Valmistautumista

Heipparallaa!

Täällä on valmistautumiset iltaa varten jo kovassa käynnissä. Asu on jotakuinkin valittu, vaikka se saattaa kyllä vielä vaihtua illan mittaan ties kuinka moneen kertaan ;) Dress code, inspiration, tuotti hivenen päänvaivaa, mutta luulen päässeeni nyt edes jonkilaiseen ratkaisuun. Katsotaan vaan, niin pian olen taas vaatekaapin äärellä sormi suussa.

Ystäväni tulee tänne vielä myöhemmin ja laittaudumme yhdessä lasillisten äärellä, se on minusta aina koko juhlien paras osuus! Illalla suuntaammekin sitten korot kopisten kohti keskustaa juhlimaan ja tapamaan muita bloggaajia Indiedaysin kekkereihin. Kamera sujahtaa myös laukkuuni ja yritän välillä muistaa ikuistaa iltaa tännekin :)

Mahtavaa viikonloppua kaikille!

10 thoughts on “Valmistautumista

  1. Samaa mieltä että valmistautuminen kaverin kanssa on parasta :) tässä juuri totesin että jos olisin muotiblogaaja niin tietäisin mitä puen… vaan eipä ole tiedossa!

  2. Toivottavasti tällaisia tilaisuuksia tulisi vielä jatkossa, olisi mahtavaa törmätä joskus :) Kiitos Lindsay ja ihanaa lauantain jatkoa! <3

  3. Kiitos Elisabete <3 Ilta oli kyllä onnistunut ja muutamia fiiliskuvia sain napsittua tännekin :) Ihanaa lauantaita sinne!

  4. Mistä ostat BareMineralssin meikkejä? Niin että voisi kokeilla mikä sävy sopii :) Ja mistä nuo helmikorvakorut on :)?

  5. Ihka ensimmäiset BareMineralsit olen ostanut Kickistä, niin on päässyt testaamaan sävyä ystävällisten myyjien avustuksella. Myös Sokos taitaa nykyään myydä BM:ää. Suomessa ne maksavat ihan maltaita, joten jatkossa olen tilannut ne aina Lookfantasticilta puolet halvemmalla :) Lookfantasticista saa myös sellaisia starttikittejä, joissa on pieniä näytepurkkeja useammasta eri sävystä, joten sekin on toki hyvä vaihtoehto, niissä taitaa tulla siveltimetkin mukana. Toivottavasti tästä oli jotain apua! :) Helmikorvakorut ovat Snön.

    Leppoisaa sunnuntaita! :)

  6. Kähvelsin sen serkkuni vaatekaapista, mutta hän on ostanut sen Zarasta parisen kuukautta taaksepäin :) Toivottavasti sitä löytyisi vielä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *