Instagram Snapshots

Taas on aika kurkistaa, millaista menoa ja meininkiä Instagramin puolella on viime viikkojen aikana ollut! Minut löytää sieltä nimimerkillä @jonksteri.

Tuulettumista tyttöjen kanssa lasillisilla, jotka eivät yllättäen jääneetkään vain siihen! Näin käy, kun kirjastossa kaiken aikansa viettävät nörtit pääsevät pitkästä aikaa ihmisten ilmoille ;) Karvakuonot olivat hoidossani, joten niiden kanssa lenkkeiltiin auringosta nauttien.

Pohdiskelin muutama päivä takaperin myös laukkuhaaveita ja kävin sovittelemassa kahta kandidaattia Mulberryn liikkeessä (jossa muuten sain varsin ystävällistä palvelua, vaikka olinkin vain sovitusaikeissa). Päätös oli tehtävä pian, sillä poikaystäväni matkaa tänään kotiin Heathrow’n lentokentän kautta, ja jompikumpi näistä tulee paperikassissa hänen mukanaan ;) Kumpaan päädyin, se selviää vasta kesäkuussa, kun saan ottaa laukun esiin kääreistään pääsykokeiden jälkeen!

Kirjastoon on turha suunnata ilman isoa kuppia kahvia! Vappuna haaveilin tuoreista munkeista ja lopulta pääsinkin niitä mutustamaan, kun siskoni toi uunituoreen pussin Haltialan herkkuja – kiitos vaan Norppa vinkistä! Karvainen kaverini lähetti Instagramissa myös lauantaiterveisiä!

Perinteiset sunnuntaikahvit, jotka nautittiin tällä kertaa Café Ursulassa, asuna toimi jo täällä nähty raikas raidan ja konjakinruskean kombo. Pari viikkoa sitten perjantaina olin veljeni ja isäni kanssa avaamassa lätkäkauden Suomi-Saksa- pelissä, tunnelma areenalla oli huikea! Tosin täytyy taas todeta tämä suomalaisten ankea kannustuskulttuuri, takanamme istuivat hallin ainoat kymmenen saksalaista, joista lähti enemmän ääntä kuin 12 000:sta suomalaisesta! Sakemannit jaksoivat pitää fiilistä yllä jopa viimemetreillä tulostaulun lukemista huolimatta, ja lopuksi olikin kehaistava heille, miten hyvin he kannustivat :)<

Viikonloppu meneekin sitten murun kotiinpaluusta nauttien, niin se vaan on vaihtovuosi takana päin :) Nyt kuitenkin mars kirjojen ääreen, oikein ihanaa lauantaita!

15 thoughts on “Instagram Snapshots

 1. Jos instagramisi päivittyy kutakuinkin reaaliajassa, on sun täytynyt marssia Mulberrylle juuri kun olin sieltä itse poistunut :) huomasin vaan, hauska sattuma!

 2. Tämä ei nyt varsinaisesti liity aiheeseen, mutta ajattelin tulla sulta kysäisemään aiheesta, kun varmasti enemmän tietoa löytyy, kun itseltä!:) Niin sellaista, että muistelenko oikein, että sulla on jossakin vaiheessa ollut Olympuksen PEN mini vai muistanko täysin väärin? Olen tässä miettinyt, että haluaisin omaani uuden objektiivin, mutta itse en kamalasti niistä ymmärrä, joten osaisitko vähän neuvoa millaista kannattaisi lähteä kauppaan hakemaan?:)

 3. Oi, nauttikaa toistenne laatuajasta! <3 Kaukosuhteessa itse elävänä tiedän että ikävä voi olla välillä melkoinen. :( Ja Mulberry olisi kyllä unelma. :)

 4. Kuinka monta tuntia päivässä luet pääsykokeisii tai luetko esim sunnuntaisin ollenkaan?
  Mietin miten sinulla on aikaa tehdä tätä blogia ja kuvien perusteella kamalasti kaikkea muutakin, kun
  itse istun kirjastolla 9-20 (-ruokatauot,wctauot jne). Ja sen jälkeen tulen kotiin, istun tvn ääressä hetken tai tietokoneella ja sitten pitääki mennä jo nukkumaan.
  En ole koko keväänä käyny shoppailemassa yhtään mitään, enkä ole kertaakaan ollut missään viihteellä kavereiden kanssa. Tuntuu jotekin että se olisi ajan haaskaamista, kun lukuaikaa on muutenkin ollut niin vähän (vajaa 3kk).

 5. Hih, no sepäs sattui :) Kävitkö sinäkin jotain sovittelemassa, vai lähtikö jotain kassissa mukaan kotiin? ;)

 6. Kamera-aiheisiin kysymyksiin vastailen aina mielelläni, jos suinkin vain osaan :) Minulla on Olympuksen PEN Lite E-PL5, johon käy kyllä kaikki samat optiikat kuin PEN miniinkin. Riippuu ihan, millaiseen tarpeeseen objektiivi tulisi, tai mitä tykkäät kuvata?

  Itse käytän ylivoimaisesti eniten 45mm, https://www.topshot.fi/product/5668/olympus-mzuiko-di-45mm-f18-hopea-objektiivi, joka sopii valovoimaisuutensa vuoksi mainiosti esim. yksityiskohtien, asukuvien ja henkilökuvien kuvaamiseen. Valovoima vaikuttaa siihen, että taustan saa piirtymään sumeaksi ja kohteen hyvin erottumaan taustasta. Tuo on kiinteä objektiivi, eli joudut itse liikkumaan pois päin tai lähemmäksi kohdetta, eli sitä ei voi zoomata.

  Toinen suosikkini on laajakulmaisempi 17mm, https://www.topshot.fi/product/7297/olympus-mzuiko-di-17mm-f18-hopea-objektiivi, joka on myöskin kiinteä ja valovoimainen. Jos taas tarvitset zoomaus-mahdollisuutta, niin suosittelen 14-150mm, https://www.topshot.fi/product/4641/olympus-mzuiko-di-ed-14-150mm-f40-56-musta-objektiivi.

  Siinä muutama oma vinkkini, josko näistä löytyisi jokin sinulle sopiva :) Kysy vaan, jos tulee vielä jotain mieleen!

 7. Voi, tiedätkin sitten varmasti tismalleen millaista jälleennäkemisen riemu on :) Kiitos ihana ja mainiota sunnuntaita sinne!

 8. Luen suunnilleen 6-8 tuntia päivästä riippuen, kevään ajan sunnuntai on ollut ainoa vapaapäiväni, mutta nyt tahdin kiristyttyä luen muutaman tunnin silloinkin. Minulla on siis iltaisin hyvin aikaa mm. hoitaa blogihommia :)

  Ota huomioon, että minulla on takana kohta puoli vuotta lukemista, eli kaiken kaikkiaan aikaa on ollut huomattavasti enemmän kuin sinulla. Lisäksi jokainen meistä on oma yksilönsä, joten yksi aikataulu sopii toiselle, toinen toiselle :)

  Tsemppiä lukemiseen!

 9. Are you kidding me!? I thought if you moved to costume you'd write in english too. Could you please write in english…

 10. Olepas hyvä vain! Oli kyllä ihan mielettömän hyvät munkit. :)

  Ja hei onnea muutosta tälle puolelle, tosi hieno juttu! :)

 11. Voi kiitos tuhannesti! Tästä oli valtava hyöty:) Jaksat aina iloisesti yllättää positiivisilla vastauksillasi, olet ihana<3 pidä tuo asenne, sillä pääset vielä pitkälle!:)

 12. Hi Maria, I'm glad to hear that you would like to read my blog! I'm sorry but at the moment I don't have time to write in English, but when I'm done with my exams in June, I might consider start writing in English as well, at least a small summary in the end :)

  Have a nice Sunday!

 13. Olin kuin pikkulapsi saatuani nuo lämpimät munkit eteeni, niin paljon olin niistä haaveillut vappupäivänä! Kiitos oikein paljon onnitteluista Norppaliini ja mukavaa sunnuntaita! :)

 14. Voi kiitos hurjan paljon, tällaiset palautteet lämmittävät aina mieltä enemmän kuin arvaatkaan <3

 15. Ihanainen summer tree -huivi lähti :) toivottavasti sait laukkujen välillä päätöksen tehtyä, vaikeita aikoja! ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *