Vastauksia kysymyksiinne pt. I

Blogit & bloggaaminen

Mikä on parasta bloggaamisessa? Ehdottomasti vuorovaikutus lukijoiden kanssa, se on koko touhun suola! Lisäksi itsensä ilmaiseminen esim. intohimoni valokuvaamisen kautta, sekä uusien kokemuksien saaminen.

Mistä lähti idea omaan blogiin? Haaveilin oman blogin perustamisesta todella kauan luettuani pari vuotta suosikkiblogejani. Otin välillä jopa kuvia “kuvitteelliseen blogiini”! Lopulta tajusin, ettei haaveeni esteenä ole mikään muu kuin minä itse enkä menetä kokeilemisessa mitään – ja onneksi uskaltauduin :)

Onko tää sun ensimmäinen blogi? On kyllä, ihkaensimmäinen.

Mitä blogeja itse luet? Luen tosi paljon blogeja, minusta tärkeimpiä ominaisuuksia niissä on visuaalisuus, monipuolisuus ja se, että kirjoittaja tuntuu helposti lähestyttävältä :) Sivupalkista Aamukahvin seurana-kohdan alta löytyy suurimmat suosikkini, kannattaa kurkata!Saatko paljon negatiivista palautetta blogiisi? Harvinaisen vähän itse asiassa, ehkä kerran kuussa joku eksyy kommenttiboksiin purkamaan tuntojaan. Niihin osaa kuitenkin suhtautua olkaa kohauttamalla. Olen aina sanonut, että minulla on äärimmäisen fiksuja lukijoita!

Onko koskaan tehnyt mieli lopettaa bloggaus? Ei ole kyllä sellaista päivää vielä tullut eteen, niin paljon tästä touhusta pidän!

Luetko jotain urheilu- tai terveysblogeja? Jos, niin mitä? En oikeastaan mitään vain esim. urheiluun keskittyvää, mutta pidän kyllä lifestyleblogeista, joissa joskus käsitellään liikuntaakin.

Minä

Ootko asunu koko ikäsi Helsingissä? Olen.

Mitä kaikkea oot harrastanut? Olen pienestä pitäen kokeillut vaikka mitä eri lajeja ratsastuksesta tanssimiseen (jota harrastin hetken aikaa), mutta varsinaisesti vain pianonsoitto on ollut pitkäaikaisempi harrastukseni. Omatoimisesti tietysti myös valokuvaus.

Kuinka pitkä olet? 160cm.

Ikä? 20, täytän lokakuussa 21.

Lempi herkku? Voi niitä on monia, mutta sipsit ja suklaa taitavat olla suurinta herkkuani!

Lempikirjasi ja -elokuvasi? Lempikirja esim. Tuhat loistavaa aurinkoa ja elokuva ikisuosikkini Holiday.

Millainen suhde sinulla on valokuvaukseen? Valokuvaus on ollut intohimoni jo ihan pienestä pitäen ja pienempänä haaveilin sen olevan joskus myös ammattini.

Mietitkö paljon mitä syöt/et syö lihomisen pelossa? En juurikaan, sillä en liho vaikka söisin mitä. Yleisesti ottaen pyrin kuitenkin syömään terveellisesti, mutta jokaista suupalaani en joudu miettimään.

Ostatko usein kaupasta jotain herkkuja kotiin? Ehkä vähän turhankin usein, olen aikamoinen keksi- ja sipsimonsteri.

Mitä kieliä osaat? Puhun sujuvasti englantia ja ruotsia, ranskaa olen opiskellut muutaman vuoden, mutta kaikki sekin vähä on unohtunut.

Minkä auton ottasit jos saisit valita minkä tahansa? Jos ihan minkä tahansa, niin joku päheä Mersun maasturi!

Millainen on unelma-asuntosi? Raikasta valkoista lämpimiin sävyihin yhdistettyinä, ei kuitenkaan liian kliinistä vaan kodikasta, täältä aiheesta lisää.

Onko sinulla hyvä itsetunto? :) Nuorempana itsetuntoni oli vähän heikompi, mutta iän myötä se on vahvistunut roimasti ja on nykyään hyvä.

Mikä on kantasi tupakointiin? En ole itse ikinä tupakoinut, joten siinä mielessä kantani on negatiivinen, mutta kukin päättäköön omasta elämästään.

Lempitelevisio-ohjelmat? How I Met Your Mother, Frendit, Suits, Salkkarit ja klassikko – Emmerdale!

Tämänhetkiset lempibiisit? Olen kuunnellut repeatilla Classified – Inner Ninja, myös Elokuun Tänään Lähtee tuo niin kesäfiiliksen!

Kiroiletko paljon? Ystäväni vastasi tähän puolestani, että en hirveän paljon, paitsi liikenteessä, jolloin minusta tulee hirveä rääväsuu :D

Haluaisitko muuttaa ulkomaille? Joskus voisin ehkä asua vuoden jossain, mutta pysyvästi paikkani on kuitenkin täällä.

Missä näet itsesi kymmenen vuoden kuluttua? :) Sen kun tietäisi, kun en tiedä vielä edes missä tulen olemaan puolen vuoden kuluttua! Mutta toivottavasti onnellisena naimisissa, äitinä, sekä uralla edenneenä.

Mitä teet mieluiten vapaa-ajallasi? Vietän aikaa ystävien tai perheen kanssa esimerkiksi kahvitellen, lenkillä tai salilla käyden tai kaupoissa pyörien, pitkän päivän jälkeen viihdyn myös yksinäni rentoutuen.

Mitkä ovat elämäsi tärkeimmät asiat? Perhe ja ystävät, terveys.

Mikä tai mitkä ovat olleet elämäsi onnellisimpia hetkiä? Ne on ne sellaiset pienet arjen hetket esimerkiksi rakkaiden ihmisten seurassa, kun tajuaa miten onnekas juuri nyt onkaan.

Mitä mieltä olet kotiäitiydestä? Ei minulla ole siitä sen kummempaa mielipidettä, kukin tekee kuin parhaaksi näkee :)

Otatko aurinkoa? Olen ehdottomasti auringonpalvoja, mutta minulla on niin vaalea pigmentti, että joudun olemaan tosi tarkka siltä suojautumisen suhteen.

Syötkö valmisruokia? Jotain kyllä, esim. Valion valmiskeitot, kuten kasvissosekeitto, ovat todella hyviä!

Suositko luomua? En mitenkään erityisesti.

Kärsitkö / oletko kärsinyt kiltin tytön syndroomasta eli/tai tuntuuko joskus siltä, että yrität miellyttää muita etkä välttämättä tee just niinku itse haluaisit? Olen aina ollut aika kiltti, mutta “kiltin tytön syndroomasta” en puhuisi, sillä muiden jalkoihin en kyllä jää. Olen tottakai mielummin muille ystävällinen kuin tympeä, mutta mitään tarvetta miellyttää muita ei ole.

Oletko eläinrakas? Voi kyllä, pienempänä meillä oli kaiken maailman pieniä jyrsijöitä ja perheessä on ollut koira, joka olisi haaveissa joskus itsellänikin :) Siskoni hauvelit ovat myös usein hoidossani.

Millaisia lehtiä luet? En lue kovin montaa lehteä, oikeastaan vain Costumea ja Trendiä.

Onko sinulla jotain tiettyä viikonpäivää, jolloin sinulla on hyvä/huono päivä? Ei itse asiassa, maanantaitkin ovat suht kivuttomia ;) Usein sunnuntait ovat suosikkipäiviäni.

Mitä teet piristääksesi itseäsi? Paras piristyskeino on läheisten kanssa vietetty aika. Saatan myös hemmotella itseäni ja ostaa vaikka jotain hyvää ruokakaupasta kuten mansikoita!

Matkustaminen

Maa, jonne haluaisit matkustaa? Juuri nyt haluaisin kovasti jonnekin päin Italiaa.
Missä maissa olet käynyt? Italia, Ruotsi, Ranska, Espanja, Kreikka, Kypros, Englanti…

Onko sinulla matkoja suunnitteilla? Kovasti haaveilemme poikaystäväni kanssa jostain lämpöön suuntautuvasta reissusta pääsykokeeni jälkeen. Mietimme myös tyttöjen kanssa viikonloppureissua Tukholmaan.

Lempi kaupunki? Lontoovaipariisilontoovaipariisi… Lontoo!

Unelmalomakohteesi? Jokin eksoottinen, missä meri on kirkkaanturkoosia ja lämpöasteet hipovat korkeita lukemia!

Paras lomapaikka? Oikeastaan paikalla ei ole väliä, kunhan matkaseura on parasta ja olosuhteet muuten miellyttävät, eli on aurinkoa ja pääsee pulikoimaan :)

Muoti, tyyli & kauneus

Mikä on sun luottoasu, joka ei petä koskaan? Hmm, riippuu tosi paljon tilanteesta, mutta sanottakoon vaikkapa bleiseri jonkin puseron ja farkkujen kanssa, siinä tunnen oloni useimmiten varmimmaksi.

Millaisesta tyylistä pidät miehellä? Siisti, mutta casual, täältä voi lukea tarkemmin

Onko jotakin asukokonaisuutta/yhdistelmää mitä inhoat yli kaiken (esim. klassinen tennissukat ja sandaalit)? :)  Ei kyllä tule mieleen mitään erityistä, vaikka tuo mainitsemasi on kyllä klassikko ;) Ensimmäiset onkin jo bongattu!

Suurin materialistinen haave? No realistisia sellaisia, niin tällä hetkellä se taitaa olla täydennystä laukkutytön kokoelmaan.

Tyyli-idolisi? Minulla ei ole varsinaista tyyli-idolia, mutta sanottakoon vaikka monien suosikki, tyylitaituri Olivia Palermo.

Taka vuosien tyyli, jota et mielellään muistele? Hahah, yhdessä vaiheessa joskus yläasteella minulla oli pienenpieni pukeutumiskriisi näin jälkikäteen ajateltuna, onneksi aika hillitty sellainen ;) Omistin muun muassa limevihreät Converset! Seiskaluokalla taisin myös pukeutua kokonaan vaaleanpunaiseen, charming…

Millainen oli yo-mekkosi? (kuvaa?) Helmenharmaa erikoisemmalla leikkauksella varustettu Karen Millenin mekko, josta tykkään yhä mielettömästi!

Mikä tämänhetkinen muoti-ilmiö/trendi tmv. on sellainen, johon et menisi missään nimessä mukaan? Sanotaan vaikka kiilakorkotennarit, en vain näe niitä omissa jaloissani!

Lempivaatekauppasi? Mm. Zara, Lindex, Mango, Massimo Dutti.

Joka naisen vaatekaapin kulmakivet? Tähän palaan vielä ihan postauksen kera!

Ostatko kaikki nuo merkkilaukut ja asusteet itse tienaamillasi rahoilla? Kyllä

Mitä meikkituotetta ilman et pärjäisi? Jaaa.. Kirjava ihoni kaipaa kyllä BareMineralsin pohjaa

Mistä ostat yleensä vaatteesi? Suomessa useimmiten Zarasta.

Mistä olet ostanut tuon yllä olevan kuvan aurinkolasit, ovat todella hienot? Lasit ovat Ray Banin Aviatorit koossa 58, Shopbopilta tilattu.

Oletko aina ollut kiinnostunut muodista? :) Ehkä joskus yläasteen lopulla kiinnostus pukeutumiseen alkoi herätä.

Mitä mieltä olet Doven asteittan ruskettavasta voiteesta? Parempi se on minusta hankkia rusketus purkista kuin vaikka solariumista :)

Opiskelu & työ

Mihin haet opiskelmaan? Kauppakorkeaan.

Miksi juuri se? Kaupallinen ala kiinnostaa ja kauppakorkea tuntuu hyvältä vaihtoehdolta, koska se avaa niin monet ovet.

Minkälaiset arvosanat kirjoituksissa sait? Terveystieto L, äidinkieli E, pitkä ruotsi E, englanti M, lyhyt matikka C.

Kesätyöhistoriasi? Olen ollut töissä muun muassa jalkapallotapahtumassa, vanhustenkodissa sekä myyjänä useampaan otteeseen.

Mitä teet jos et pääse nyt haluamaasi kouluun? Toivotaan että niin ei käy, mutta sitten on kyllä mielessä varavaihtoehtoja :)

Lapsuuden haaveammattisi? Ihan lapsena klassinen eläinlääkäri, nuorena tyttönä taas muotikuvaaja.

Millainen oppilas olet yleensäkin koulussa ollut? Olen aina ollut aika tunnollinen oppilas ja pitänyt opiskelusta.

Suhteet

Missä tapasit poikaystäväsi? Samassa koulussa aikoinaan :)

Millaisista paikoista/tilanteista olet löytänyt itsellesi hyviä ystäviä? Parhaimmat ystäväni olen löytänyt kouluajoilta, ystäväporukkamme on pysynyt kasassa jo vuosia! Uusia tuttavuuksia taas on löytynyt niin töistä kuin vaikka opiskelujen yhteydessäkin.

Oletko ajatellut muuttaa joskus poikaystäväsi luokse Englantiin? :) Poikkikseni on siellä vain vaihdossa, joten hän tulee ihan pian jo kotiin.

Asutko siis edelleen vielä vanhemmillasi? Asun, syksyllä sitten muutto omaan kotiin edessä pääsykoerumban jälkeen.

Miten seurustelu sujuu kun poikaystävä on vaihdossa? Se on sujunut oikein hyvin! Ystäväni sanoi kerran fiksusti, että se on omasta asenteesta kiinni, tämä onkin vain vahvistanut :)

Kauan olette seurustelleet? Neljä vuotta.

Montako sisarusta sinulla on? Kaksi isosiskoa ja yksi isoveli, kaikki jo minua reilusti vanhempia :)

Oletko nuorin lapsi perheessäsi? Olen kyllä, perheen “iltatähti”

Haluaisitko lapsia tulevaisuudessa? Haluaisin ehdottomasti, tosin vasta vuosien päästä :)

20 thoughts on “Vastauksia kysymyksiinne pt. I

 1. Sä oot kyllä ihan hirmuisen herttaisen ja vilpittömän oloinen nuori nainen. Tuli oikein hyvä mieli lukea näitä! :) Ihanaa ja aurinkoista viikonalkua, Jonna!

 2. Mulla oli samanvärinen yo-mekko itelläni, hyvä valinta siis! ;)

  Oikein paljon tsemppiä sulle pääsykokeisiin, toivon todella että tänä vuonna pääset – ahkeruus palkitaan :)

 3. Apua! Vaikea kuvitella, että olet ollut vanhainkodissa ihan oikeasti töissä, nimittäin olen juuri ajatellut joitakin bloggareita mm. sinua kuinka hyvin sosiaalinen ja yltiöystävällinen ihminen sopisi kyseiseen työhön! :-)

 4. Voi että miten kauniisti sanottu, täältä suuri kiitos ja hymy <3 Kommentti kertoo kyllä aina antajastaan, joten en voi sanoa kuin samoin :) Ihanaa viikkoa sinullekin!

 5. Hih, hyvä maku meillä ;) Mulla taitaa olla joku fiksaatio tuohon väriin, kun mekko siskoni häissäkin oli samanvärinen, mutta mitä sitä hyvää vaihtamaan!

  Valtava kiitos tsempistä, sitä tarvitaan näin viime metreillä! Aurinkoista viikkoa Aino :)

 6. Hih, hauska kuulla :) Siellä minä tosiaan olen ollut muutama vuosi takaperin kesätöissä. Kiitos herttaisesta kehusta!

 7. Lisä kysymys heräsi! Opiskeleeko poikaystäväsi yliopistossa vai AMK:ssa? :) ja ovatko vanhempasi/sisaresi myös akateemisesti/korkeasti koulutettuja? :)

 8. Sun yo-mekko on ihan taivaallisen ihana, toi leikkaus on niin mahtava. On ollut minulle tosi lohdullista lukea, että sinunkin kaltaisesti, noin hyvän oppilaan, on vaikea saada opiskelupaikkaa, toivon koko sydämestäni, että pääset nyt! Nämä halutut alat, ihan joka tasolla, ovat niin vaikeita päästä. Muuten, aina kiva palata sun blogiin,tämä on niin valoisa.

 9. Heippa! Valitettavasti en halua sen tarkemmin avata poikaystäväni tai perheenjäsenteni asioita, toivottavasti ymmärrät! :)

 10. Kiitos, rakastan sitä itsekin yhä palavasti! Mekko pääseekin tänä kesänä ylle veljeni häihin :)

  Ja näin se vaan on, että kilpailu lähes mille tahansa alalle on nykyään niin mahdottoman kovaa, että pärjääminen ei hyvällekään oppilaalle ole todellakaan itsestäänselvyys. Ei auta kuin pakertaa, onneksi ylioppilastodistuksesta on sentään hyötyä omissa hauissani :) Kiitos hurjan ystävällisistä sanoistasi ja kaikkea hyvää sinne ruudun toiselle puolen!

 11. Olen ihan samaa mieltä. Jos pitäisi nimetä joku herttainen ja vilpitön persoona, niin sinä kyllä tulet nopeasti mieleen, vaikka en henkilökohtaisesti sinua tunnekaan. Olet varsinainen blogimaailman piristys. Toivotan kovasti onnea pääsykokeisiin! :)

 12. Pitkästä ruotsista E, kieltämättä aika hyvä suoritus!! Kiitokset piristävästä ja hyväntuulisesta blogista :)

 13. Heh, näitä oli jaksottelusta huolimatta silti aika pitkä pötkö, joten ihana jos jaksoit lukea! Kiitos <3 Aurinkoista päivää :)

 14. Hih, kiitos ja kumarrus ;) Olen siitä aika ylpeä itsekin! Kiitos vaan itsellesi, ihana että lueskelet höpinöitäni siellä ruudun takana :)

 15. Voi ei teitä ihania, olen ihan otettu näin kauniista sanoista! Nämä ovat sellaisia, jotka tulen varmasti muistamaan aina <3 Valtavan suuri kiitos ja rutistus!

 16. Tiedätkö, oli todella hauska lukea sun vastauksia koska jokainen sun vastaus oli kuin suoraan mun suusta. :D T. 20-vuotias, 160-senttinen sinisilmäinen blondi kauppakorkeakoulusta P.s. sun blogi on saa mut aina hyvälle tuulelle! <3

 17. Eikä, johan sattui! Oikea sielunsisko siellä ruudun toisella puolen ;) Kiitos kauniista sanoistasi, ihana kuulla! Nyt sitten kipin kapin uuden osoitteen puolelle, jonnamaista.costume.fi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *