Sunday Evening

Eilen taisi olla kesän ensimmäinen oikea kunnon hellepäivä! Itse tosin vietin sitä sisätiloissa kirjojen ääressä autuaan tietämättömänä ulkona vallitsevasta kesäsäästä. Harmittelin, etten illallakaan ehtisi päästä nauttimaan ilmasta säätiedotusten ennustaessa ukkosmyräköitä, mutta onnekseni ne olivatkin ihan puppua! Nappasin siis tytöt mukaani ja suuntasimme viettämään sunnuntaista kesäiltaa.

Kysyttäessä suosikkipaikkaani täällä Helsingissä, ei minun tarvitse kauaa pähkäillä vastausta. Joka kesäinen lempipaikkani on Töölönlahdella sijaitseva herttainen Sinisen Huvilan Kahvila, jonka ilta-auringossa kylpevien pöytien ääreen nytkin itsemme parkkeerasimme. Kahvilan tiskillä meinasi iskeä valinnanvaikeus, ottaako jäätelöä, vai suussasulavan näköistä pinaattipiirakkaa.. Elämän suuria kysymyksiä! Herkkusuun valinta vei tällä kertaa voiton (irtojäätelöstä ei vaan voi saada tarpeekseen!), mutta joskus on kyllä maistettava noita suolaisiakin tarjottavia, makeista piirakoista puhumattakaan.

Aurinko lämmitti niin pitkään, että jäätelöt vaihtuivat vielä iltakahveillekin. Aivan täydellinen sunnuntai-ilta, jonka lomassa unohti kaiken stressin ja kiireen. Tällaisen jälkeen on hyvä aloittaa uusi viikko energiaa puhkuen! Näissä tunnelmissa uskallan jopa toivottaa ihanaa maanantaita ;)

28 thoughts on “Sunday Evening

 1. Aivan ihania ja kauniita kuvia! Länsi-Suomessa oli myös todella lämmintä eilen ja nyt aamulla sitten on ukkostanut… Eiköhän ilma parane päivää kohti.
  Ihanaa viikkoa ja tsemppiä lukemiseen! :-)

 2. Olenpa minäkin löytänyt tieni tänne uuteen osoitteeseen. Niin ja onnea tästä uuden paikan johdosta! :)
  Kesä sieltä tuli, ilmat ollut niin lämpöisiä. Täällä myös käyty jo herkuttelemassa ulkona, tosin pikkusen erilaisissa maisemissa, pöh.

 3. Oi, pitääpä pistää mieleen Helsingin reissuja mielessä pitäen. :) Ihanan kesäinen on myös tuo asusi!

 4. Voi että mitä ihania kuvia! Kyllä se hetken irrottautuminen arjesta on aina vaan parasta mahdollista terapiaa :)

 5. Oletpa ollut taas tyylikkäänä liikkeellä! Ja hiuksesi ovat upeasti :) Kahvila näyttää todella mukavalta, pitääpä joskus itsekin piipahtaa siellä. Ääh, nyt rupesi tekemään mieli irtojätskiä :'D

 6. Voi kiitoksia, toivottavasti näistä välittyi teillekin yhtä kesäinen fiilis sinne ruudun toiselle puolen :) Kiitos tsempeistä ja ihanaa viikkoa sinullekin LeAnn!

 7. Voi kuinka ihana kuulla! <3 Kiva nähdä samoja tuttuja nimiä täällä kommenttiboksin puolella :) Minun puolestani kunnon helteet saisivat vielä vähän odotella saapumistaan, niin malttaisin istua kirjaston penkillä vielä muutaman viikon ;)

  Kiitos onnitteluista ja mahtavaa viikkoa kirsi!

 8. Pistä ihmeessä, tuo on todellakin näkemisen arvoinen paikka :) Kiitos, raidat kyllä kuuluvat kesään!

 9. Thank you Andrina! That's so nice to hear, you really made my day :) Hope you have a nice week too!

 10. Heippa V! Tosiaan, mekosta sain paljon kyselyjä ja tuo tällä hetkellä myynnissä oleva onkin hyvin vastaava kuin omani :) Kiitos paljon kun vinkkasit, toivottavasti tästä on jollekulle mekkoa metsästävälle hyötyä!

 11. Voi kiitos, ihana jos pidit :) Ja osuit naulan kantaan, tuolla lahden yli maisemia ihastellessa kaffekupponen kädessä murheet kyllä kaikkosivat!

 12. Hih, kiitoksia kovasti :) Olen nyt muutamana päivänä yrittänyt väkertää tukkaan jotain, kun aina turvautuu niihin samoihin hätäponnareihin, ehkä se harjoitus tekee mestarin! Namnam, tännekin masuun mahtuisi kyllä vielä pari palloa jädeä ;)

 13. Tsekkaappa joskus Italiassa käydessä paikallinen kotitekoinen “gelato” jätski. On nimittäin huipun makuista ns. “kunnon” jäätelöä. Sen jälkeen ei mene yhtään palloa kotimaista, keinotekoista ja kemikaaleissa lilluvaa kuraa.

 14. Onpa ihanan näköinen ja kuuloinen paikka! :) Täytyy varmaan “vieraspaikkakuntalaisena” yrittää eksyä tuonne seuraavalla Helsingin reissulla ;)

 15. Voi ei tarvitsisi kahta kertaa käskeä, jos vain Italiaan pääsisin niin varmasti tsekkaisin :) Siihen asti täytyy tyytyä kotimaisiin antimiin!

 16. Se on aivan uskomattoman kaunis ja tunnelmallinen paikka, kannattaa visiteerata jos kesällä olet Helsinkiin suuntaamassa :) Hih, sinne oli eksytty vähän kauempaakin, kahvilan jonossa takana kuului iloinen italialainen puheensorina!

 17. Harkitsen minijärkkärin ostoa ja sinä näytät liputtavan selkeästi Olympu Pen E-PL3:sta E-PM1:sen sijaan, miksi? Kamerathan ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan täysin samat. E-PL3:sta löytyy kääntyvä näyttö ja etsin, mutta ei muuta eroa.

 18. Heippa vilona! Liputan E-PL3:sen ja muiden Lite-mallien puolesta sen takia, että olen käyttänyt koko ikäni järjestelmäkameroita, joten olen tottunut tiettyihin säätönappuloihin. Esimerkiksi E-PM1:ssä ei ole pyörövalikkoa, josta valita esim. aukko tai puoliautomaatti, vaan ne täytyy hakea sieltä asetuksista. Kokeilin alkuun myös tuota miniä, mutta omaan käteeni se tuntui liian heppoiselta, sen sijaan esimerkiksi aloittelevalle kuvaajalle E-PM1 on aivan loistava, kun siinä ei ole liikaa nippuloita ja nappuloita :) Lisäksi juuri tuo kääntyvä näyttö on itselleni aika tärkeä ominaisuus ja käytän sitä usein kuvatessani esim. väkijoukon yli tai matalammalla sijaitsevaa kohdetta.

  Kumpaan tahansa päädyt, niin huonoa valintaa et tee, sillä tosiaan esimerkiksi kuvanlaadultaan E-PL3 ja E-PM1 vastaavat kyllä toisiaan :)

 19. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Pitäisi itsekin käydä nappaamassa kevään ensimmäinen irtojäde, kun ilmatkin suosivat jo mukavasti. :)

 20. Tykkään kovasti sun asusta jälleen :)
  Tuo kahvila on pakko päästä testaamaan!

 21. Ihania kuvia, on varmasti vielä kauniimpi paikka paikan päällä! Ja täytyy vielä toistamiseen kehua tuota sinun kampaustasi, kertakaikkiaan kaikessa yksinkertaisuudessa niin kaunis! Kumpa itse ei olisi niin tumpelo käsistään. ;)

  Aurinkoista viikkoa sinne ja vielä viimeiset tsempit lukemiseen, täällä pidetään varmasti peukut pystyssä loppuun saakka! <3

 22. Kiitoksia, kiva jos tunnelma välittyi :) Nyt äkkiä korkkaamaan jäätelökausi lähimmälle kiskalle!

 23. Voi kiitos :) Olen viime päivinä yrittänyt väkerrellä jotain sen ainaisen hätäponnarin sijaan, ehkä harjoitus tekee mestarin! :D

 24. Kiitos Jennifer! :) Ja ehdottomasti kannattaa käydä tuo testaamassa. Löydän varmasti itsenikin tuolta vielä moonet kerrat kesän aikana ;)

 25. Oi kyllä, ei kuviin saa taltioitua puoliakaan siitä kauneudesta tuolla :) Voi kiitos, kuule tämä tumpelo oli jossain todella kaukana kun hiustenlaittotaitoja jaettiin, ja nyt olen yrittänyt epätoivoisesti opetella! Instagramin kuvassa sain kampauksen kerran onnistumaan, onneksi taltioin edes sen, hih :D

  Aurinkoista viikkoa sinullekin ihanainen ja kiitos vielä tsempistä <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *