Kauneudenhoitosunnuntai

Sunnuntai on aina kauneudenhoitopäiväni, jolloin huolehdin ihosta puhdistavilla naamioilla ja hellin sitä kosteuttavilla hoidoilla, myös tukka saa tällöin erityishuomiota. Näin ollen nyt pureudutaankin muutamiin kylppärin kaapin uusiin tulokkaisiin, löytyy joukosta yksi vanha suosikkikin.

Tunnustan olevani pahemman luokan mainosten uhri, ja tällä kertaa vieläpä omien mainosteni sellainen! Sivun yläreunassa pyörinyt Lumenen herkullisen pinkki mainosbanneri koitui kohtalokseni ja löysin pian itseni kaupan hyllyn ääreltä tutkimassa sormet syyhyten uutuuspurnukoita. Noh, lähinnä tähän taisivat kuitenkin olla syynä kanssabloggaajat, jotka ovat ylistäneet tätä CC-ihmevoidetta maasta taivaisiin, joten pitihän sitä itsekin kokeilla :)

Kun nyt näihin kirjainyhdistelmiin päästiin, niin pohjustettakoon, että BB-voiteet menivät omalta osaltani täysin ohi. Kävin pyytämässä muutamista voiteista näytteitä, mutta karu totuus oli se, etteivät ne sopineet omiin tarpeisiini ollenkaan. Olisin kovasti halunnut tykätä niistä, ah niin kevyistä ja helpoista meikkivoiteen ja kosteusvoiteen yhdistelmistä, mutta oma kirjavansävyinen couperosaihoni kaipasi enemmän tasoitusta. Niinpä olin innoissani siirryttäessä aakkosissa hivenen eteenpäin, sillä CC on nimensä mukaan juuri Color Correcting Cream, joka kuulosti vastaukselta rukouksiini. Ihan vielä en ole kuitenkaan mennyt tähän ihastumaan, mutta palaan tuotteeseen tarkemmin myöhemmin!

En ole tainnut koskaan mainita, mutta rakastan kylkiäisiä. Hajuvesinäytteitä, minikokoisia ripsivärejä, huulikiiltoja… kaikki kelpaavat! Voi sitä riemua, kun CC-voiteen ostaja sai kaupan päälle täysikokoisen Virkistävän Detox Naamion, jota olen jo innoissani testaillut muutamana iltana. Rauhoittava kosteusnaamio kuuluu luottotuotteisiini, ja tämä taisi päästä nyt sen kaveriksi kylpyhuoneen hyllylle :) Lisäksi ostin Kirkastavan naamion & Mikrokuorinnan, joka ehti loppua jo aikoja sitten, mutta käytin välissä muita varastoistani löytyviä tuotteita. Tämä on ehdoton suosikkini, tuntuu yllättävää kyllä rakeista huolimatta samettiselta levittää ja virkistää väsynyttä nassua.

Löytyykö keneltäkään samoja suosikkeja? Entä onko joku jo ehtinyt testata tuota CC-voidetta? Rentouttavaa sunnuntaita! :)

29 thoughts on “Kauneudenhoitosunnuntai

 1. Moi! Ensinnäkin tänään vasta löysin sun blogin ja ihastuin heti! :) ja tästä postauksesta vaan että kun mullakin on toi oikeen puoleinen Lumenen voide niin mulla se on vähän oranssia, entä sulla? Voisiks kertoo jotenki miten sitä voi laittaa et se oranssisuus ei näkyis ?:)kiitos paljon etukäteen!

 2. Hetkeen en olekkaan viettänyt kunnon kauneudenhoitosunnuntaita. Tänään voisikin olla oiva hetki sellaiselle, kiitos muistutuksesta! :)

 3. Mäki varmaan joudun mainosten ja bloggaajien uhriksi ja joudun ostamaan tuota CC-voidetta. BB-voide ei itselleni ollut niin hyvä kuin olisin toivonut, mutta jos tämä CC sitten toimisi.

  Itse käytän juurikin tuota Lumenen Kirkastavaa naamiota & Mikrokuorintaa. Teen sillä kerran viikossa naamion ja sen jälkeen kasvojen iho on huommattavasti kirkkaampi ja puhtaampi.

  Odotan innolla mitä mieltä olet CC-voiteesta! :)
  Rentouttavaa sunnuntaita myös sinulle! :)

 4. Toi Lumenen CC-voide vaikuttaa kyllä semmoselta, että sitä voisin kokeilla! BB-voiteista en löytänyt mitää mulle sopivaa, mutta toi tosiaan vaikutti kivalta :) Mä odotan, että pääsen ens viikolla kotikotiin ja saunaan – silloin aion itekin pitää kunnon kauneudenhoitoillan! :)

 5. Mua niin himottais kokeilla tota cc:tä mut en oo vielä saanut aikaseks. Mullakin kun on aika kirjava nassu :( sunnuntait on muuten myös mun kauneudenhoitopäiviä! Joka sunnuntaiaamu kuorintaa ja naamiota kehiin :)

 6. Mä oon tykännyt tuosta Lumenen CC-voiteesta, varsinkin kun iho on paremmassa kunnossa eikä punota niin se on tosi käypä arkimeikkiin. En mä kuitenkaan lähtisi edes vertailemaan selektiivisen kosmetiikan meikkivoiteiden kanssa. Mistä muuten sait kaupan päälle tuon naamion? :)

 7. Multa löytyy tuo kirkastava kuorinta, ja oon kyllä itsekin tykännyt siitä hurjasti! Juurikin nyt edellisen meikkivoiteen olessa lopuillaan ja näin kesän kynnyksellä harkitsen tuon CC-voiteen ostamista, mutta haluaisin kovasti kuulla vielä kokemuksia siitä ennen ostopäätöstä…:)

 8. Lumenen tuotteet ovat kyllä laadukkaita, pitääpi kokeilla tuota CC-voidetta. :)

 9. Oi miten ihana kuulla, tervetuloa tuoreelle lukijalle! :) Tuo kirkastava naamio on tosiaan sellaista kellertävää ja itsekin sitä alkuun vähän hätkähdin, kun olin tottunut rauhoittavan kosteusnaamion valkeaan voiteeseen. Itse jätän naamion aina yöksi ja väri siitä kyllä tasaantuu äkkiä, eikä sen imeydyttyä ihoon väriä huomaa enää ollenkaan :)

 10. Hihih, hauska kuulla että on muitakin uhreja :D BB-voiteiden makuun en tosiaan itsekään päässyt ja elättelen vielä toiveitani näiden CC:eiden kanssa. Annan voiteelle yhden kokeilukerran jälkeen vielä uuden mahdollisuuden ja jatkan empiirisiä tutkimuksiani, palaan tulosten kera myöhemmin ;)

 11. Lohduttavaa, etten ole ainoa joka ei ihan päässyt BB-voiteiden makuun :) Ah, sauna tekee kyllä niin hyvää iholle, mielestä puhumattakaan!

 12. Ihon kirjavuus on minunkin ongelmani ja siksi en ihan vielä ensikokeilulla mennyt tähän ihastumaan, olen niin tottunut bareMineralsien peittävään mutta kuulaaseen lopputulokseen.. Jatkan kuitenkin vielä kokeilemista ja raportoin sitten tarkemmin! :)

 13. Tasaisen ihonsävyn omaavalle tuo on varmasti ihan loistava, minulla on muuten iho hyvässä kunnossa, mutta sävy on sen verran punakka, ettei CC peitä tarpeeksi :/ Sitä on kuitenkin vasta kerran kokeiltu, joten aion antaa kyllä vielä uuden mahdollisuuden :) Naamion sai Jumbon Anttilassa kaupan päälle, en missään huomannut itse mitään mainosta, mutta kassalla myyjätär totesi :)

 14. Se on aivan ihana, niin miellyttävän tuntuinen levittää ja tykkään tuoksustakin! Ja niin näppärä, kun on kuorinta ja naamio samassa tuotteessa :) Lupaan jakaa vielä omia kokemuksiani CC-voiteesta tarkemmin, ensin täytyy jatkaa empiriisiä tutkimuksia ;)

 15. Tuo CC-voide on hintalaatusuhteeltaan loistava voide. Itselle Lumene ihonhoitotuotteet ei sovi ollenkaan, mutta meikeistä löytyy loistavia yksilöitä. :)

 16. Kiva kuulla että olet tykännyt siitä! Minulta taas löytyy enemmän juuri ihonhoitotuotteita Lumenelta, meikkipuolelta sitten pari pitkäaikaista lempparia :)

 17. ihana postaus ja ihana sinä! :) oot aina niin positiivisella tuulella se välittyy kivasti ruudun toisellekkin puolelle asti:) ja hei tätä olen ajatellut kysyä, että mitä mieltä olet fjällräven kånken – repuista? :) itse olen ajatellut hankkia sellaisen :) mielestäni kivoja simppeleitä ja väriks tylsä musta :D se vain sopii kaikkeen! Itse olen tykässtynyt niihin kun näin niitä ensimmäisiä kertoja niin en pitänyt, mutta tästä se mieli muuttuu!:)

 18. Heippa, postaus vie sen verran aikaa, että sen julkaisu on tässä kiireiden keskellä viivästynyt. Eiköhän ensi viikolla, kyllä se sieltä kuitenkin vielä tulee :)

 19. Voi kiitos paljon, tällaista palautetta on aina yhtä piristävää lukea! Sellainen hyvän mielen paikka toivoisinkin tämän blogini olevan, joten ihana kuulla että se välittyy ruudun toiselle puolen :) Minusta Fjällrävenin reput ovat sööttejä, itselleni en ihan heti osaisi reppua kuitenkaan kuvitella :) Mutta kuten sanottua, ei sitä ei ikinä tiedä miten mieli muuttuu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *