Mitä kuuluu marraskuuhun?

Olen vieläkin ihan hämilläni siitä, että nyt on tosiaan jo marraskuu! Aika menee ihan hirmuista vauhtia ja pian syksy on jo paketissa. Mitäs marraskuuhuni sitten oikein kuuluu?

Avoimen yliopiston kurssit ovat yhä käynnissä. On ollut kiva päästä vähän kosketuksiin aiheiden kanssa, joiden parissa viettää kohta taas kirjastossa istuen seuraavat puoli vuotta, ja sen jälkeen toivottavasti edessä olisi useampikin vuosi samojen asioiden kanssa pakertamista! Ilmoittauduin nyt myös kauppiksen valmennuskurssillekin, joka alkaa helmikuun alussa. Huh, en voi uskoa että edellisen luku-urakan aloittamisesta on pian jo vuosi ja seuraava edessä!

Ihan vielä ei kuitenkaan ole tarkoitus aloittaa kirjojen läpi kahlaamista. Joulukuuksi palaan nimittäin vanhalle työpaikalleni, mahtava päästä taas tuttujen ihmisten pariin ja tehdä täyspäiväisesti töitä ennen kirjoihin liimautumista!

Tässä kuussa sain myös vihdoin aikaiseksi hoidettua autokoulun kakkosvaiheen! Jo oli krhm aikakin, korttini menee nimittäin vanhaksi kuukauden kuluttua… :D Noh, tapani mukaan parempi pikkuisen myöhään kuin ei milloinkaan! Viime viikolla kävin kuitenkin hoitamassa niin arvioivan ajon kuin liukasradalla huristelunkin.

Marraskuu on muuten ihan tavallisen arjen, glögimaistelun ja joululahjojen metsästämisen lisäksi täynnä kaikkea kivaa ja jännittävääkin! Tänä perjantaina on tiedossa eräät juhlat, joita odotan aivan mielettömästi, vaikka samalla olen kokenut myös tuskaisia hetkiä vaatekaappini edessä seisoen ja pohtien ;) Lauantaina sen sijaan hurautan lentokentälle hakemaan poikaystäväni, joka tulee Lontoosta viikoksi kotiin! ♥

Ensi viikonloppuna taas on tiedossa eräs pienempi, mutta sitäkin mukavampi reissu, kun suuntana on Tukholma! Annoimme elokuussa sisarustemme kanssa vanhemmillemme pyöreiden kunniaksi lahjaksi visiitin Tukholmaan ja mikä parasta, me kaikki parempine puoliskoinemme ja lapsinemme lähdemme mukaan ;) Meitä onkin aikamoinen poppoo!

Semmoista kuuluu minun marraskuuhuni! :) Harvemmin jaan täällä asioita omasta elämästäni, mutta ehkä sitä voisi ottaa tavaksi jos ei nyt ihan joka, niin ainakin joka toinen kuukausi kertoa hieman kuulumisia!

Ei muuta kuin oikein mukavaa, joskin hieman pimeää ja kalseaa marraskuista keskiviikkoa! :)

24 thoughts on “Mitä kuuluu marraskuuhun?

 1. Oi ihania suunnitelmia! :) rakasta muutenkin blogiasi! Itsekin olen etsinyt hyvää kauppiksen valmennuskurssia ja juurikin tuollaista jo suht alkuvuodesta alkavaa.. Tuntuu vaan, että on niin vaikea sellaista hyvää ja luotettavaa tuolta netistä valita! Mietinkin että olisko sulla jotain kokemuksia/suosituksia mikä kurssi todella olisi hintansa arvoinen? :)

 2. Hei jee, sinäkin tulet perjantain kemuihin! Siellä nähdään :) Arvaa mikä onkin parin seuraavan illan projekti numero uno myös täällä… Tosi kivan pukukoodin laittaneet, hih ;D

 3. Jokos muuten päätit minkä kalenterin hankit? Itselläni on Vuitton pukinlistalla..:)

 4. Voi kiitos herttaisista sanoistasi! :) Valmennuskurssit aiheuttavat kyllä kovasti päänvaivaa, niitä järjestäjiä on niin valtavan monta! Olin itse viimeksi Takuuvalmennuksen kurssilla, joka oli minusta ihan ok, tosin kurssi alkoi vasta maaliskuun lopussa ja välillä oli parin viikon paussejakin. Lisäksi yhtä aihetta käsiteltiin vain viikko, joten nyt haluaisin hieman intensiivisempää kurssia opiskelujeni tueksi :)

  Muista minulla ei sen sijaan ole henk.kohtaista kokemusta, mutta suosittelisin valitsemaan jonkin firman, joka on erikoistunut juurikin vain kauppiksen valmennuskursseihin järjestämiseen :) Toivottavasti löydät sopivan kurssin ja tsemppiä kevääseen jo näin etukäteen! :)

 5. Oi mahtavaa, kiva kuulla että sinäkin olet tulossa! :) No sanos muuta, pukukoodi todella tuottaa päänvaiaa ja olen pihalla kuin lumiukko, että mitä ihmettä sitä pukisi :D Hih, perjantaina nähdään! :)

 6. Musta on kiva silloin tällöin lukea kuulumisia, jos niitä haluaa kirjoittaa. Kivalta kuulostaa marraskuun ohjelma siellä, täällä on juhlia tarjolla aika kovalla tahdilla, pitänee alkaa itsekin huokailemaan vaatekaapilla.

 7. Onpas mukava lukea tällainen postaus, kun et tosiaan kovin usein kuulumisiasi jaa. :) Suunnitelmasi tälle kuluvalle kuulle kuulostavat mukavilta. :)

  Voi, toivon, että minullakin olisi jo kakkosvaihe edessä tai jopa pois alta. :D Olen nimittäin tällä hetkellä autokoulussa, vaikka olisin voinut käydä sen jo pari vuotta sitten. No parempi kai jälkikäteen kuin ei ollenkaan, koska kyllä ajokortti aika paljon helpottaa elämää. Kohta onkin jo inssi edessä. :)

  -pinja

 8. Oi itsekin haluaisin kovasti Tukholmaan käymään mutta taitaa jäädä reissu ensivuoden puolelle :) Itsehän suoritin autokoulun kakkosvaiheen niinkin myöhään että sitä seuraavana päivänä mulla meni kortti vanhaksi :D tosiaan jäi se vähän viimetippaan kun en ollut yhtään ajatellut että ne olisi niin täyteen buukattuja ! Onneksi sain peruutuspaikan ja pääsin sen ajamaan ennen kuin kortti meni vanhaksi.

 9. Joo mullakin on vähän tapana jättää hommia viime tippaan ja itsellä meni niin hilkulle se kakkosvaiheen suoritus että jouduin ottamaan väliaikaisen kortin.. Ja en ole vielä saanut aikaiseksi hakea oikeaa kappaletta poliisilta :DDDD

 10. Näitä on välillä vaihteen vuoksi mukava kirjoittaa :) Monilla on varmaan nyt pikkujoulukausi kuumimmillaan, joten uskon, että juhlia riittää! Tsemppiä asukriiseihin ;)

 11. Voi kun kiva kuulla, että tykkäsit tästä :) Kuulumisia on mukava kirjoittaa aina joskus näin vaihteen vuoksi, että täällä olisi muutakin kuin pelkkää hömppää!

  Vitsit, muistan autokoulun kuin eilisen, vaikka siitä on “jo” kaksi vuotta! Välillä se teoriatunneilla istuminen tuntuu varmasti turhauttavalta, mutta oli se sen arvoista, minä en kyllä enää pärjäisi ilman ajokorttia ;) Tsemppiä hirmuisesti inssiin!

  Leppoisat illanjatkot ja kiva kun piristät päivääni kommenteillasi, Pinja! :)

 12. En olekaan ollut Tukholmassa aikoihin, viimeksi abiristeilyllä! Kiva lähteä sinne kerrankin vähän rauhallisemmissa fiiliksissä ;D Toivottavasti sinäkin pääsisit pian nauttimaan Tukholmasta :)

  Huh, sinulla menikin sitten tosi tiukille kakkosvaiheen suhteen! Onneksi sait sen kuitenkin hoidettua :)

 13. Voiei, muitakin mattimyöhäsiä ilmottautuu! :D Köhköh, itse en ole vielä saanut aikaiseksi toimittaa ajolupaa eteenpäin, mutta pikkuhiljaa ;D

 14. Oikeesti, kuinka vaikeeta on saada suoritettua toi autokoulun kakkosvaihe! Mulla nyt on elokuuhun asti vielä aikaa, ajattelin sen keväällä suorittaa. :D

 15. Näitä sun postauksia on aina ihana lukea :)
  Mun ois tarkotus suorittaa kakkosvaihe tammikuussa eli heti kun saan sen suorittaa, muuten tulee kiire saada vanha ajokortti, nyt kun sekin uusiutuu.. :/

 16. No älä muuta sano! Jotenkin kummasti lykkäsin vaan koko ajan, että “kyllä sen ehtii vielä”, yhtäkkiä olikin jo marraskuu ;) Niiin pieni hommahan se loppujen lopuksi on, joten ole sinä meikäläistä aikaansaavampi ;D

 17. Hih, aina yhtä ihana Jennifer :) Minä sen sijaan lukisin mielelläni sun postauksia! ;)

  Niinjoo, ensi vuodesta lähtien taitaa astua voimaan se uudistus, jonka jälkeen ajokortti on uusittava joka 15. vuosi. Toivottavasti ehdit saada kakkosvaiheen suoritettua!

 18. Ehkä jonain päivänä, tuskin mutta koskaan ei tiedä ;)
  Tammikuun 3. päivä varaan kakkosvaiheen, joten ehkä mulla on hyvät mahollisuudet saada vanha ajokortti :)

 19. Kiva postaus kuulumisista! :) Kirjoititko millaiset arvosanat ylioppilaskirjoituksista, jos saa kysyä? Mietin vain, että onko sulla jo hyvät lähtöpisteet pääsykokeisiin. Itse saan kohta yhden tutkinnon valmiiksi, mutta ajattelin hakea yliopistoon opiskelemaan toista tutkintoa, en tosin kauppikseen, mutta luku-urakka myös edessä :)

  – Kati

 20. Kiitos Kati, kiva kuulla että pidit! :) Toki saa kysyä, kirjoitin E:n paperit, joten lähtöpisteistä on minulle kyllä valtavasti hyötyä! Voih, rankka kevät sielläkin siis edessä :) Onnea jo etukäteen tutkinnon suorittamisesta ja tsemppiä luku-urakkaan!

 21. Haha, mäkin sain vasta viime viikolla varatuksi autokoulun kakkosvaiheen ja tosi täpärälle mullakin meni, sillä kortti vanhenee ensi kuussa. Thank god sain vilä ajan, vaikka ensin tilanne näyttikin vähän pahalta :–D

 22. Hupsista, olen ihan unohtanut vastata tähän! Heheh, arvaa kuka sai vasta eilen vietyä paperit poliisiasemalle, kun kortti vanhenee parin päivän päästä ;D Hyvä että ehdit juuri nipin napin varata kakkosvaiheen! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *