Meidän joulumme oli tehty…

…suklaan ylisyönnistä,

…kauniista tunnelmasta,

… sekä herkullisesta ruuasta, rakastan perinteisen jouluruuan lisäksi alkupalapöytää! Graavilohta, tuorejuustolla täytettyjä pororullia, nam!

Meillä oli myös loistavat kinkunvartijat, jotka pitivät huolen, ettei kinkkua joutunut vääriin suihin!

Ja parasta joulussa on tietysti läheisten läsnäolo ♥

Nyt riittää kuitenkin joulujutut tältä erää ja voidaan pikkuhiljaa siirtyä muihin aiheisiin. Tulossa muun muassa postausta kuluneesta vuodesta, sekä pohdintaa uuden vuoden juhlinnan asua varten. Joululahjoja tulen varmasti kyllä vielä vilauttamaan, niin mieleisiä lahjoja pukki toi tänä vuonna! Kuten topakka 2-vuotias siskontyttöni totesi pakettien äärellä, “Voi jestas miten paljon lahjoja!”

Klikkasin muuten itseni aaton pikkutunteina Mulberryn sivuille, sillä muistelin viime vuonna alennusmyyntien alkaneen aattoiltana. Enkä tosiaan muistanut väärin, siellähän oli vaikka mitä kivaa alepuolella, vinkkivinkkinä ;)

Miten teidän jouluaattonne sujui?

22 thoughts on “Meidän joulumme oli tehty…

 1. Itsekin käväisin mulberryllä ja nyt onkin kovat pohdinnat käynnissä- mini Alexa pinky mink fur printed soft callf vai normaalihintaisista musta lily hmm.. Mieleni vaihtelee viiden minuutin välein : D

 2. Moikka! Eksyin eilen tänne ja selailin kokonaan läpi, ihana blogi sulla! Muistatko yhtään paljonko se sun Longchampin ruskee meikkipussi maksoi?:)

 3. Moikka! Kivoja kuvia :-) tää mun kysymys ei liity tähän nyt mitenkään, mut kun sun poikaystäväs on nyt siellä vaihdossa niin miten kestätte sen välimatkan ja ikävän ja sen että näätte tosi harvoin? Omakin poikkis lähtee kohta pidemmäksi aikaa pois, niin vähän ahistaa se välimatka… Toivon vaa et aika ja se vaihto kuluis nopeasti. Onko teillä ollut vaikeeta toi välimatka? :s sori jos on liian henk.koht kysymyksiä, ei tartte vastata jos et halua! :-)

 4. Hienoja kuvia, olet hyvä kuvaaja. :) ja todella lämmin ja kotoisa kuvan tunnelmat. Mä myös otin kuvia :) jännät ruokaa, mä en ikinä edes kuullut pororullista! :D meillä ruokaa oli perinteinen jouluruoka :D

  Mulla meni hyvä jouluaatto. Sain paljon eri merkkivaatteet lahjana. Näin myös poikaystäväni, todella ihanaa <3 ja kävin ystäväni haudan luona ja laitoin kynttilän. Tosi hyvä jouluaatto oma perhe ja poikaystävä kanssa! :)

  -Sofia.

 5. nyt on pakko kysyä mut ootko ollu joskus koirat.comim käyttäjä? :D näytät niin tutulle!:)

 6. Siellä on joulu näköjään sujunut samoissa merkeissä kun täällä. Masut on ainakin niin täynnä herkkuja, että huh! Eikä muuten tämäkään tyttö säästynyt mulberryn aleilta. Jotain oli pakko klikkailla ostoskoriin ;)

 7. Äh, kävin vinkistäsi katsomassa Mulberryn sivuja niin juuri ne mua kiinnostavat vaihtoehdot oli tietenkin myyty loppuun. :/

  Ihanan tunnelmallisia kuvia teidän joulusta! :)

 8. Joo, tuorejuustolla täytettyjä sellaisia! Aivan mahdottoman hyviä :) Rentouttavia pyhiä sinnekin, Ansku!

 9. Kääk, vaikea valinta sinulla! Itsekin silmäilin mini Alexaa, väri jäi vaan mietityttämään ja uuden laukun hankinta ei kyllä muutenkaan ole ajankohtainen ;) Päädyitkö jo jompaankumpaan?

 10. Heippa! Voi kiitos kivoista sanoistasi, ihana kuulla että olet eksynyt tänne :) Lämpimästi tervetuloa! Hmm, meikkipussukan hankkimisesta on jo parisen vuotta enkä millään muista tarkalleen, mutta olisikohan se ollut jotain 60:n paikkeilla? Kävin vielä katsomassa Longchampin sivuja ja siellä Ranskan puolella pussukalla oli hintaa 65e, se on varmasti ainakin suuntaa-antava :)

 11. Heippa! Kiitos ja kiva kun jätit kommenttia :) Pyrin vetämään tietyn rajan yksityisyyden välille, mutta toisaalta mielelläni “autan” samassa tilanteessa olevia!

  Välimatka ei ole ollut mikään ongelma, vaikka ikävä on tietysti valtava. Onneksi on kuitenkin keksitty Skypet ja muut, juttelemmekin siellä useita tunteja joka päivä :) Kaikista pahinta oli aika, ennen kuin poikaystäväni lähti ja se odottelu, silloin olin enemmän rikki kuin hänen ollessa varsinaisesti poissa! Äkkiä siihen kuitenkin tottuu, oma asennoituminen vaikuttaa tietysti myös paljon. Tämä on ehdottomasti vain vahvistanut meitä ja sitten sitä yhteistä aikaa osaa arvostaa taas niin paljon enemmän.

  Valtavasti tsemppiä teille, vankka suhde kestää kyllä minkä vaan! :)

 12. Kiitos kaunis Sofia :) Mukava kuulla, että teidänkin joulunne sujui leppoisasti! Hih, meilläkin on kyllä muuten ihan perinteistä jouluruokaa, mutta alkupalapöydässä on vähän muutakin ;) Jouluaatto läheisten kanssa on parasta, mitä voi olla <3 Ihanaa pyhien jatkoa sinne!

 13. Voi kiitos ihana Marsq :) Olen kyllä niin iloinen, että blogi on uudestaan herättänyt valtavan valokuvausinnostuksen!

 14. Ihana kuulla, että sielläkin on joulu sujunut makoisasti :) Masu on tosiaankin täynnä, niin suklaasta kuin herkullisista jouluruuistakin! Oi, mitähän kivaa mahdoit tilata sieltä? ;) Minun tilaukseni oli ihan pikkuruinen, mutta sitäkin tarpeellisempi!

 15. Voi kökkö! Eilen aamupäivästä siellä oli vielä ihan suht hyvin tavaraa, harmi että nyt oli ehditty myydä jo loppuun :/ Kannattaa tosin käydä vielä huomenna Mulberrylla paikan päällä, mikäli on mahdollisuus, siellähän on aika lailla samoja tuotteita alessa :)

  Kiva, jos tunnelma välittyi sinnekin puolen ruutua! Rentouttavia pyhiä, Miss J :)

 16. Värin haluaisin minäkin nähdä livenä joten järkeilin, että netistä en ala tilaamaan. Huomenna siiis katsastamaan fabiaaninkadun tarjonta, jos Alexa ei sieltä löydy niin päätös on silloin helppo;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *