Photo of the Day

Kesäkuinen lämmin ilta Pariisissa, vilkas Champ’s Elysees ja herkkuhetki penkillä ohikulkevia ihmisiä katsellen. Tällaisia tunnelmia muistellen on hyvä aloittaa viikonloppu, ihanaa perjantaita! :)

13 thoughts on “Photo of the Day

  1. Kyllä vaan, se on juuri tuo! :) Materiaali on tosiaan eri kuin omassani, mutta väri ja malli prikulleen samat. Eikun tilausta naputtelemaan ja mukavaa lauantaita :)

  2. Apua! Nyt en muista ja näin äkkilseltä selaamalla en hoksaa, että olikos neidillä instagramia? Ja asiasta kukkapurkkiin, mua kiinnostaisi kuulla, mitä mieltä oot tän vuoden kauppiksen pääsykoekirjoista ja pääsykoevalinnasta viimevuoteen verrattuna? Terveisin toista kertaa sisälle pyrkivä Oulun neiti:-) Ihanaa joulua sinulle <3

  3. Instagram löytyy ja olenkin jäänyt siihen ihan koukkuun! En ole täällä profiiliani jakanut ja se on yksityinen, mutta minua saa kyllä siellä seurata, löydät minut nimimerkillä jonksteri :)

    Pääsykoekirjoja on jo ihmetelty ja mielenkiinnolla odotan, millainen markkinoinnin ja johtamisen yhdistetty kirja on. Etenkin markkinoinnin kirjat ovat olleet aika floppeja viime vuosina, joten ehkä tämä on ihan hyvä parannus ;) Tammikuussa alkaa taas pakerrus, valtavasti tsemppiä sinnekin ja tietysti ihanaa joulun odotusta <3 Tulehan kevään mittaan kertomaan sitten fiiliksiä :)

  4. Hih minä olenkin ihan uusi siellä instan maailmoissa ja heti aivan koukuttunut myös! Okei minäpäs käyn etsimässä sinut sieltä:)

    Tämä yli-innokas on käynyt jo sen markkinoinnin ja johtamisen kirjankin hommaamassa, mut sisältöä en ole vielä ehtinyt katsella. Onneksi sentään osa kirjoista pysyy samana, niin on ehkä jotain etumatkaa kanssakilpailijoihin nähden;) Paljon tsemppiä sullekin lukemiseen ja tulen ihmeessä kertomaan:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *