Outfit With A Beanie

Eilen käväisimme iltapäivästä suorittamassa viimeiset jouluostokset. Itsehän olin jo huokaissut helpotuksesta, ettei pahimpaan ruuhkaan tarvitsisi enää lähteä, mutta eikös tuolla herralla ollut vielä kaikki puolitiessä! Näin löysin itseni jonottamasta puoli tuntia sisään parkkihalliin ja sen jälkeen puikkelehtimasta kaikkien muiden mattimyöhästen seasta… :D Huh, onneksi selvisimme ulos alle tunnissa!

Paksun parkatakin sai taas sisätiloihin suunnatessa jättää vaihteeksi nurkkaan, mutta jo aiemmin esittelemäni suloisen tupsupipon sujautin kuitenkin päähäni. Myös Pochette pääsi pitkästä aikaa ulkoilemaan, arkisin kun olen varsinainen kassialma ja muuten olen uutuuden huumassa valinnut olalleni aina Lilyn. Kyllä tuo pikkuinen on vaan edelleen yhtä kiva! :)

Takki / Gant
housut / Zara
pipo / Tommy Hilfiger
laukku / LV
huivi / Mulberry
nahkahanskat / Mango
kello / MK
saappaat / Piano

Semmoinen rento, mutta kuitenkin “kaupunkikäyttöön” passaava pipoasu tällä kertaa! Jokin beigesävyinen pipo olisi ehkä sopinut tuohon paremmin, mutta toisaalta eipä tuo harmaan ja konjakinruskean liittokaan hullumpi ole

Nyt aamukahvi porisemaan ja valmistautumaan töihin lähtöön. Tämän jälkeen koittaa kolmen päivän vapaaputki, joten tänään varmasti irtoaa hymy jos toinenkin tältä neidiltä :) Varsinaiseen joulutunnelmaan pääsen siis virittäytymään vasta huomenna, en malta odottaa sitä ruuan määrää (kinkkua maisteltiin jo eilisiltana!) ja läheisten kanssa yhdessäoloa! Toivottavasti siellä ruudun takana on jo täysrentoutuminen käynnissä, oikein ihanaa joulun odotusta! ♥

52 thoughts on “Outfit With A Beanie

  1. Voi tyttö raasu, luuletko olevasi fiksu. Ja sitäpaitsi minä, ja luulen että aika moni muukin, on huomannut että matkit yhtä erittäin suosittua ja tunnettua bloggaajaa… Come on, jätä leikki sikseen ja lopeta koko touhu :)

  2. Voi en suinkaan ole tätä touhua lopettamassa, vaan jatkan ihan samalla omalla linjallani jatkossakin :) Onneksi blogeja löytyy jokaiseen makuun ja sinullekin varmasti löytyy uutta luettavaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *