Purkit ja purnukat järjestykseen

Huomenta! Ajattelin vilauttaa teille hieman kosmetiikkasäilytystäni. Aamupöpperössä käyn sen verran hitaalla, että haluan kaikkien tarvittavien tuotteiden olevan tarpeeksi lähellä ja helposti ulottuvilla, jotta valmistautuminen sujuu rivakasti (tosin kaikki minut tuntevat tietävät, että rivakka on viimeinen adjektiivi kuvaamaan aamutoimiani). Päivittäisessä käytössä olevat meikkipurtiloni majailevatkin kätevässä Ikean Godmorgon-laatikostossa, jonka näin ensimmäistä kertaa Charin blogin puolella. Ihastuin näppärän näköiseen säilytysjärjestelmään ja kävin pikimmiten kipaisemassa omani! Harmi, ettei hänen järjestelmällisyytensä tullut kaupan päälle, hih ;)

Laatikosto koostuu kahdesta osasta, alatasossa säilytän niin huulimeikkejäni, kuin pohjameikkiin tarvittavia puteleita. Baremineralsin puuteri, jo moneen kertaan täällä vilahtaneet Lumenen ja Cliniquen pohjavoiteet, Narsin aurinkopuuteri ja muut tämänhetkiset suosikkini.

Vasemassa reunassa ovat nätissä rivissä kaikki huulimeikkini. Kiillot ja punat nököttävät siististi tuossa ristikossa, jossa on tilaa useammallekin hylsylle ja joka sopisi mainiosti myös esimerkiksi kynsilakkojen säilyttämiseen. Krhm, olen tainnut joskus mainita olevani heikkona kaikennäköisiin huulituotteisiin? ;) Ei myöskään liene epäselvää, mikä on suosikkimerkkini tältä saralta…

Laatikoston etuosassa nojailevasta lokerikosta sen sijaan löytyvät siveltimet niin pohjaa varten, puutereille kuin silmämeikillekin ja muut päivittäiseen ehostautumiseen tarvittavat pienet tuubit, valokynät, ripsivärit… Tämän osion alapuolella on vielä reilusti tilaa, mutta itse säilytän siellä harvemmin tarvitsemaani kosmetiikkaa, kuten luomivärejä sun muita. Ylälokerikon saa kyllä näppärästi “kipattua” ylös niin, että alaosaan pääsee käsiksi, mutta minä tosiaan pidän siitä, että kaikki useimmiten käytetyt tuotteet ovat käden ulottuvilla.

Sellaiselta näyttää tämän kosmetiikkahirmun säilytysjärjestelmä, joka on todettu huomattavasti helpommaksi kuin se, että kaikki lojuvat yhdessä laatikossa sikin sokin. Vaikka en yleisesti ottaen olekaan mikään maailman järjestelmällisin ihminen (läheiset nyökkäävät), täytyy myöntää, että nautin kyllä siitä, kun kaikki tuotteet ovat siististi omissa paikoissa ja lokeroissaan. Godmorgon-laatikostoni on hankittu jo vuosi sitten, mutta netin mukaan tätä näyttäisi olevan yhä valikoimassa, eikä hinta ollut pariakymppiä enempää!

Kiva, tässähän tuli oikein pähkinänkuoressa tiivistettyä meikäläisen luonteenpiirteetkin, laiska, hidas, sotkuinen.. ;) Hih, nyt tämä tyttö suuntaa kipinkapin töihin, aurinkoista tiistaita!