Afternoon Coffee

Heipparallaa ja hyvää helatorstaita!

Täällä päässä ollaan otettu pyhäpäivä vastaan aika nuhaisissa ja tukkoisissa tunnelmissa, tulihan se jokavuotinen kevätflunssa sieltä. Ulkona sentään paistaa aurinko ja lämpöasteet ovat kivunneet yli kahdenkymmenen, joten en malttanut olla istuskelematta hetkeä ulkosalla iltapäiväkahvin kera :)

Viime päivinä onkin tehnyt vähän tiukkaa jaksaa pysyä pylly liimattuna kirjaston penkkiin kiinni, kun toiset nautiskelevat auringosta terassilla kylmien juotavien tai jätskitötteröjen kera! Täällä kuitenkin lasketaan jo päiviä pääsykokeeseen ja niitä on enää jäljellä niin vähän, että eiköhän tämän kuukauden malta kärvistellä :) Kesää on suunniteltu ystävien sekä murun kanssa ahkerasti ja mielessä on niin paljon kaikkea ihanaa, että hyvää kannattaa odottaa!

Nyt täytyy vaan toivoa, että saan flunssan pian nujerrettua (ja että nämä turhat pyhäpäivät alkaisivat jo olla ohi, niin ei menisi pasmat ihan sekaisin kirjaston aukioloaikojen myötä :D)! Rutkasti tsemppiä muillekin kirjastossa pakertaville ja rentouttavaa vapaapäivää sellaisesta nauttiville! :)

18 thoughts on “Afternoon Coffee

 1. Tosi kiva blogi sulla! :) Pakko kysyy millä fontilla toi otsikko on tehty? :)

 2. Samaa mieltä näistä pyhäpäivistä! Täälläkin turhautunut pääsykokeisiin lukija, kotona ei saa todellakaan niin hyvin luettua kun kirjastossa… Alkaa muutenkin stressaamaan vähenevät päivät

 3. Täällä nukuttu koko päivä flunssan kourissa. Kolme päivää painoi töitä ja nyt kroppa veti täyslevon päälle. No toivottavasti lepääminen tekee tehtävänsä ja huomenna on parempi päivä. Pikaista paranemista sinulle.

  Tsemppiä loppu lukemiseen. Palkinto on kuitenkin huikea heinäkuussa.

 4. Kiitos, kiva kuulla! :) Tarkoitatko tekstin otsikon fonttia? Se on tuolta Bloggerin suunnittelutyökalusta sellainen kuin Calligraffitti.

 5. No niinpä! Kuulun samaan kastiin, kirjastossa saan niin paljon paremmin keskityttyä kuin kotisohvalla. Noh, josko nämä arkipyhät nyt vihdoin olisivat tässä :) Tsemppiä loppurutistukseen!

 6. Voi kurja, vai ollaan sielläkin flunssapöpössä :/ Nyt ehdottomasti lepäät kunnolla ennen töihinpaluuta, tein viime vuonna itse sen virheen, että palasin puolikuntoisena flunssasta töihin ja tuloksena oli keuhkokuume. Siis täyslepoa ja C-vitamiinia!

  Suurkiitos tsempistä ja sylin täydeltä paranemisia sinne :)

 7. Ai hups olipa epäselkee kysymys.. Tarkotin tota otsikko bannerin tekstiä!:)

 8. Oon ihan samaa mieltä näistä pyhäpäivistä! Tai ei muuten, mutta voisihan edes muutama kirjasto olla auki! :D Harmittaa kovasti, kun näin kotona ollessa tehokkuus on melko heikkoa, ja tosiaan SE päivä lähestyy!
  Tsemppiä hurjasti sinulle lukuihin ja kiitos kivasta blogista! Näin kohtalotoverina on mukava lukea toisenkin pääsykoerupeamasta. Kiva kuulla, etten ole ainoa joka kököttää sisällä kirjastossa muiden nauttiessa auringosta ulkona! :)

 9. No niinpä ja kun näitä sattuu joka viikolle, niin meneehän siinä hermo! :D Itselläni ainakin menee viikkorytmi ihan pipariksi.

  Kiitos itsellesi ihanasta kommentista ja valtavan paljon tsemppiä loppurutistukseen! Ei enää kauaa, niin mekin pääsemme nauttimaan siitä auringosta täysin siemauksin :)

 10. Hih eipä mitään :) Bannerin teksti on tehty Scriptina Pro-fontilla, olen sen netistä ladannut, en tosin enää kuollaksenikaan muista että mistä! Varmasti googlettamalla löytyy :)

 11. Heippa! Löysin sun blogin ja ihastuin kyllä aivan täysin heti ja oli pakko pääsykoekirjan ohella lukea tätä joka ilta! Nyt sain kaiken luettua ja ajattelin tulla kommentoimaan ja toivottavasti piristämään päivääsi :) Herättelit kirjoituksillasi minunkin sisäisen merkkilaukkutytön, täytynee ostaa itselle ylppärilahja.. Saanko tiedustella mikä on se upealta vaikuttava työpaikkasi, ja minkä ikäinen poikaystäväsi on? :) Jatka samaan malliin, liityin lukijaksi! Ja tsemppiä lukemisen loppurutistukseen, itsellä koe oli jo tiistaina.

 12. Moikka Hanna! Kiiitos ihanasta kommentistasi, hymy huulilla luin tätä :) Hih, sinulla onkin ollut urakka lukea kaikki postaukset! Hauska kuulla, itsekin ostin ensimmäisen Vuittonini juuri ylioppilaslahjaksi itselleni, täytyyhän sitä palkita itsensä hienosta suorituksesta ;)

  Tällä hetkellä en käy pääsykoelukujen vuoksi varsinaisissa töissä, mutta asiakaspalvelun parissa työskentelen muuten. Poikaystäväni on kaksi vuotta minua vanhempi :)

  Toivottavasti pääsykokeesi meni hyvin, nyt odottelemaan ylioppilasjuhlia ja nauttimaan alkavasta kesästä!

 13. Kupponen on Lexingtonin, sisustusliike Country Whitesta ostettu :) Sopivan iso “saavi” aamukahvia varten!

 14. Oon uudehko lukija, mutta pakko sanoa, että sun blogisi pomppasi mun lemppareiden joukkoon heti siihen tutustuttuani. :) Pidän sun blogissasi oikeastaan ihan kaikesta… muun muassa selkeistä ja kauniista kuvista, miellyttävistä ja virheettömistä teksteistä, tavasta jolla otat lukijat huomioon ja sun upeasta ja inspiroivasta tyylistä. Kaiken lisäksi oot vielä samanlaisessa elämäntilanteessa kuin mäkin – eli lukemassa Kauppiksen pääsykoekirjoja. En läheskään kaikkia blogin postauksia oo lukukiireiltäni ehtinyt lukea, mutta ainakin sen ymmärsin, että hait jo aikaisemmin Lappeenrantaan. Haetko sinne tällä kertaa uudestaan? Mä haen ensimmäisenä Helsinkiin, hui! :D (toki myös muihin kaupunkeihin) Halusin oikeastaan tällä kommentilla vain kertoa, kuinka huippuiloinen oon löydettyäni sun blogisi. Tätä on kiva tulla sitten vapaahetkinä lueskelemaan. Jään ehdottomasti seuraamaan. :) Tsemppiä lukuihin, ei se kesä oo enää kaukana!

 15. Voi että, tällaisena herkkiksenä melkein ihan liikutuin ihanista sanoistasi! Vähintään olin hymy naamalla vielä pitkään tämän luettuanikin :) Kaunis kiitos kommentistasi ja lämpimästi tervetuloa blogini pariin!

  Ja tosiaan, viime vuonna hain ensimmäisenä suoraan Lappeenrantaan, harmikseni jäin parin pisteen päähän. Tällä kertaa uudella motivaatiolla ja kaupunki vaihtui Vaasaan :) Valtavan paljon tsemppiä sinullekin loppurutistukseen, toivotaan että kova työ palkitaan ja ovet aukeavat meille molemmille!

 16. Heippa! Anteeksi kun vastaus on kestänyt, kommenttisi oli eksynyt roskapostin sekaan ja nyt vasta huomasin pelastaa sen sieltä! Espadrillot olen valitettavasti ostanut jo viime kesän mallistosta. Jos yhtään lohduttaa, niin ne ovat ohuen pohjan vuoksi todella epämukavat jalassa ja toimivat lähinnä pihakenkinä, hih :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *