Syysklassikot

Tänä syksynä sain päätökseen parin syysklassikon metsästämisen, joka on jatkunut jo parin viime vuoden ajan. Itse etsin tänä syksynä kissojen ja koirien kanssa niin laadukasta, mutta sopuhintaista villakangastakkia kuin klassisia ratsastussaappaitakin ja pitkän etsinnän jälkeen onnistuin kuin onnistuinkin löytämään molemmista omat täydelliset yksilöni!

Tämä metsästysoperaatio ei tosiaankaan ollut mikään helppo homma, vaan tuotti yllättävän paljon päänvaivaa erityisesti saappaiden kohdalla. Monella muulla tuntuu olleen käynnissä samat etsinnät, joten innostuin käymään läpi yhteistyökumppaneideni, Zalandon, Booztin ja Spartoon valikoimia. Tässä siis olisi syysklassikoiden parhaimmistoa, niin edullisempaan kuin hieman tyyriimpäänkin makuun :)


1. mint & berry, 2. mint & berry, 3. Vero Moda,
4. Armor lux , 5. Gant, 6. Esprit Collection

Klassisen villakangastakin tulisi löytyä jokaisen kaapista, mutta millaisen, siinä onkin sitten vain mielikuvitus rajana. On A-linjaista, kauluksellista, militäärihenkistä, duffelia… Jokaiselle löytyy varmasti jotakin :) Itseltäni löytyy tällä hetkellä laadukkaampi tummansininen kipparimallinen takki, sekä yksi pidempi, kauluksella varustettu musta villakangastakki. Näillä kahdella pärjää niin arjessa kuin juhlassakin!

Mint & Berryn beige takki on muuten kuin pihistä-versio eräästä jo loppuunmyydystä Ted Bakerin takista! Samoin jos joku ihailee tuota Gantin upeaa kultaisin napein koristeltua takkia, käy ylemmän rivin Vero Modan yksilö loistavasti pienemmälle budjetille!


1. Moony Mood, 2. Pier One, 3. Betty London,
4. Marc O`Polo, 5. Gabor, 6. Kell

Entäs ne ratsastussaappaat sitten? Nahkaisista yksilöistä olen itse valmis maksamaan hieman enemmän ja minusta sadan euron paikkeilla pyörivä summa on vielä varsin kohtuullinen hinta vuosia kestävistä saappaista. Moony Moodin tummanruskeat resorilla ja soljella varustetut saappaat olivat oikea löytö, sillä ne maksavat jopa reippaasti alle tuon! Resori voisi myös olla ratkaisu niille, joilla tuntuu olevan ongelmana tarpeeksi leveiden varsien löytäminen. Saappaita voi onneksi kuulemma myös hieman venyttää suutarilla :)

Solkia löytyykin kollaasin lähes jokaisista kengistä, muun muassa Marc O’Polon ja Betty Londonin konjakinruskeista kaunokaisista. Hillitympään makuun taas sopivat niin Pier Onen kuin Gaborinkin kauniin simppelit saappaat.

Spartoolla on toki taas marraskuullekin tarjolla alekoodit, joilla saa mukavasti vedettyä hintaa hieman alemmas. Etenkin tällaisen tarjoushaukan näkökulmasta on mahtavaa, että aina pääsee kenkäostoksilla vähän halvemmalla kuin tavallisesti ;)

NVSPT5 antaa 5%:n alennuksen ostoksista, jotka ylittävät 60€.
NVSPT1 antaa 10%:n alennuksen ostoksista, jotka ylittävät 80€.
NVSPT15 antaa 15%:n alennuksen ostoksista, jotka ylittävät 100€.
NVSPT2 antaa 20%:n alennuksen ostoksista, jotka ylittävät 150€.

Linkit mainoslinkkejä

6 thoughts on “Syysklassikot

  1. Heippa! Mistä tuo edellisessä postauksessa vilahtanut puhelimen nahkainen suoja on hankittu? :)

  2. Terppa! Suojus on Mulberrylta, osoittautunut kyllä loistavaksi ostokseksi :) Myös esimerkiksi Ording & Redalta löytyy rutkasti erilaisia kivoja nahkaisia suojuksia puhelimelle!

  3. Itselläni on nahkaiset nilkkurit, maksoivat lähemmäs 200e, mutta ovat olleen täysin hintansa väärti ja vieläkin ovat kovassa käytössä syksyisin/talvisin/keväisin näin 5 vuoden jälkeen :) Kyllä hyvät saappaat kestää <3

  4. Vau, viisi vuotta on jo todella kunnioitettava ikä kengille :) Olisipa minullakin tuollaiset luottonilkkurit! Olen samaa mieltä, että laadukkaat kengät saa hyvin huoltamalla kestämään pitkään!

  5. Omaan silmään tuollaiset ratsastussaappaat näyttävät hirveiltä. Tuo korko tekee sen :/ ihan pieni maltillinen korko olisi paras…

    Kiva blogi sinulla ja ihana tyyli! (:

  6. Voi minä taas rakastan ratsastussaappaita :) Tosin ymmärrän mitä tarkoitat, liian massiivinen korkokaan ei näytä niissä hyvältä. Mutta onneksi makuja on monia ja jokaiselle löytyy jotakin! :)

    Kiitos oikein kovasti sanoistasi ja ihanaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *