Ihanaa joulua!

Jouluaaton aamu käynnistyi laiskasti venytellen ja sängyssä makoillen. Minä sain perinteisesti hoitaa kuusen koristelun, taustalla raikaa Spotifysta Michael Bublén joululevy! Joulurauhan julistuksen jälkeen oli saunan vuoro, sitten riisipuuroa masuun. Pääsin myös availemaan enismmäisiä lahjoja, loput saavat odottaa kuusen alla iltaa varten. Saisikohan niitä kuitenkin jo vähän hypistellä ja tunnustella? Lunta tupruttaa oikein urakalla ja ulkona näyttää kuin talven ihmemaalta, niinkuin jouluaattona kuuluukin :)

Näissä tunnelmissa toivotan kaikille mitä ihaninta joulua! ♥ Nauttikaa yhdessäolosta ja syökää herkkuja niin, että napa paukkuu!

24 thoughts on “Ihanaa joulua!

  1. Oikein ihanaa joulua myos sinne <3 Olisipa taalla lontoossakin lunta, sen sijaan saamme viettaa joulun vesisateessa! Varmasti tulee taallakin herkuteltua mahan taydelta, hih :D

  2. Äöälläläöäämö vuitton kateus(se on kateus jota saa potea myös jouluna ;>)!! Mutta ihanaa joulua ihanalle jonnalle!<3

  3. Höh, kurjaa että siellä tulee vain vettä! Lumi tuo aina oman tunnelmansa :) Täällä sitä tosin on pyryttänyt jo vähän liiankin kanssa, huh. Toivottavasti masu on täynnä herkuista, rentouttavaa joulupäivää <3

  4. Se on ikilemppariani, Chanelin Ballerina-sävyä. Se tosin kuulemma lopetetaan, höh! Isadoran Milkshake on kuitenkin hyvin samanlainen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *