Sunnuntaikahveilla

Kaivari kuuluu ehdottomasti omiin suosikkipaikkoihini Helsingissä ja sinne on aina päästävä heti kevään ensimmäisinä aurinkoisina päivinä. Eilen otimmekin ystäväni kanssa suunnaksi Café Ursulan, jossa nautiskeltiin kaffet croissantteineen ja rupateltiin pitkä tovi. Aurinko ei kyllä montaa kertaa viitsinyt pilkahtaa pilvien takaa ja ripotteli taivaalta sadettakin, mutta emme antaneet sen latistaa tunnelmaa ;)

Vihdoin on myös syöty kevään ensimmäiset irtojäätelöt, mangomelonia olikin jo ikävä. Taivas tosin repesi heti jätskikiskalla vierailun jälkeen, joten siirryimme tötteröinemme autoon. Siellä sitä naureskeltiin sadetta pidellen, ettei ehkä kaikista lupaavin kevätkauden avaus!

Kiitos muuten kaikille innokkaille osallistujille Biancon kenkälahjakortin arvontaan, voittajaksi arpaonni suosi nimimerkkiä Julle! Oli tosi kiva lukea teidän kevätkenkäsuosikkejanne, ylivoimaisesti eniten ääniä sai ballerinat, rennot valkoiset Converset tuntuivat myös olevan useiden mieleen. Moni myös mainitsi, että kengät tulisi saada helposti sujautettua pois jaloista vaikka terassilla istuskellessa, ajatus lähenevistä terassikeleistä toi kyllä hymyn tämän tytön huulille :

Hymyä toivottelen teidänkin alkavaan viikkoonne! Palaan ensi kerralla Kaivariasun kera :)

25 thoughts on “Sunnuntaikahveilla

 1. Ei vitsit, kesän ensimmäiset jäätelöt on vielä saamatta! Vappuna mainasin jo käydä ostamassa, mutta kaikkiin jäätelökioskeihin oli niin pitkät jonot, että en sitten viitsinyt jäädä jonotteleen.

 2. Todella kauniita kuvia ja kaunis tunnelma näissä :) Mukavaa viikkoa sinne!

  Ps. Blogissani on tunnustus sinulle :)

 3. Just found your blog, and I'm stuck! Even though I don't understand the texts, the pictures is so nice and I just love your style! Hugs from sweden!

 4. Sulla on ihan kiva blogi ja selvästi elovena vetoaa lukijoihin, mutta monesti olen ihmetellyt sitä miksi nuori nainen haluaa pukeutua niin paljon ikäistään 'kypsemmin'.. Otetaan vaikka tuo Mulberry huivi, se on niin menneen talven lumia kun vaan voi olla. Vaikka siinä lukee Mulberry, se ei ole kaunis, trendikäs eikä enää edes klassinen. Se on vaan mummo-ruma. Itselläni oli se 15 v sitten ja nykyään näen sitä vain 50+ ihmisten ja suomenruotsalaisten kaulassa jotka eivät tunnu pääsevän yli tuosta ruutukuosista. Enkä ole yksin tuon ruutukammoni kanssa. Enää puuttuu vain että esittelet Burberry ruutua… tai ehkä olet jo esitellytkin. Selvästi haluat klassista, mutta on olemassa myös tyyli nuorekas klassinen… kannattaisi kokeilla. Ei pahalla, vain vinkkinä :)
  t. Anna

 5. Vappuna mahtoi olla kuhinaa jätskikiskoilla :) Nyt pikaisesti korjaamaan asia, tälle viikolle onkin luvattu niin ihanaa säätä, että irtojätskille on ehdottomasti suunnattava!

 6. Oih, minulta vielä kesän ekat irtojätskit syömättä! Täytyy varmaan pikimmiten korjata asia ;)

  Nauroin äskettäin kun näin instagramin puolella kuvasi laukun sisällöstäsi, itselläni meinaan näyttää tismalleen samalta! :D ainoana erona vaan on, että kauppakorken kirjat ja kansio ovat minun laukussani oikiksen kirjoja ja painava kansio!

  Hurjasti tsemppiä lukemiseen :) toivotaan, että meidän molempien työ palkitaan unelmien opiskelupaikalla!

 7. Hej Elin! Jag tänkte svara på svenska :) Tack så hemskt mycket, vad du gjorde mig glad! Hoppas du trivs här, man får gärna kommentera på nytt. Kram!

 8. Heippa Anna! Hihih, mahtaa olla style mummo jos päältä löytyy vaikka Converset tai statementkoru ;) Et varmasti ole ruutukammosi kanssa yksin, niin kuin en minäkään yhä vuosien jälkeisen ihastukseni kanssa. Makuja kun on niin monia ja sehän se rikkaus onkin, tärkeintä on pukeutua niin kuin itse tuntee olonsa hyväksi :)

 9. Jos olet sama kommentoija kuin eilisessä postauksessa, niin vastasinkin sinulle juuri :) Mutta itseltäni ei siis Fjällrävenin reppua löydy!

 10. Ne tulevat kyllä, ei hätää! Minulla on aikataulu pääsykoelukujen kanssa sen verran tiukilla, että postauksen viimeistely vie aikaa. Enköhän ne tämän viikon aikana ehdi julkaista :)

 11. Nyt äkkiä korjaamaan tilanne, täytyyhän se jätskikausi nyt korkata ;) Hih, mahtaa sinullakin sitten olla olka vääränä painavaa lastia kanniskellessa! Minusta aina tuntuu, että kirjastossa olisi mukana puoli omaisuutta ja pöydällä on aina “hallittu” kaaos :D

  Kiitos kovasti tsempistä ja sylin täydeltä sitä samaa sinnekin! Vielä viimeinen puristus, toivotaan että ahkera työ todella palkitaan :)

 12. Oi-joi, tuo iiiiihana mekko, kumpa olisi vielä näkynyt koko asun kuva :) Kiinnostaa erityisesti mekon pituus ja miten olet asustanut sen (kengät, sukkikset…) nimittäin olin jo aikeissa tilata tuota, mutta vielä maltoin harkita :)

 13. Hih, sinun ei tarvitse kauaa odotella, sillä heti huomenissa on tulossa asukuvia :) Josko niistä olisi sitten vahvistusta ostopäätöksellesi ;) Mekko on kyllä aivan ihana!

 14. Hahhah, kyllä ainakin minä olen Mulberryn huivia nähnyt suurimmaksi osaksi nuorilla naisilla, ja juurikin niillä mummoilla sitä rumaa Burberryä: D Taas joku jota ärsyttää toisen hyvä tyylitaju ja haluaa tahallaan kommentoida veemäisesti.. Ja komppaan Jonnaa että en kyllä minäkään ole tainnut nähdä mummoa joka pukeutuisi kirkkaan keltaiseen bleiseriin ja statementkaulakoruun :)) Ilmeisesti myös “elovena” vetoaa sinuun kun täällä vaivadut jopa kommentoimaan =)

  – E ;)

 15. Näytätpäs taas niin kauniilta:) Asukin on kaunis, ihailen erityisesti tuota laukkua ja huivia, vaikka samat asusteet löytyvät omastakin kaapista:)

 16. Ihana asu taas kerran! :) Kunpa säät nyt lämpenisi niin voisi käydä jätskikiskalla itsekin, namm!

 17. Kiitos kaunis Zandra! Hih, no mutta eikö se ole positiivista huomata, että ihailun kohteet löytyvät jo omasta kaapista ;)

 18. Kiitos Ruusunen! Oioi, tänään ainakin oli niiin lämmin päivä, että oli melkein vääryys viettää se kirjastossa jätskikiskalla herkuttelun sijaan :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *