Outfit in Stripes

Olette jo kovasti toivoneet asuja uuden täällä esitellyn Henri Lloydin raitamekon kera ja vihdoin sunnuntaina kolttu päätyi ylleni lähtiessäni ystäväni kanssa kahvittelemaan. Merihenkinen mekko sopi Kaivarin maisemiin kuin nenä päähän! Seurakseen se sai beigen trenssin ja konjakinruskeat asusteet, simppeliä, keväistä ja vähän preppyäkin!

Tory Burchin konjakkiset Reva-ballerinatkin pääsivät ensi kertaa ulkoilemaan ja hieman jännitti, miten puolikoon pienempi malli muotoutuu jalkaani. Ei kuitenkaan huolta, sillä jo ensiaskeleet olivat unelmanpehmeät! Toryjen mitoituksesta usein kysytään, joten omien kokemuksieni mukaan niistä voi huoletta ottaa myös puolikkaan pienemmän :)

Takki / Zara
mekko / Henri Lloyd
laukku / Mulberry
kengät / Tory Burch
aurinkolasit / Ray Ban
käsikoru / Lindex

Mekkoa tullaan kyllä varmasti näkemään täällä vielä monen monet kerrat! Toivottavasti sen pääsisi pian parittamaan ruskettuneiden koipien kera, tosin tuolla kirjaston loisteputkilamppujen alla ei pahemmin päivetytä ;)

30 thoughts on “Outfit in Stripes

 1. Tuo mekko on aivan ihana, juuri omaankin tyyliini sopiva :). Itselläni ei ole aiempaa kokemusta Henri Lloydin vaatteista, joten haluaisinkin tietää ostitko mekon normaalissa vaatekoossasi vai pienemmässä/isommassa? Itse mietin kokojen xs ja s välillä, käytän molempia kokoja vaatteesta riippuen.

  Tsemppiä viimeisiin lukurutistuksiin ennen suurta koitosta :) !!

 2. Onpas kauniin raikas kokonaisuus. Tuo mekko sopii niin nätisti ja muutenkin koko kokonaisuus on kerrassaan upea!

 3. Ihanan raikas asu! Oikeen seilori henkinen jonna 8-)) Vitsit just eilen päivittelin,että mulla noi revat on vielä vuodenkin jälkeen paaaaaljon kovemmat ja lopulta kivuliaammat kuin mustat kaimansa :-/ Kumma juttu!

 4. On kyllä tosi nättejä nämä Henri Lloydin mekot, ei ihme että myytiin loppuun. Minua kiinnostaisi tietää mikä malli sinulla noista aurinkolaseista on. Meinasin tilata itsellekin reiskat mutta vähän mietityttää onko perusaviatorit kovin isot. Niistä kun käsittääkseni on pienempääkin mallia..

 5. ompas ihana kaunis asu:)
  mutta voi kyllä ei siellä kirjaston loisteputkien alla itsekään ole ruskettunut:D

 6. Aivan ihana asu! Ja raita juurikin sopii täydellisesti merisiin maisemiin. :)
  Itsekin vihdoin löysin mekkkoni ja nyt odottelen, että pääsen sitä käyttämään. Nuo sukkahousut ovat hyvä idea vielä näillä säillä.

 7. Hih, eikö! :) Ja klassiselle raitamekolle tulee varmasti käyttöä vielä vuosiksi. Minusta ainakin nämä mekot tuntuvat olevan reilua kokoa, itselleni otin oman kokoni XS:n ja mekko on helmasta hivenen reiluhko, mutta ehkäpä se pesussa vähän vielä kutistuisi. Eli jos mietit kahden koon välillä, niin voisin kuvitella että pienempi koko käy hyvin!

  Iso kiitos tsempistä ja mukavaa kevättä! :)

 8. Voi kiitos Siirinen! :) Höh, ihanko tosi? Onpa kumma, että ne eivät ole löystyneet :/ Ajattelin itse vielä ajaa noita vähän sisään sukkahousujen kera, paljailla jaloilla alkoi pitkän päivän jälkeen pikkuisen hiertämään. Entä jos kävisit venyttämässä niitä suutarilla tms? :)

 9. No näinpä, mekot tuntuvat kyllä meneen kuin kuumille kiville. Stockan verkkokaupassa oli ainakin jotain kokoja vielä jäljellä, vinkkinä :) Reiskan Aviatoreita on kolmea eri kokoa, minulla on näistä keskikoko 58mm. Pienempääkin kokoa silloin sovitin, mutta itse tykkään vähän suuremmasta mallista, suurin 62mm taas olisi jo ihan jätti! Käy ihmeessä vaikka optikolla ensin sovittelemassa :)

 10. Kiitos kovasti! Hih, huomenna voi tehdä tiukkaa malttaa pysyä kirjastossa kun on luvattu lähemmäs 20 astetta ;) Tsemppiä lukuihin!

 11. Kiitoksia N! :) Oi kiva kuulla, mistä täydellinen mekko löytyi? Sukkahousujen avulla mekko muuntautuu tosiaan hyvin kevät- ja syksykäyttöön :)

 12. Ihanan klassista. Itselläni oli samanlaista päällä viime perjantaina, kun vapun jälkitohinassa oli mahdollisuus pukeutua melko casualisti. Heitin päälle vain tummansinine bleiserin. Omaan silmään miellytti kovastikin.

 13. Voi kiitoksia, ihana kun piristät aina kommenteillasi! :) Raidat on tosiaankin pop, toimii aina ja joka muodossa!

 14. Kiitos LH :) Asusi kuulostaa todella hyvältä, voi että odotan itsekin mekon yhdistämistä pelkkään bleiseriin!

 15. Ihana asu ja vielä ihanempi omistaja:)
  Kiinnitin huomiota kynsiisi:D ihana väri, vinkkaisitko mistä olet tuon löytänyt:)

 16. Omani löysin GAP:ilta ja netistä sen sitten itselleni tilasin. Nyt olen oikein tyytyväinen mekkooni ja tänään se pääsi vihdoin käyttöön. Sukkahousujen ja bellriinojen kanssa! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *