Guess what…

… I’m moving!

Viime viikkojen ajan olen pitänyt sisälläni kutkuttavaa uutista, joka olisi tehnyt mieli jakaa kanssanne heti alkumetreillä. Vähän jo vihjailinkin ohimennen, kuinka toukokuu on täynnä jännittäviä asioita. Maltoin kuitenkin mieleni ja pidin suuni tiukasti supussa, mutta nyt on aika paljastaa teille, mistä oikein on kyse!

Alla oleva kuva sen jo varmasti kertookin, nimittäin blogini siirtyy huomisesta lähtien muotilehti Costumen alle! Kyseessä on muutaman kuukauden mittainen vierailujakso ja saan kunnian olla ihkaensimmäinen Costume-vierailija :) Sanomattakin on varmasti selvää, että olen tällaisesta kunniasta ihan mahdottoman otettu, sekä tietysti todella innoissani sen mukanaan tuomista uusista kokemuksista.

Rehellisesti sanottuna en vuosi sitten tämän pikkuisen blogin perustaessani olisi voinut kuvitellakaan eteeni tulevan näin huikean hieno mahdollisuus, kuin yhteistyö muotilehden kanssa! Eikä ihan minkä tahansa lehden, vaan Costumen kaltaisen pohjoismaisen menestyskonseptin. Ne, keille Costume ei vielä ole tuttu, niin kerrottakoon, että Costume on uudenlainen muotilehti fashionistoille, muodin suurkuluttajille. Se on lehti ihmisille, jotka puhuvat muotia äidinkielenään.

Blogini siirtyy siis seuraavaksi muutamaksi kuukaudeksi osoitteeseen jonnamaista.costume.fi ja nyt olisikin aika päivittää uusi osoite lukulistallenne. Esimerkiksi Bloggerin kautta seuraavien tulee päivittää seuraavanlainen syöte: jonnamaista.costume.fi/feed. Osoite tulee päivittymään lähipäivinä myös Blogilistalle ja Blogloviniin, joten ei hätää sitä kautta seuraavillakaan. Ainoastaan Indiedays Inspirationin kautta blogiani ei ole enää mahdollista seurata, kiitän ja kumarran Indiedaysin loistavaa tiimiä kuluneista kuukausista!

Nyt on siis aika siirtyä kohti uusi tuulia ja toivon todella näkeväni samat tutut nimet kommenttiboksissa myös uuden blogin puolella, toivottavasti myös kourallisen uusia lukijoita! Mikään muu ei osoitteen lisäksi sitten muutukaan (paitsi tietysti uusi keväisempi ulkoasu), Jonnamaista tulee jatkamaan ihan täysin samaa rataa kuin ennenkin – blogina kauneudesta, muodista sekä arjen pienistä iloista ja hetkistä :)

Tervetuloa Costumeen Jonnamaista ja lukijat! Costume on innoissaan ja ihastunut ihkaensimmäisestä blogivierailijasta.”

Tavataan Costumen puolella! ♥

I wanted to inform my foreign readers as well, since there are some of you! I have the honour of being the very first visiting blogger in the fashion magazine called Costume, and from tomorrow on you can find my blog there. My visit will last for a few months, and I really hope I’ll meet you guys at jonnamaista.costume.fi!

101 thoughts on “Guess what…

  1. Suurkiitos onnitteluista, Annastiina! Muistelinkin, että asustat Vaasassa :) Ihana kuulla, että olet viihtynyt siellä hyvin, toivottavasti minuakin nyt onnistaisi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *