My Favourite Pink Lip Products

Olette ehkä saattaneet jo pistää merkille, että suosin meikissäni usein pinkin sävyisiä punia. Neutraalit nudepunat näyttävät kauniilta muiden huulilla, mutta raikas pinkki on ehdottomasti minun juttuni! Erityisesti nyt, kun stressi painaa päälle ja yöunet saattavat jäädä vähäisiksi, on kevyt väri huulilla helppo tapa viedä huomio pois silmäpusseista tai nuutuneesta olemuksesta. Puhumattakaan siitä, että kiireisinä aamuina pikameikki ei vaadi pohjaa enempää, kun painopisteen pitää huulissa.

Mieltymykseni näkyy luonnollisesti myös tarkasteltaessa kosmetiikka-arsenaaliani, huulituotteet ovat heikkouteni ja niitä löytyy joka lähtöön aina sävyistä ja koostumuksista lähtien. Suurin osa näistä on juuri pinkin eri sävyjä ja nyt esittelenkin teille muutaman tämän hetkisen suosikkini.

Pitempiaikaisille lukijoille Diorin Lip Glow Color Reviver Balm on varmasti jo tuttu, sillä sitä olen ylistänyt niin useat kerrat. Lip Glow on huulten sävyyn mukautuva värillinen huulivoide, joka on helppo sipaista huulille huolettomasti ilman peiliäkin. Se tuo nätin kevyen sävyn, jota saa helposti ikään kuin kerrostettua myös vahvemmaksi. Lip Glow on ollut meikkipussini vakiasukkini jo parin vuoden ajan, eikä se sieltä kyllä hevillä katoa!

Chanelin Rouge Allure Extrait De Gloss taas on yksi suosikeistani värillisten huulikiiltojen saralta, sävynä Insolence. Se ei tunnu tahmaavalta huulilla, eikä sisällä ollenkaan hippusia tai glitteriä, mikä tekee kiillosta sopivan neutraalin. Kiilto yksissään tuo yllättävän paljon sävyä, mutta lopputulos on kaunis myös jonkin punan päällä.

Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä Dior Addict Lipstick sävyssä It Pink, jolla olen punannut huuleni ahkerasti viime aikoina. Diorin punat ovat lemppareitani, suurin plussa tulee kosteutetusta tunteesta huulilla! Tämä on kolmikosta selvästi vahvin sävy, eikä tosiaan kaipaa arkena rinnalleen muuta kuin kevyen meikin.

Siinäpä muutama oma suosikkini, joita tulee vaihdeltua aina vähän päivästä ja menosta riippuen. Kuten sanottua, huulimeikit ovat heikkouteni ja vaikka laatikot niitä jo pursuilevatkin, niin silti mielessä kutkuttelisi kokeilla yhtä sun toista uutuutta…  Mitä merkkiä te suositte huulipunissa, missä on paras hintalaatusuhde, tai mikä kestää huulilla koko päivän syömisestä pusutteluun?

Huomaatteko muuten jotain “uutta” nassussa? ;)

28 thoughts on “My Favourite Pink Lip Products

 1. Ripsienpidennykset on back ;) Vaikuttaa kivalta toi Diorin Lip Glow, sitä vois melkein kokeillakin, jos se kerran on tollanen huulien sävyyn mukautuva. Mulla on itellä niin punaset huulet, että kaikki huulipunat mitä oon kokeillu, näyttää tosi oudoilta. :D

 2. Sulla on ripsienpidennykset! :–) tai sitten huippuhyvää ripsaria :-D ite jäin koukkuun diorin huulipuniin, kynsilakkoihin ja koko merkkiin kun sun blogia oon lueskellu, sulta kysyttiin siihen kysymyspostaukseen, että kuka on sun tyyli-idoli niin kerron nyt pikku salaisuuden; Sä oot mun tyyli-idoli :') en nyt ihan suoraan kopioi sun tyyliä, koska se ei ihan tunnu omalta, mutta napsin hyviä vinkkejä sieltä täältä! :-) Ja kun olet vielä niin hurjan kauniskin :')

 3. Räpsyttimiin kiinnitin heti huomiota? ;) Diorin Lipglow:n sävy näyttää aivan upealta, raikas kuin mikä! :)

 4. Ostin ton Lip Glow'n lentokentältä ja se on kyllä kerrassaan huipputuote! Jää varmasti mun meikkipussin vakiasukkaaksi. :) Onkos ripsiin tullut pidennykset takaisin? ;)

 5. Jihuu, näin on ;) Suosittelen kyllä kokeilemaan, tuolla saa kuitenkin aika neutraalin, mutta raikkaan lookin. Sävy riippuu todennäköisesti pH:sta, mutta luulisin sen olevan kaikkien huulilla kuitenkin jotain vaaleanpunaisen ja pinkin välillä. Jos alle laittaa huulirasvaa, eikä suoraan kuiviin huuliin, niin väri on myös hitusen vaaleampi :)

 6. Diorin huulikiillot ovat minunkin suosikkejani<3 ihan paras koostumus ja kiilto :) joka sentin arvoisia!
  -Marianna/http://mariannasdaily.blogspot.fi/

 7. Tarkka tyttö ;) Otin ripsien pidennykset lähes puolen vuoden tauon jälkeen takaisin, ah autuutta!

  Voi että, millainen hymy levisi huulilleni kommenttisi luettuani! Olen mahdottoman otettu tuollaisesta kunniasta <3 Aivan ihana kuulla, että olet voinut saada täältä vinkkejä niin kauneuteen kuin tyyliinkin liittyen, se minulla näitä juttuja kirjoitellessa olisikin toiveena :) Kiitos valtavasti kauniista sanoistasi!

 8. Hih, nepä ne ;) Ah autuutta ja helppotta, kun otin ripsien pidennykset pitkän tauon jälkeen takaisin! Se on tosiaankin aivan upea ja minusta on kiva, kun väri vaihtelee niin paljon huulilla :) Siitä saa helposti varioitua sopivan tuotteen niin arkeen kuin juhlaankin!

 9. Oi onpa kiva kuulla, että olet tykännyt! Mulla alkaa varastot pikkuhiljaa huveta, täytyy päästä taas Tax Free'hen hamstraamaan :) Ja kyllä vaan, pidennykset ovat pitkän tauon jälkeen taas takaisin, voi autuutta!

 10. Sielläkin siis vannotaan Diorin nimeen! Joskin hinnat ovat kohonneet aika huiman korkeiksi viime vuosien aikana, katselin viimeksi Lip Maximizerin tai Lip Glow'n hintaa Stockalla ja se oli jo neljänkympin paikkeilla! Se alkaa olla liikaa huulituotteesta, mutta onneksi niitä voi aina hamstrata Tax Free'sta :)

 11. Ripsipidennykset ovat tulleet takaisin, enkä yhtään ihmettele miksi! :) Helpottaa aamuja todenteolla ja nyt kun kesä on nurkan takana niin meikkaaminenkin jää vähemmälle. Pieni pohjustus, ja pinkkiä punaa huuliin niin awot! :))

  Aurinkoista alkavaa viikonloppua kaunokainen! :)

 12. Kiitos Pai! :) Pidän niistä valtavasti itsekin, sopivan luonnolliset mutta kuitenkin näyttävät. Käyn eräällä hurmaavalla naisella, joka tekee ripsiä kotonaan, http://www.glameyes.fi/ :)

 13. Näin ovat! Ja tosiaan, näiden kanssa meikkaaminen on niin super helppoa ja nopeaa. Puolen vuoden tauon jälkeen heitin ripsientaivuttimet ja ripsarin hyvillä mielin laatikon uumeniin ;)

  Aurinkoa sinunkin viikonloppuusi <3

 14. Hi Angie, Thank you so much! Yes I did, I love it how easy the lash extensions are, it takes only a few minutes to get my make up done :)

  Have a nice weekend!

 15. Ihania värejä olet onnistunut keräämään itsellesi :) Itse olen huono huulikiiltojen käyttäjä, mutta aina kesää kohden niiden käyttöön tulee hinku. Täytyykin käydä testailemassa! Ja nuo huulikiiltoputelit ovat kyllä söpöjä jo ihan itsessäänkin.

  Olisiko mahdollista saada postausta hajuvesistäsi? Vai oletko jo sellaisen joskus tehnyt? :)

 16. Hih, nämä ovat kyllä aikamoisia herkkuvärejä kaikki ja täydellisiä juuri kesään! Ja sanos muuta, minustakin kauniit putelit ovat jo puoli-iloa :) Dior vetää ehdottomasti pisimmän korren tältä saralta!

  Tämäpä sattui, sillä kyhäilin juuri hajuvesipostausta! Pian tulossa siis ;)

  Ihanaa viikonloppua!

 17. Ihanan raikkaita huulikiiltoja, voisin kyllä ehdottomasti kokeilla noita. :) Ja jos nuo ovat ripsienpidennykset, niin hyvältä näyttää! :)

 18. Ihana postaus!! Olen aina hakenut blogisi laittamalla vaan googleen “jonnamaista”, pitääkö tehdä jotain eri tavalla?

 19. Ihania sävyjä kaikki!:) täytyykin itse käydä huomenissa jo stockalla noita katsastaa.

  Missä päin otat ripset?:) näinkin aiemmasta kommentista linkin, jonka laitoit, mutta en nähnyt sivuilla missään sijaintia.. Ei siis tarvitse sanoa tarkasti, mutta olisi kiva tietää olisiko itsellä mahdollisuutta alkaa edes käymään kyseisessä paikassa:)

 20. Pitää kyllä kokeilla joskus tuota diorin lip glowta :)
  Olet tainnut ottaa ripsipidennykset ;) Mäkin otan taas vuoden jälkeen ripsut kesäksi :)

 21. Eikö olekin, raikas väri huulilla tekee kyllä ihmeitä :) Kiitos, kyllä näitä pidennyksiä ehtikin jo tulla ikävä! Muksaa viikonloppua Ruusunen :)

 22. Kiitos tarja, ihana kuulla että pidit! :) Voi olla, että hakukoneilla kestää hetki rekisteröidä osoite, mutta ainakin näin alkuun hakemalla “jonnamaista costume”, niin blogi tuli minulla hakutuloksissa heti neljäntenä :)

 23. Kipin kapin Stockalle, kerrohan jos päädyit johonkin ;)

  Se sijaitsee Pohjois-Helsingissä päin, voit laittaa minullekin vaikka sähköpostia jos haluat tietää tarkemmin! Tekijä on tosiaan aivan hurmaava nainen ja jälki aina hurjan hyvää :)

 24. Kannattaa kokeilla ;) En itse pysy enää edes laskuissa, että kuinka monta putelia tuota on jo kulunut, niin luottotuote! Ja hih, kyllä vaan, pidennykset tekivät paluun kesäksi :) Nämä helpottavat arkea niin paljon!

 25. Meillä on näköjään aika samanlaiset suosikkituotteet:D Luin aikoinaan sinun blogistasi tuosta Lip Glowsta ja vuodenvaihteessa sellaisen hankin omaan meikkipussiini. Se onkin ollut ahkerasti käytössä ja olen sitä jo hamstrannut muutaman putkilon lisää, että kiitos vaan tutustuttamisesta superhyvään tuotteeseen:)

  Olen ihastunut myös Diorin huulipuniin ja nyt äskettäin risteilyllä käydessäni oli tarkoitus ostaa juuri tuo It Pink -sävy mutta sitä ei harmikseni ollut valikoimissa laivalla. Ostin sitten sen sijaan yhden toisen sävyn (jonka nimeä en tietenkään nyt muista ulkoa:D) joka on melko lähellä tuota It Pinkiä, mutta ehkäpä tuokin sävy päätyy ostoslistalle jossain vaiheessa:)

  Hyvältä muuten näyttää tämä uusi blogisivusi:)

 26. Eikä, onpa kiva kuulla että siitä on tullut sinullekin sitten luottotuote :) Itsekin pyysin juuri poikaystävää tuomaan kentältä yhden purtilon varastoon, eipähän lopu ihan heti!

  Diorin valikoimissa on kyllä niiin paljon ihania huulipunasävyjä, että valinnanvaikeushan siinä aina tulee! Mukava että löysit kuitenkin vastaavan :) Jokin uusi kaunis sävy kesäksi himottaisi itseäkin, yritin kyllä kunnianhimoisesti uuden vuoden lupausta, etten hankkisi yhtäkään huulipunaa.. :D

  Ja kiitos, tosi kiva kuulla että tykkäät! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *