Sunnuntaitunnelmia

Oikein ihanaa myöhäistä huomenta!

Viime päivät ovat olleet sen verran kiireisiä, että tämä vapaa sunnuntai tuli todellakin tarpeeseen. Ja mikä parasta, sain nukkua pitkään ja makeasti paremman puoliskon viekussa, hän kun tuli juuri joulun viettoon koti-Suomeen ♥

Laiskottelun jälkeen oli aika herkullisen aamiaisen. Tummapaahtoista kahvia, jogurttia myslillä ja lorauksella hunajaa sekä vastapaistettuja croissantteja – ei sen eksoottisempaa, mutta sitäkin makoisampaa! Mitähän sitä sitten keksisi loppupäiväksi? Jäisikö sohvannurkkaan lekottelemaan ja katselemaan suosikkisarjoja vai lähtisikö sitä vielä viimeisille jouluostoksille? Taisinpa eilen myös hihkaista haluavani joulumarkkinoille, mutta ulkona pauhaavan lumimyrskyn myötä kotisohva taitaa viedä voiton…

Tällaiset päivät ovat parhaita, kun ei ole kiirusta minnekään ja voi tehdä juuri sitä, mitä sattuukaan haluamaan. Leppoisia sunnuntaitunnelmia sinnekin! :)

30 thoughts on “Sunnuntaitunnelmia

 1. Mä tuun aina niin hyvälle tuulelle, kun luen sun blogia… Tää on oikeen positiivinen ja rentouttava blogi. Toivottavasti jaksat jatkossakin kirjoittaa juttuja :)

 2. Ennen kuin ehdin lukea tekstiä katsoin tuota kuvaa ja ajattelin, että onkohan poikaystäväsi jo kotiutunut kun kattaus oli kahdelle:) Minullekin kelpaisi tuollainen aamiainen, heh:D

 3. Niin ihanan näköistä! Rakastan pitkiä aamuja jolloin saa rauhassa nauttia kahvi mukillisen ja herkkuaamiaisen, siinä välissä sitten laittaa itseä kuntoon ja syventä lempi blogien pariin! Päivät alkavat aivan eritavalla kuin arkisin harja ja puuterisuti kädessä ympäri taloa säntäillen :)
  Mukavaa sunnuntaita!

 4. i looove the mugs! def have to buy them too :)
  could you tell us how you edit your pictures? they're always so bright and shiny. really nice

 5. Ihanan näköinen aamiainen! Pitkään nukkuminen on ihanaa. Itse taidan viettää iltaa kotona juurikin tuon lumimyrskyn vuoksi. Ihanaa sunnuntaita Sinulle ja paremmalle puoliskollesi!

 6. Ihania kuvia, tunnelmia, ihana postaus. Ihan tässä itsekin rentoutuu vaikka ollaan menty hiki päässä koko päivä.

 7. Voi että kuinka ihana kuulla! Sitä kovasti toivonkin, että tämä blogi olisi lukijoille sellainen hyvän mielen paikka arjen kiireiden keskellä :) Kiitos siis aivan valtavasti kommentistasi ja siitä, että olet siellä ruudun takana ♥

 8. Hih, kyllä vaan, poikkis on kotiutunut! :) Nyt saammekin nauttia toistemme seurasta useamman viikon, ihan luksusta. Aamupala oli kyllä makoisa, saisipa tuollaisen joskus sänkyyn kannettuna (vinkvink) ;D

 9. Nams mums, croiskut olivat yllättävän hyviä ollakseen suoraan pakkasesta! :) Niitä on niin helppoa ja nopeaa paistaa rauhaisaa sunnuntaiaamua varten.

 10. Yhdyn täysin sinuun, minä olen niin anti-aamuihminen kuin vain voi olla ja nautin tällaisista hetkistä ihan täysin siemauksin! Arkiaamuisin olen välillä kaffekupin kanssa kylppärissäkin laittamassa kiireessä tukkaa ja naamaa, todella rentouttavaa ;) Leppoisaa sunnuntai-iltaa sinne ja tsemppiä uuteen alkavaan viikkoon, toivottavasti akut on ladattu :)

 11. Nice to hear from you Jessica! Hahah, good to know that you haven't got bored with these mugs seeing them here every once in while ;) I just love them too and they're big enough for my morning coffee. Hope you can get these mugs some day! :)

  Basically I just adjust lighting and levels in Adobe Photoshop Elements, so most of the credit goes to my awesome Olympus camera! And thanks, I'm glad you like the pics :)

 12. Hih, sitä se kyllä olikin :) Minä suorastaan rakastan rauhallisia aamuja, kunpa niistä voisi nautiskella joka päivä! Toisaalta sitten niitä ei ehkä osaisi arvostaa samalla tavalla :) Leppoisaa sunnuntai-iltaa sinne!

 13. Se oli kyllä herkkua, vaikkakin aika yksinkertainen loppujen lopuksi olikin ;) Suunnittelimme tosiaan kaupungilla käväisemistä, mutta lumimyrsky oli niin hurja, että mekin suuntasimme vain kauppakeskuksen lämpöön pikaiselle kierrokselle. Kiitos ja ihanaa iltaa sinne! :)

 14. Voi kiitos Mussu, ihana kuulla että palanen rentoa tunnelmaa välittyi sinnekin :) Leppoisaa sunnuntai-iltaa ja tsemppiä uuteen alkavaan viikkoon!

 15. Voi kylläpä ilahduin kommentistasi, kuinka ihana kuulla! Kiitos aivan mielettömästi piristävistä sanoistasi, toivottavasti jaksat pysytellä siellä ruudun takana jatkossakin :) Te lukijat nimittäin teette tästä touhusta juuri niin antoisaa kuin se on!

 16. Se on sellaista kuin Myllärin Paratiisi-mysliä, aivan superhyvää! Sen oikean myslin löytäminen on kyllä yllättävän vaikeaa, tämän bongasin onneksi lopulta ystävältäni ;)

 17. Oi mikä herkkuaamiainen! Sinulla on kyllä aina yhtä kauniita ja laadukkaita kuvia blogissasi! Oikein ihanaa joulun odotusta, mukavaa että sait miehesikin suomeen joulun viettoon! :) :)

 18. Mums, sitä se kyllä oli ;) Vielä kun olisi saanut tuohon jotain hedelmiä tai marjoja! Voi kiitos, tuo on aivan erityisen kiva kuulla, sillä olen niin innoissani blogin myötä kasvaneesta kuvausinnosta :) Oikein ihanaa joulun odotusta sinullekin <3

 19. Heippa! Kylläpä näyttää ihanalta aamulta! Mun silmät liimautui nyt tohon tarjottimeen. Saako udella mistä se on hankittu? Näyttää kuvassa juurikin sen tyyppiseltä jota olen etsiskellyt itselleni, mutta tuloksetta toistaiseksi… -milla

 20. Heipparallaa! Hih, aamu oli kyllä aivan ihana :) Tottahan toki saat udella, tarjotin on Riviera Maisonin, ostettu Country White-nimisestä sisustusliikkeestä, mutta olen nähnyt noita ainakin kesällä merkin omassakin liikkeessä. Etsin itsekin oikeanlaista tarjotinta kovin pitkään, kunnes lopulta tärppäsi, tuo on täydellinen! :) Toivottavasti löytyy, ihanaa alkavaa uutta viikkoa!

 21. Heippa! Olen useaati ihaillut että olet todella hyvässä kunnossa :) Harrastatko paljon liikuntaa? Liikunta aiheiset postaukset olisivat mukavia, tosin ymmärrän kyllä jos haluat sen osan jättää tietoisesti blogin ulkopuolelle :)

 22. Hei! Olen melko uusi lukija ja mielenkiintoni heräsi kun kerroit postauksessa että poikaystäväsi on palannut suomeen. Aloin heti selailemaan vanhoja postauksiasi selvittääkseni missä maassa poikaystäväsi asuu ja miksi (haha melkoinen urkkia!)… selventäisitkö hieman? Oletteko jo kauan asuneet erillään? Varmaan sen takia tämä aihe kiinostaa, koska olen itsekin kaukosuhteessa elävä, mutta sentään asumme saman maan sisällä ;) Kiitos vastauksestasi jo etukäteen terv. utelias!

 23. Moikka! Nyt täytyy sanoa, että toistaiseksi on kiittäminen geenejäni, jotka sallivat hillittömän ruokahaluni, enkä ole koskaan ollut oikein mikään himourheilija. Nyt vuoden vaihteessa suunnittelin kyllä salikortin hankkimista, että tulisi liikuntaa ihan hyvän mielen kannalta ja saisi vähän lihaa luiden ympärille ;) Ehkäpä siis intoudun tekemään jotain liikuntapostauksia silloin, kiitos toiveestasi! :)

 24. Heippa! :) Ensinnäkin, lämpimästi tervetuloa lukijaksi! En tosiaan erityisemmin jaa täällä henkilökohtaisista asioistani, muutamaan otteeseen olen vain ohimennen maininnut poikaystäväni olevan vaihdossa :)

  Hän asustelee vajaan vuoden nyt Briteissä, lähti tuossa syyskuussa joten muutama kuukausi erillään oloa takana! Kurjaahan se on olla erossa, mutta välimatka on ehdottomasti vain vahvistanut meitä entisestään, tiedät varmaasti tunteen, kun tekin asutte eri kaupungeissa :) Onneksi hän asuu sentään Euroopan sisällä ja nytkin olemme nähneet jo useampaan otteeseen tässä välissä!

  Toivottavasti tämä täytti uteliaisuuden aukkosi, hih ;D Ihanaa uutta viikkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *