Outfit in Electric Blue

Jonkin uuden vaatekappaleen ostaminen tuottaa usein mielihyvää, mutta kaikista parasta on löytää uusia ulottuvuuksia omasta vaatekaapistaan! Erityisesti, jos kyseessä on vaate, jota et ole oikein osannut yhdistää aikaisemmin. Puhun harteillani olevasta Mangon kermanvaaleasta A-linjaisesta kevyestä takista, jonka hankin viime keväänä, mutta joka on kuitenkin jostain ihmeen syystä jäänyt henkarille roikkumaan.

Olin jo talvella vähällä laittaa takin myyntikasaan, kunnes pari päivää sitten mietin vaaleaa yläosaa sähkönsinisen puseron kanssa paritettavaksi. Lämpenevät ilmat sulkivat trenssin pois kuvioista ja tämä kyseinen takki kumpusi mieleeni jostain sopukoista. Onneksi näin, sillä tänä keväänä tuo ei varmastikaan jää kaappiin roikkumaan :)

Takki / Mango
pusero / Zara
farkut / Zara
käsikoru / H&M
laukku / Mulberry
kengät / Tory Burch

Asu oli ylläni viime keskiviikkona, joka oli niin lämmin päivä, että puolihihaisella takilla pärjäsi vielä iltasellakin vallan mainiosti. Pidin asusta erityisesti juuri siksi, että se on koottu nimenomaan vanhoista suosikeistani, mutta silti yhdistelmä on ihan uusi :) Uuden ostamisen sijaan pitäisikin useammin inspiroitua ihan omasta vaatekaapistaan!

Vähän on nuhanuutuinen nassu ja kuume pääsikin eilen taas kohoamaan, mutta josko se parantelulla tässä pikkuhiljaa kaikkoaisi… Aurinkoista lauantaita! :)

34 thoughts on “Outfit in Electric Blue

 1. Olet valtavan kaunis ja tyylikäs, sekä ennenkaikkea aina ihanan pirteän näköinen ja iloinen!

 2. Ihanan raikas asu! On aina parasta löytää uusia yhdistelmiä omasta vaatekaapista :)

  Mulla olisi kysymys, joka ei nyt liity tähän postaukseen. Mikä muistikortti sulla on Olympuksessa? Ja paljonko siihen mahtuu kuvia? Ostin juuri viikolla oman Olympus PENin ja olen vielä vähän noviisi näissä järjestelmäkameratouhuissa… :)

 3. Kaunis asu! Ja tuo Lily se vain jaksaa ihastuttaa näissä kuvissasi:) Minua vähän kiinnostaisi joku laukku deer brown -värissä ja olin ajatellut toista medium Lilya mutta sinä saat kyllä tuon pienemmänkin Lilyn näyttämään aina niin hyvältä, että pitää vielä sitäkin kokoa harkita:D

 4. Kiitos Elle! Raikas onkin hyvä sana kuvaamaan tätä :)

  Jihuu, onnea uudesta PENistä! Et tule valintaasi kyllä katumaan ;) Minulla on omassa Olympuksessani 8 gigan muistikortti, esimerkiksi Transcendin ei maksa kuin pyöreän kympin, https://www.topshot.fi/product/4931/transcend-sdhc-8-gt-class-10. Kuvaan kuvat aina myös RAW-tiedostoina, joten ne tallentuvat tuplana ja kuvia on usein kortilla parin viikon kuvailujenkin takaa. Parhalla kuvanlaadulla ja JPGnä tuohon mahtuu kuvia noin tuhat :)

 5. Kiitos Zandra! Hihi, täältä saa kyllä kohta yliannostuksen Lilyä :D Deer Brown on aivan upea, harmi ettei Alexaa löydy siinä värissä, ostaisin sellaisen heti! Pikkuinen Lily voisikin olla sinulle hyvä, kun kokoelmastasi jo medium löytyy :)

 6. Kiitos Cara! Hmm, ihan tuli sellainen mielikuva että olisin nähnyt sinulla päällä tuon väriset housut, mutta ehkä sekoitan johonkin toiseen :) Ja kiitos haasteesta, menen oitis kurkkaamaan!

 7. (Sirkku täällä moi)Ihana Jonna,ja ihana asu! Alan olemaan vahvasti sitä mieltä,että tarviin myös mustan Lilyn….Iidan uusi Lily ei ainakaan helpottanu tätä tunnetta,tosin oon kyllä viime aikoina ihan laiminlyönyt omaa Lilyäni mutta kun on aina niin paljon tavaraa mukana että pienokainen ei riitä :-/ Ehkä medium Lily,tai large hmmm…

 8. Kiitos Miss J! :) Hih, asu olikin sopivasti keskiviikkona päällä Suomea kannustaessa, pusero pääsee aina keväisin kovaan käyttöön ;D

 9. Kiitoskiitos Sirpa <3 Se teikäläisen kultainen Lily on kyllä jotain niin mieletöntä, että oksat pois! Upea asun piristäjä :) Totta tosiaan, medium Lily voisikin olla vastaus rukouksiisi ;)

 10. Kiitos kovasti :) Paita on yksi suosikkejani parin vuoden jälkeenkin, toivottavasti pysyy matkassa vielä pitkään!

 11. Näytätpä jälleen kerran niin kauniilta!

  Tarvitsisin vähän apua sellaiselta ihmiseltä, joka tajuaa kameroiden ja kuvauksen päälle ja ajattelin kysyä sinulta apua :)
  Olen hankkimassa itselleni kameraa synttärilahjaksi ja himoitsen Olympuksen PEN:iä. Huomasin Topshotissa myytävän kamerapaketteja, joissa tulee pari objektiivia mukana, kysymykseni koskee objektiiveja ja sitä, että kannattaako ostaa kamerapaketti, jossa tulee normaalin objektiivin lisäksi 40-150mm objektiivi vai 45mm objektiivi? En ole omistanut aikaisemmin järjestelmäkameraa, niin ei ole oikein kokemusta asiasta.

  Kiitos avusta jo etukäteen ja täältä suunnalta kovat tsempit paranemiseen!

  -A

 12. Heippa A! Kiitos kauniista sanoistasi :) Ja kiva kun lähestyit, innoissani aina höpöttelen kamerajutuista!

  Tosiaan, Top Shotissa on nyt hyvät tarjoukset PEN-paketeista ja olinkin aikeissa kirjoitella niistä ihan näillä näppäimillä! Riippuu siitä, millaisia tarpeita sinulla on tai mitä suunnittelit kuvaavasi. Tuo 40-150mm on zoom-objektiivi, siinä on suuri polttoväli, jolloin pystyt kuvaamaan kohdetta kaukaakin. Sen sijaan tuo 45mm on kiinteä objektiivi, eli joudut itse liikkumaan kohti tai pois päin kohteesta. Sen etu on valovoima ja objektiivi soveltuu täydellisesti esim. yksityiskohtien kuvaamiseen tai henkilökuvia varten, sillä kohde erottuu hyvin taustasta. Itse kuvaan ylivoimaisesti eniten 45mm:llä, varmasti 90% blogini kuvista on sillä otettuja.

  Tuo PEN Lite E-PL3 + KIT-objektiivi + 40-150mm paketti on poskettoman halpa tällä hetkellä, mutta 45mm-paketti koskee uudempaa mallia, E-PL5:ta, joka itsellänikin nykyään on. Jos kuitenkin päädyt tuohon E-PL3:seen ja haluaisit pakettiin zoomin sijaan 45mm, kannattaa laittaa sähköpostia osoitteeseen myynti@topshot.fi, sieltä he voivat kyhätä sinulle pakettitarjouksen :)

  Toivottavasti tästä oli jotain apua ja kysy vaan ihmeessä, jos jokin jäi vielä askarruttamaan :)

 13. Voi että miten ihanasti vastaat kaikille lukijoillesi. :) Tuollaisia bloggareita on harvassa! Kiitos ihanasta blogista.<3

 14. Voi vinde, kiitos itsellesi piristävästä kommentista! Tällaista palautetta on sanoinkuvaamattoman ihana saada <3 Vuorovaikutus on tämän touhun suola ja arvostan jokaista kommenttia, joten niihin vastailu on kyllä viimeinen asia, josta haluaisin tinkiä :)

 15. Sä olet kyllä häikäisevän upea! :) Jälleen kerran haikailen jotain sinistä vaatekaappiini, Lilystä puhumattakaan;)

 16. Kermanvaalea ja sähkönsininen sopivat kyllä tosi kivasti yhteen, kiitos inspiraatiosta :) Samaa mieltä siitä, että uuden ihanan asukokonaisuuden keksiminen vanhoista vaatteista on kyllä oikestaan paljon kivempaa kuin uuden ostaminen.

 17. Voivoivoi, tässähän ihan häkeltyy! Kiitos <3 Tällaista sähkönsinistä ei olekaan hirveästi tänä keväänä näkynyt, ainakaan minulla ei ole osunut silmään. Lilyä sen sijaan on aina saatavilla, hihih ;)

 18. Mukava jos tästä oli inspiraatioksi, kiitos itsellesi :) Minustakin kermanvaalea on puhtaanvalkoista vähän parempi, ei tule viboja Silja Line-emännästä :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *