Asu 11.12.

Huomenta! Pitkästä, siis todella pitkästä aikaa asua tänne esille. Viime aikoina olen kulkenut päivästä toiseen lähes identtisessä asussa, joka on koostunut paksusta parkatakista, palmikkoneuleesta, mustista housuista, sama huivi kaulassa ja Speedy käsivarrella. Ettepä ole siis mistään jääneet paitsikaan, olen ollut varsin laiska ja mukavuudenhaluinen pukeutuja ;)

Toissailtana lähtiessäni jouluostoksille pääsin kuitenkin pukemaan vaihteeksi jotain muuta. Nappasin H&M:n juuri paketista kuoriutuneen tekoturkishuivin kaulaan, lempparifarkut kaapin perältä ja Mulberryn Lilyn olalle! Takin alta pilkistävä Zaran valkoinen rusettipaituli on kuukauden takainen ostos ja pelastanut jo ties kuinka monta kertaa asukriisit.

Takki / Gant
pusero / Zara
farkut / Zara
huivi / H&M
laukku / Mulberry
saappaat / Zara

Asu oli oikein passeli kauppakeskuksessa pyörimiseen, vaikkakin lopussa oli jo tulla kuuma siellä ruuhkan keskellä joulukorttitarvikkeiden (joita en osannut sitten edes päättää) äärellä pohtiessa! Nyt on kuitenkin taas yksi lahja vähemmän ostettavana ja aloitin jo joulun suosikkipuuhani, nimittäin lahjojen käärimisen kauniisiin paketteihin :)

Nyt aamukaffelle ja sitten vedän taas tuon ylempänä kuvaillun univormuni päälle ja suuntaan töihin. Nämä pari työpäivää menevätkin nopeasti, sillä poikaystäväni tulee ihan pian kotiin joulun viettoon! :) Oikein mukavaa torstaita!

46 thoughts on “Asu 11.12.

 1. Mitä käytät ton sifonkipaidan, tai ylipäätään sifonkipaitojen, alla? Mulla on itellä aina hirvee ongelma läpikuultavien paitojen kanssa kun jotenkin toppi ei oikein istu sinne alle mutta on sinne nyt jotain kuitenkin laitettava.. :D

 2. Ihana asu! :) Käytätkö muuten jotain itseruskettavaa, dovea kenties? Olet niin ihanan päivettynyt näissä kuvissa :)

 3. Onpa ihana asu! Jotenkin tosi fresh :) Voi kun Suomessa aina voisi talvisin mennä tuollaisella yhdistelmällä, eikä tarvitsisi suurinta osaa ulkonaoloajasta näyttää kävelevältä toppakasalta :D

 4. Onpa tämä kaunis kokonaisuus. Simppeli ja kaunis, kovasti mieleeni kyllä. Tuo laukku on vaan niin nätti <3

 5. Ihana asu ja oot vaan niin kaunis! :) Onneks mun ei tarvii enää lähteä kauppakeskusten jouluruuhkaan, ku on lahjat ostettu ja paketoitu. :)

 6. Löysin blogisi vasta äskettäin. Kirjoituksiasi on piristävää lukea ja blogisi on ihanan raikas sekä asut tyylikäitä. Täällä siis ilmoitautuu uusi vakkari lukija :)

 7. Minulla on lähes aina valkoinen perustoppi (JC:n ovat parhaita!) alla, mutta hakusessa olisi jokin nude alustoppi, joka sopisi sekä valkoisten että vaaleiden paitojen alle. Toppi kun näkyy sieltä välillä ikävästi! COS:illa olisi kuulemma tähän tarkoitukseen sopiva toppi, mutta siitä on aina ollut koot loppu.

  Tämä on sifonkipaidoissa aina ongelmana, mutta minulla ne ovat kuitenkin vaatekaapin peruspilareita ;)

 8. Kiitos kaunis! :) En käytä itseruskettavaa (vaikka tällaisena kalpeanaamana kyllä ehkä pitäisi), eka kuva on vaan huonosti valoittunut, niin näytän siltä kuin olisin läträillyt voiteilla ;) Tokassa kuvassa ihon sävy on jo luonnollisempi!

 9. Voi kiitos Sofia :) Siellä päin ei taida lumimaisemia vielä ollakaan. Hih, jaksan kyllä itsekin aina ihastella Lilyä, se on vaan niin kaunis!

 10. Kiitos kovasti, Ida! :) No sanos muuta, yleensä olen hautautunut kaulahuiviin ja huppuun ja olen kuin mikäkin kävelevä Michelin. Kiva, että välillä pääsee pukeutumaan vähän stylemmin! ;)

 11. Kiitos, kävin sitä Zaran tuubihuiviakin sovittamassa, mutta leokuosi oli kuitenkin minulle vähän liikaa ;) Lily jaksaa kyllä ihastuttaa päivä päivältä yhtä paljon!

 12. Kiitos Cristiina! :) Tekoturkishuivi on minustakin kivaa vaihtelua, kaulassani kun on lähes aina Mulberryn klassikkohuivi. Kyllä tuota huivia piti kärkkyäkin H&M:n nettikaupasta, se oli koko ajan loppu!

 13. Kiitos Anna, kiva että pidit :) Leppoisaa iltaa, täällä ollaan ihan löhötunnelmissa sohvan nurkassa!

 14. Voi kiitos herttainen Dahlia :) Hih, laukku jaksaa ihastuttaa minuakin päivästä toiseen! Mielettömän nätti ja käytännöllinenkin vielä, loisto-ostos siis!

 15. No mutta kiitoksia! <3 Voi vitsit, olet ollut ahkera tonttu, kun olet jo paketoinutkin ja kaikkea! Multa puuttuu yhtä pari lahjaa, hitaasti mutta varmasti.. ;)

 16. Kiitos ihana! :) Hih, tiedän tunteen, podin itsekin niin pitkään pahaa Lily-kuumetta! Täältä saat kyllä lämpimät suosittelut laukulle, jaksaa ihastuttaa kauneudellaan päivä päivältä enemmän ja sopii asuun kuin asuun :)

 17. Kiitos, minustakin se on hurjan kiva! :) Kyllä tätä pitikin kärkkyä H&M:n netistä, huivit olivat aina loppu! Eräänä aamuna kuitenkin onnisti ;)

 18. Hih voi kiitos, ihana kun piristät aina päivääni kommenteillasi! :) Toivottavasti saisin asukuvia tänne jatkossa taas vähän useammin, tosin nyt usein niin mukavuudenhaluisena pukeutujana ei ole paljoa esiteltävääkään ;)

 19. Voi valtava kiitos kommentistasi, tämä oli oikea illan piristys :) Ihana kuulla, että olet löytänyt tänne ja toivottavasti viihdyt blogini parissa, tervetuloa! :)

 20. Voi kiitoksia Essi! :) Pidän siitä kyllä itsekin valtavasti, kivaa vaihtelua ainaisille villahuiveille.

 21. oii tuo turkishuivi näyttää tosi kivalta tässä asussa! en ole ennen noille niin syttynyt, mutta nyt täytyykin pitää silmät auki kaupoilla jos tulisi samantyylistä vastaan.. ;) muutenkin aivan ihana asukokonaisuus!

 22. Minäkin sytyin niille vähän hitaasti, mutta se olikin sitten menoa ;) Kärkyin huivia pitkään H&M:n nettikaupasta, sillä se oli aina loppuunmyyty, mutta aamuisin tulee kuulemma usein palatuksia, joten kannattaa pitää silmät auki :) Toivottavasti löydät omasi! Ja kaunis kiitos vielä :)

 23. Aina niin kauniina! <3 Asu on todella ihana. Tilasin juuri itselleni samaisen turkishuivin ja alkuviikosta sitä mallaillessani pohdiskelin, miten ja mihin sitä yhdistelisin. Mulberry on kuin liimaantunut kaulaani, joten pieni vaihtelu tekee terää :) Kiitos taas insipiraatiosta!

 24. Voi kiitos kaunis! :) Tämähän sattui sopivasti, jos olet juuri samaisen huivin tilannut ja pohdiskellut sen yhdistämistä. Kiva kuulla, että sait tästä inspiraatiota! :) Ja tiedän tunteen, minullakin Mulberryn huivi on lähes päivästä toiseen kaulassani, joten mukava saada vähän vaihtelua.

  Ihanaa alkavaa viikonloppua ja kiva, kun jätit kommenttia! <3

 25. Aivan ihana asu ihanalla naisella :) Tykkään paljon, ei tässä muuta voi sanoa! :) Silmääni osui varsinkin tuo nätti valkoinen paita. Pidin valkoisista paidoista ennenkin, mutta nyt (sinun ansiostasi) olen ihan innoissani niistä :)

 26. Voi kiitokset <3 Valkoiset puserot ovat vaatekaappini ehdottomia kulmakiviä ja niitä löytyy sieltä myös varmasti eniten ;) On rusetillista, nätillä leikkauksella, simppeleitä massiivisisia koruja varten, ah! Täytyykin joskus esitellä vaikka lempparini niistä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *