaa espanjan reissuani! Tosi kauniita kuvia jälleen kerran :) Mukavaa keskiviikkoa!

 13. Voi kauhistus! Voi että miten kurjaa kuulla, pisti harmittamaan ihan vietävästi puolestanne :/ Toivottavasti saatte asiat järjestykseen! Ja yrittäkää silti nauttia vielä loppulomasta <3

 14. Matkakuume on kyllä vaarallinen tauti! Onneksi ne kohteet eivät sieltä mihinkään poistu, joten matkalle kerkiää aina vielä myöhemminkin! :) Tsemppiä muuttoon!

 15. Kiitos Katja! Kurkkaa asuntoa varten oikotie.fi, töitä taas voi etsiä vaikka mol.fi:stä.

 16. Voi kiitos Heidi N! Hih, yritä saada pidettyä se matkakuume aisoissa ;) Ja sanos muuta, telkkari ja futis eivät kuulu samaan yhteyteen ravintolaillan kanssa! :D

 17. Voi, täälläkin podetaan jo kovaa ikävää noihin maisemiin :) Löhöily ja auringosta nauttiminen on vaan lomalla parasta! Vinkkaan varmasti, näiden perään kysellään niin usein! Toivottavasti löytäisit itsellesi vielä vastaavat :)

 18. No kutakuinkin näin se meni juuri, hahah! Autuaan tietämättöminä astuimme ravintolaan, kunnes hetken päästä keskelle raahattiin valtava taulutelkkari. Voi sitä riemua poikaystäväni kasvoilla :D

 19. Kiitos Heidi! Oi ihanaa, että sinullakin reissu häämöttää edessä :) Aika menee nopeasti, kun on jotain mitä odottaa! Aurinkoista keskiviikkoa sinnekin :)

 20. Tosi kivat bikinit, mistä? :) Lähinnä yläosaa siis tarkotan :) Ihanaa saada kuva poikaystävästäkin, vaikkakin epätarkka sellanen, mutta kyllä tosta hahmottaa miltä hän näyttää :) oi, ootte varmasti tosi tosi söpö pari!

 21. Ihania matkakuvia, ollaan juuri lähdössä lauantaina Espanjaan, pääsin jo tämän kautta tunnelmiin :)

  p.s. Futis/lätkä/säbä/yleisurheilun tullessa telkkarista romanttisuus on täälläkin kaukana :D

 22. Ihania matkakuvia! :-) Itse olen ensi viikolla menossa Barcelonaan. Onneksi, muuten matkakuumeeni pahenisi sietämättömäksi näiden kuvien takia! :D

 23. Yläosa on H&M:n, tänä kesänä ostettu :) Hih, tässä tuli tosiaan pieni vilahdus poikaystävästäni, tämän tarkempaa kuvaa hänestä tuskin tuleekaan täällä näkymään ;)

 24. Voi kiitos Ulla! Kiva jos pääsit jo vähän virittäytymään fiiliksiin :) Oikein ihanaa matkaa teille jo etukäteen!

  Hihi, voi että! Kirottu penkkiurheilu.. :D

 25. Kiitos Marianna! Ja voih, haluaisin niiin kovasti vielä joskus Barcelonaan. Tulehan sitten kertomaan tunnelmia matkan jälkeen jooko! Ihanaa reissua jo etukäteen :)

 26. Voi että miten ihania kuvia – jo entuudestaankin vakava lomakuume nousee huippuunsa näitä katsellessa! :)

 27. Voi kiitos Maija! Hih, kuulostaa kyllä kovin vakavan asteiselta matkakuumeelta.. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *