Welcome!

Tervehdys täältä Costumen puolelta!

Halusin pikaisesti toivottaa tervetulleeksi lukijat vanhasta blogistani, sekä tietysti mahdolliset tuoreet lukijat tänne uuteen kotiini :) Toivottavasti kaikki ovat ehtineet päivittää uuden osoitteen lukulistaansa, myös Bloglovinin ja Blogilistan pitäisi pikkuhiljaa olla ajan tasalla.

Saan siis kunnian toimia seuraavien muutamien kuukausien ajan vierailevana bloggaajana täällä Costumessa, ja olen uusista kuvioista aivan mahdottoman innoissani. Hyvä että maltan pöksyissäni pysyä, tämä neiti istui tänään kirjaston penkillä pääsykoekirjojen parissa sellaisena hangonkeksinä että! Mitäs muuten pidätte blogin uudesta, keväisemmästä ilmeestä? Minusta se istuu näihin toukokuisiin aurinkoisiin tunnelmiin kuin nenä päähän!

Palaillaan huomenissa taas sitten tavalliseen tapaan :) Vielä kerran lämpimästi tervetuloa! ♥

10 thoughts on “Welcome!

  1. Valtavasti onnea Jonna! Ihan huippuhieno juttu! :) Tosin olen jo miettinytkin, että missä vaiheessa siirryt jonnekin, koska blogisi on niin kiva.

  2. Voi Carasein, kiitos valtavasti kauniista sanoistasi <3 Ihana, että olet menossa mukana täällä Costumen puolellakin! :)

  3. Hieno juttu, Jonna! Mäkin olin jo mietiskellyt, että miksi sua ei oltu jo napattu jonkin portaalin alle… ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *