Toisenlainen vapaapäivä

Viimeksi viettelin vapaapäivää näissä merkeissä, kampaajan tuolissa rentoutuen ja ystävien kanssa kahvilassa ja ravintolassa istuskellen ja maailmaa parantaen. Tuollainen on kuitenkin sitä harvinaisempaa herkkua, mutta ei epäilystäkään siitä, ettenkö minä varsinaisena nautiskelijana saisi vapaapäivästä kaiken irti ihan näin kotioloissakin!

Herätyskellon torkuttamista, pyjamassa ja aamutohveleissa laiskasti oleskelua ja iltapäiväkahvin hörppimistä, niistä on minun arjen luksukseni tehty! Tällä hetkellä edessäni on iso kuppi kaffea ja uusin Trendi, joka on muuten ainoa tilaamani lehti ja sen kolahtaminen postiluukusta on aina yhtä kivaa. En pahemmin jaksa innostua muotilehdistä, Trendissä on kuitenkin sopivasti vähän kaikkea ja aina mielenkiintoisia juttuja hömpän ohella!

Ja ettei ihan pumpuliksi menisi, niin mahtuu päivään kyllä siivoskeluakin ;) Illalla taas pitäisi vielä käydä viimeisillä lahjaostoksilla, onneksi suurin osa lahjoista on kuitenkin jo hyvällä mallilla ja odottelevat enää paketointia.

Toivottavasti sielläkin on sujunut tiistai (aamulla tosiaan puhuin vielä keskiviikosta, hups) mukavissa merkeissä! :)

20 thoughts on “Toisenlainen vapaapäivä

 1. Ihana kuva ja lehden lukeminen kahvikupin kanssa on niin mukavaa & rentouttavaa :)

  Mulla on myös pyrkimys hankkia lahjat siten ettei enää jäisi mitään ensi viikkoon. Mä nimittäin nautin joulussa siitä rauhassa paketoimisesta. Paketoiminen on niin kivaa :)

 2. Sun vapaapäivä kuulostaa tosi kivalta. Trendi on myöskin mun lempilehti, koska siinä on sitä jotain!
  Mukavaa vapaapäivää sulle!

 3. Kiitos Reettasein! Voi se on kyllä ihanan rentouttavaa, tosin kun luen muita lehtiä niin vähän, niin usein lehden tilalla on kivoja blogeja :)

  Kannattaa kyllä olla ajoissa lahjojen suhteen, kaupoissa on jo ihan kamala kuhina! Minustakin paketointi on niin mukavaa puuhaa, olenkin jo pohdiskellut, millaisiin paketteihin tänä vuonna lahjat käärisin.. :) Ihanaa tiistaipäivää sinne!

 4. En heittäytynyt villiksi ja laittanut mitään tummempaa, jutusteltiin kampaajani kanssa ja hän totesi tuntevansa minut niin hyvin, että haluaisin pian taas vaaleat takaisin :) Niinpä päädyttiin ihan vain laittamaan vaaleita raitoja tyveen vähän freesaamaan ilmettä, sekä leikkaamaan huonot latvat pois.

 5. Mikäs tässä löllötellessä, hih ;) Trendi on minusta kyllä parantunut huimasti viime vuosien aikana! Kiitos ja oikein mukavaa iltaa sinne! :)

 6. Voi, nauti täysillä tuollaisista arkivapaista – ne ovat työssäkäyvälle enimmäkseen enää kaunis muisto! Kuva on muuten hieno, jälleen kerran!
  T. Lola; niin ikään matkalla jouluostoksille :)

 7. Voi,että blogisi on aivan huippuluokkaa (:! Pidän myös hurjasti pukeutumistyylistäsi,silmiini osuu aina Mulberryn ihana huivisi! Olen pyöritellyt Mulberryn verkkoaupassa eri värisiä ja hintaisi huiveja ja olen mennyt aivan sekaisin kaikista malleista.Pyyntöni kuitenkin olisi,että linkkaisit minulle sen mallin mikä sinullakin on. Sitten vosin vihdoinkin mennä kassan kautta kotiin (:

 8. Noo työssäkäyviähän täälläkin ollaan, tosin töitä on sitten arkivapaan myötä viikonloppuna ;) Voi kiitos! Toivottavasti oli onnistunut ostosreissu, minulla jäi vielä korttitarvikkeet sekä pari lahjaa uupumaan :)

 9. Voi tuhannet kiitokset, kuinka ihanasti sanottu! :) Mulberryn huivista sitten, kurkkasin verkkokauppaan ja valitettavasti siellä ei tällä hetkellä ollut Check Scarfia siinä klassikovärissä ollenkaan :/ Huivi on varmaan myyty netistä loppuun näin joulun alla, mutta kannattaa soittaa Fabianinkadun liikkeeseen, josko heillä vielä olisi sitä :) Mallin nimi on tosiaan Check Scarf ja hintaa taitaa olla muistaakseni jotain 120e:n paikkeilla.

  Oma huivini on jo viitisen vuotta vanha ja materiaali on siitä muuttunut, mutta muuten ihan sama huivi kyseessä :) Toivottavasti saisit sen pian itsellesi!

 10. Pyjamapöksyt ovat Lexingtonin ja tossukat Uggin, ihan suosikki koti-univormuni ;) Housut on ostettu vuosi sitten Stockalta, mutta niitä näyttää yhä olevan myynnissä ainakin netissä ja tossut niin ikään Brandokselta tilattu!

 11. Nuo tossut on aivan ihanat :) Tilasin ne taannoin Brandokselta, sinun innoittama ja ne ovat osoittautuneet aivan huippu ostokseksi! Todella mukavat ja pitävät jalat lämpöisinä <3

 12. Oi kuinka kiva kuulla! :) Tossut ovat kyllä ihan mielettömät, ihanan lämpöiset ja säilyneet vuoden (jalassani lähes koko ajan kotona ollessani) kuin uusina. Aivan loistava ostos siis! ;)

 13. Tuo jos mikä on mukava kuulla, että palanen hyvää mieltä välittyi sinnekin! :) Tossukat ovat ihan suosikkini ja jalassani lähes aina kotona ollessani, niin lämpimät ja pehmoiset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *