Unohtunut seilorihenkinen asu

Heippa!

Luonnoksissani on virunut eräs vahvasti seiloritunnelmissa liikkuva rento päivän asu, joka oli ylläni jo parisen viikkoa sitten helteisenä päivänä. Nyt kun saamme taas pitkästä aikaa nauttia lämpimistä auringon säteistä, ajattelin pistää asun esillekin :)

Kun vaatekaapista ei tunnu löytyvän mitään päälle pantavaa, raitapaita on aina hyvä vaihtoehto!

Paita / MQ
shortsit / H&M
laukku / LV
koru / Marc by Marc Jacobs
kello / MK

…kaveriksi vielä vähän kultaa, niin rento kesäasu on valmis :)

Aivan ihanaa, että lämpöasteet ovat taas kohonneet korkeisiin lukemiin ja aurinko möllöttää siniseltä taivaalta! Itse tosin en ole oikein päässyt siitä nauttimaan, sillä olen viettänyt viime päivät sisällä flunssaa potien. Onneksi nyt aletaan olla jo voiton puolella ;)

Oikein aurinkoista keskiviikon jatkoa!

23 thoughts on “Unohtunut seilorihenkinen asu

 1. Raitapaita toimii niin aina ja sopii melkein asuun kuin asuun. :D Täydellinen combo tuo tumma paita+valkoiset shortsit+kultaiset asusteet! En sitten muuten raaskinut ostaa tota rannekorua sieltä Lontoosta, koska sen hinta oli melkein 10e(!) kalliimpi kuin täällä Stockalla. Täytyy siis toivoa, että noita tulisi lisää Stockan valikoimiin…

 2. Totta se on, raita toimii aina :) Mulla onki varmaan 80% ajasta päällä raitapaita :D
  Ihanaa kyllä kun on taas lämmin :)

 3. Wau! :) Se on kyllä niin että seilori henkisyys toimii joka kesä,ainakin minulle. Tänä kesänä löysin uuden vaatemerkin (oon varmasti ollut jo kauan olemassa, mutta en ole vain törmännyt vaatteeseen) nimittäin Pelle P vaatteissa on juuri sitä ihanaa raikkautta ja seilori henkeä! Harmi vain että liike Helsingissä vain lauttasaaressa ja Stockmannilla pieni valikoima kyseistä vaatemerkkiä.

  Kultaiset korut sopivat hyvin seilori tyyyliin, kesällä yhdistin kyllä rohkeasti myös hopeisia asusteita. :)

 4. Aivan ihana asu,jälleen kerran :) Tosi hyvin sopii ruskea ja tummansininen yhteen! Nyt alkoi minulla tuollaisen paidan metsästys;)

 5. Aivan ihana asu! :) Simppeli mutta tosi kiva :) Oi että muakin himottais toi pochette… se varmaan on seuraava ostos LV:ltä (;

 6. Tosi kiva asu jälleen! Mä olen vasta hiljattain lämmennyt raidalle, ts. monella se on varmasti kuulunut vakiovarustukseen jo pitkään, mutta minä en sitä ole niin hirveästi käyttänyt. Paitsi nyt kaikki raita-asut inspiroi!

 7. Olen samaa mieltä raitapaidan toimimisen kanssa :) Ja kiitos kovasti! Voi harmi, ettet saanut korua Lontoostakaan :/ Täytyy pitää sinut mielessä, koru on nimittäin siltikin minulle vähän liian iso, joten jos en saa sitä kultasepällä pienennettyä, voi olla että joudun myymään sen :( Harmittaa vietävästi!

 8. Heh sama juttu, nimimerkillä raitaa yllä tälläkin hetkellä ;) Jep, toivottavasti näitä säitä tulisi vielä lisää! <3

 9. Hih kiitos Page :) Näinpä, joka kesä se toimii yhtä hyvin! Kuulostaapa tuo vaatemerkkilöytösi hyvältä, täytyy pistää korvan taakse :) Josko sitä löytyisi vaikka netistä, niin saisi vähän esimakua!

  Ja toki hopeisetkin korut sopivat raidan kanssa, itse olen vain enemmän kultaisen perään :)

 10. Kiitos oikein kovasti, Hjenn! :) Minustakin ruskea ja tummansininen pelasivat oikein hyvin, ennen olen ajatellut lähinnä konjakinruskean olevan oiva pari siniselle. Onnea paidan metsästykseen! ;)

 11. Voi kiitos Riikka :) Hih, minäkin himoitsin Pochettea niin pitkään ja kyllä sitä on sitten käytetty koko rahan edestä ;)

 12. Kiitoksia Cara! :) No mutta, parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;) Sitten vain kahmimaan raitaa omaankin kaappiin!

 13. No höh, kurjaa että se on sitten kuitenkin iso. :( Toivottavasti sen saisi sit ainakin pienennettyä siten, ettei kuvio kärsisi. Mutta jos olet aikeissa myydä korun, niin lupaudun kyllä ostamaan sen heti! :)

 14. Tässä Pochetessa ei ole mitään laattaa :) Eva- ja Milla-mallissa sen sijaan on kultaiset laatat edessä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *