A little something from Dior

Mainitsinkin jo aiemmin, että matkalaukustani löytyi kotiin tullessa myös muutamia mieleisiä kosmetiikkaostoksia. Olen kertonut olevani oikea tarjoushamsteri, joten yritän aina ajoittaa kosmetiikkahankinnat reissuille Tax Free-myymälöihin, joissa viihtyisinkin vaikka kuinka pitkään! Johan karisi unihiekatkin kuuden aikaan aamulla siellä glitterin ja kauniiden purnukoiden seassa Helsinki-Vantaalla vaellellessa ;)

Ei varmaan ole kenellekään yllätys, että hamstrasin taas yhdet kappaleet ikisuosikkejani, Diorin Lip Glow’ta sekä Lip Maximizeria varastoon! Yritin myyjän kanssa katsella joitain huulipuniakin, mutta loppujen lopuksi luotin vain suosikkikaksikkooni. Näitä kahta myydään muuten Tax Freessa aina sopivasti paketissa!

Ja köh, tuossa on tosiaan kolme purtiloa kahden sijaan… Tulomatkalla ystäväni pyysi minua tuomaan Diorilta jonkin kivan nuden huulikiillon luottaen minun makuuni. Ja jotenkin kummasti siinä kävi niin, että ihastuin itsekin Ultra Gloss Glow-sarjan sävyyn 256, joka lähti mukaani paitsi ystävälleni, myös itselleni ;) Nyt ei enää huulikiiltoja, lupaan!

Diorin pisteellä en myöskään voinut vastustaa kaunista pientä pakettia, jossa oli matkakokoisia siveltimiä. Vuosi sitten hankin samaiselta merkiltä aurinkopuuterisiveltimeni kyllästyttyäni karheisiin, karvoja irtoileviin huiskuihin, ja se on osoittautunut huippuostokseksi! Ne ovat kuitenkin sen verran arvokkaita, etten koko meikkiarsenaaliani varten raaski ostaa uusia, joten tämä paketti matkakokoisia siveltimiä oli pakko napata mukaan. Sieltä löytyy siveltimet niin meikkivoiteelle, luomivärille kuin huulipunallekin, ja koko paketti maksoi yhden “normaalikokoisen” sudin verran.

Aurinkopuuterisuti löysi jo kodin pienestä meikkipussistani, jonne on tylsä väkisin tunkea tavallisen kokoista huiskua. Tuonne se sujahtaa näppärästi ja kulkee siten aina mukana!

Muitakin kauneusaiheisia juttuja olen aikeissa tehdä lähiaikoina, olette muun muassa toivoneet kiharavideota ja sen yritän toteuttaa vielä jossain vaiheessa. Samoin joskus on toivottu postausta silmämeikistäni niin arjessa kuin juhlassakin, joten työn alla on sekin :) Kertokaa ihmeessä, mikäli on muita ideoita päässä muhimassa!

19 thoughts on “A little something from Dior

 1. Kiitos S! :) Hih, minussa on kyllä myös hieman huulipunahamsterin vikaa, mutta huulikiillot ovat suurin heikkouteni! Nyt kyllä lupaan käyttää vanhoja pois ennen uusien hankkimista ;) Tarkoitatko siis juttua pohjatuotteistani? Pistän korvan taakse! :)

  Mukavat tiistaipäivän jatkot!

 2. Täytyy kyllä ihan kiittää sinua nyt, blogisi ansiosta olen “löytänyt” Diorin huulikiillot ja etenkin tuon Lip Glow'n jota ilman en osaisi enää olla! :) Selailin juuri Feeluniquesta, jos tilaisi jonkun herkullisen kiillon;)

 3. Diorin siveltimet ovat aivan loistavia! Itse pari omistan ja unelmoin kokonaisesta sarjasta!:) Tuo matkapakkaushan on huippu idea, yhden hinnalla monta matkakoossa! Pitääkin pitää silmät auki seuraavan kerran Tax Freessa ollessani.:) Diorin “kiiltopuna” kuuluu nykyään taas minunkin suosikkeihini. Keksin tuotteen “tummuntumiseen” ratkaisun. Pyyhkäisy tai pari kämmenselkään ennen tuotteen käyttöä tekee tuotteesta taas normaalin värisen.:)

 4. Voi kuinka kiva kuulla! :) Tosin lompakkosi tuskin on minulle yhtä kiitollinen, hihih ;D On kyllä mahtavaa, että Feeluniquelta saa nykyään Dioria edullisemmin, jos ei vaikka ole Tax Free-visiittiä tiedossa.

 5. No eikö vaan! Hypistelin juuri tänään Stockalla niitä uusia Nude-sarjan(?) siveltimiä, mieelettömiä.. Tosin mielettömiä olivat hinnatkin ;) Ja tosiaan, matkakoko ei juurikaan vaikuta esim. huuli- tai silmämeikin siveltimen käyttöön, joten matkapaketti oli kyllä kätevä ostos!

  Ja hyvä, että keksit keinon ja yhteinen tiesi kiiltopunan kanssa jatkuu :) Kumma kyllä, että se niin tummuu, minulla punertuvat vain puikon reunat joskus pidemmän käytön jälkeen.. Tosin ehkä minulla on se niin kovassa käytössä, ettei se ehdi tummua! :D

 6. Diorin Ultra Gloss Glow-huulikiilto on niin ihana! Ihan luottotuote, pysyy hyvin ja kiiltää just sopivasti. Tää sun blogi on upea. Sulla on aina niin ihania kuvia ja kun katsoo noita sun asukuvia niin iskee kyllä vaatekaappi-kateus!

 7. Muokkaatko kuviin aina tuon “jonnamaista” tekstin vai saako sen kuviin automaattisesti jollain ohjelmalla? :) PS. Olympus E-PM1 saapui meille tänään, hih. Kiitos sinun hehkutuksen ja tarjousvinkkien! ;)

 8. Kiva kuulla kokemuksia Glow-sarjasta, ainakin ensituntuma on ollut oikein hyvä :) Ikuinen suosikkini on kuitenkin tuo Lip Maximizer, sillä se tuo myös hieman kosteutetun tunteen huulille.

  Kiitos valtavasti kauniista sanoistasi, olen ihan häkellyksissäni täällä :) Ihana kuulla, että pidät blogistani, kommenttisi oli oikea illan piristys!

 9. Muokkaan sen aina Photarissa, ilmeisesti siitä voisi tehdä kätevästi jonkin “leimankin” ja liittää sen sitten aina kuvaan, mutta olen ollut toistaiseksi laiska perehtymään asiaan ;D Voi vinde, mahtava kuulla että päädyit pitkän pohdinnan jälkeen tilaamaan sen! Odotan innolla kokemuksiasi Minin kanssa :) Kiva jos olin avuksi!

 10. Hih, voit olla varma, että tulen häiriköimään sua täällä kameran kanssa ;) Oon kyllä ihan innoissani ja kamera vaikuttaa tosi lupaavalta! Millä asetuksilla kuvaat itse yleensä? Käytätkö koskaan niitä “art” toimintoja? Sitte tyhmä kysymys: kuuluuko tuosta kamerasta kuulua sellainen runksahdus/naksahdus kun kameran avaa ja sillä ottaa kuvan? :D

 11. Höpsistä, tule vaan kysymään jos jokin askarruttaa, autan mielelläni jos vaan osaan! :) Kuvaan itse useimmiten aukon esivalinta-ohjelmalla eli A:lla, joskus myös puoliautomaatilla eli P:llä. Tykkään itse kuvissa suuresta syväterävyydestä, joten käytän usein pienintä mahdollista aukkoa (45mm-optiikalla 1.8) :)

  Ekoja kertoja kameraa testaillessani silloin edellisellä Lontoon reissulla käytin joskus esimerkiksi sitä pin hole-toimintoa, mutta “vahingosta” viisastuneena en nykyään juurikaan käytä niitä. Normaalia kuvaa pääsee aina jälkikäteen muokkaamaan ja siihen voi lisätä tehosteita, kun taas jo kuvaustilanteessa muokattua kuvaa ei sitten saakaan enää myöhemmin ns. tavalliseksi. Niillä on kuitenkin kiva leikkiä välillä :)

  Ja joo, siinä on sellainen rasahduksen tapainen käynnistysääni ja myöskin se laukaisuääni on suht äänekäs :) Oikein mukavia kuvaushetkiä ja tule tosiaan vetäisemään hihasta, jos tulee vielä jotain mieleen! ;)

 12. ihania kuvia, ja kiitoksia kivoista ideoista, taitaapa lähteä joululahjalistalle;) kommentoin nyt ensimmäistä kertaa, sillä löysin blogisi indiedays inspiration-sivun kautta, ja tykkään blogistasi todella paljon:) sulla on ihana tyyli ja olet äärettömän sympaattisen oloinen, mikä välittyy myös kirjoittamistasi teksteistä:) kiitos mahtavasta blogista:)

 13. Voi vinde, millaisen hymyn sait aikaan kommentillasi! :) Ihana kuulla, että olet tupsahtanut tänne ja vieläpä saanut ehkä jotain ideoitakin! Kiitos siis vain itsellesi kauniista sanoistasi, ne lämmittivät mieltäni enemmän kuin tiedätkään :)

 14. minua houkuttaisi tilata tuoota diorin juttua, mutta en tiedä onko se liian arvokas jos jääkin käyttämättä :-D monet ovat kyllä kehuneet sitä ja haluaisin uteliaisuuttani kokeilla.. Mutta saa nähdä mitä teen. Feeluniquesta ei kyllä alle 30 euron hintaan ole millään tavalla paha!

 15. Tarkoitatko tuota Lip Glow'ta tai Lip Maximizeria? :) Kummasta sitten puhutkin, niin suosittelen molempia kyllä suurella lämmöllä! Montakohan purkkia minulla on noita jo mennyt.. :D

  Feelunique toimittaa EU-alueen ulkopuolelta Jerseyn saarilta, joten sieltä tilatessa kannattaa olla tarkkana tullien suhteen. Tullirajahan muuttui vuoden alussa 22 euroon, sen ylittävä tilaus voi joutua tulliin :/ Harmi, olin jo itsekin innoissani, että sieltä saisi tilattua Dioria edullisesti!

  Jos puhuit tuosta Lip Glow'sta, niin vinkkinä, että siitä löytyy kiva budjettivaihtoehto Carmexilta, http://jonnamaista.blogspot.fi/2012/08/pihistysvinkki-huulimeikkiin.html. Jos haluat vaikka ensin kokeilla, tuleeko tuollaiselle tuotteelle käyttöä :)

 16. Tarkoitin tuota lip maximizeria, blondausaineet syövyttäny aivot niin en tajunnu tarkentaa :D kiitos kuitenkin paljon vinkeistä! :-) Onneksi en vielä kerennyt siis tilaamaan feeluniquesta, koska tuurillani se olisi jäänyt tulliin :D pitää yrittää metsästää sitä jostain vaikka ehkä joutuukin sitten pulittamaan siitä hieman enemmän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *